Şimdi Ara

Apartmanımın park yerinde ceza yedim. Kim haklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apartmanımın park yerinde ceza yedim. Kim haklı?

    Biraz uzun ama yardımcı olursanız sevinirim. Oturduğum apartmanın krokisini kabataslak çizdim. P1 tek araçlık P2 ise arka arkaya 2 araç sığacak kapasiteye sahip. P2, apartmanın altındaki medikal ofisi/deposunun tam önü. Araç park alanlarımızın sokak ile herhangi bir alakası yok hatta yerler kırmızı renk parke kaplı asfalt değil.

    Geçtiğimiz hafta P2 alanının sokağa yakın olan kısmına önüm boş kalacak şekilde aracımı her zamanki gibi park ettim. (İleriye kadar gidersem arkama araç gelir ve sabah erken işe gittiğimden çıkamam diye ileri koymadım. Genelde buraya park edenler böyle ediyor.)

    Bugün park cezası geldi oraya park ettiğim için. Madde 61/1-G yazmışlar. Madde de şu "Taşıt yolu üzerinde kurallara uygun şekilde park etmiş araçların çıkmasına engel olacak yerlerde park etmek". Ben park ettiğimde önümde araç yoktu yani çıkmasına engel olmadım ve park ettiğim yer taşıt yolu değil apt. park yeri. Daha önce bu medikal firması ile bu yüzden tartışmıştık. Aynı cezayı apartmandan başkalarına da kestirmiş. Gündüz saatinde P2 alanına araç park ettirmek istemiyor kendi araçlarını koyuyor. Tapuda ona da ait değil. Belediyeden kiralama durumu da yok.Sadece, burası dükkan önü park edemezsin diyor. Sizce bu ceza doğru mudur? İtiraz etsem iptal ettirebilir miyim? (Tutarı önemli değil gurur meselesi yaptım)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fgfg2002 -- 13 Eylül 2022; 17:30:35 >







  • Benim aklıma farklı çözümler geliyor ama hiç yazasım yok yanlış olduğunu biliyorum ama ülkede hak hukuk adalet namuslular için işlemyior
  • ceza yersiz.


    polis medikalin tanıdığıdır, itiraz et, sonuç alınca da görevi kötüye kullanmakdan ceza keseni savcılığa şikayet et.

  • Ceza yiyenleri örgütleyip o medikali binadan atın. :)

  • 19can84 1 kullanıcısına yanıt

    +1

  • Valla bu park meselesi de memleketin diğer çetrefilli meseleleri gibi sıkıntılı bir konu.Öyle bir milletiz ki bu park meselesi yüzünden her yıl bir sürü insan vurulup ölüyor.Allah kimseyi park etme takıntılı öküzlere denk getirmesin.Garaj kapısının önüne park eden öküzlere de dükkanının dört bir yanınını tapulu malı gibi gören sinek uçurtmayan öküzlere de denk getirmesin.Bu insanlar keşke anında ışınlanıp uzaya gitse.Marsta yaşam için uyumlu hale gelseler,orada koloni kursalar.Marsın uçsuz bucaksız yüzeyinde istedikleri kadar park yerleri olsa
  • Cezayı kesen polis mi yoksa fahri müfettiş mi? Tutanakta yazması lazım. Yalnız tutanakta yazan isim fahri müfettiş değil yanlış anlaşılmasın. O tutanağı cezaya çeviren polisin adıdır.


    Fahri müfettiş ise büyük ihtimal medikalden biri veya onun tanıdığı. İtiraz edin tabi ki. Olay yerinin resimlerini çekin. Öyle keyfe keder ceza yazmanın bir bedeli olmalı.

  • Yıl olmuş 2022 hala daha otoparksız bina yapımına izin veriyorlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.