Şimdi Ara

APC KGK ile elektrik kesildiğinde modem resetliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Anlık veya uzun süreli elektrik kesilmelerinde USRobotics modem resetliyor ve elektrik gelene kadar da tekrar bağlanmıyor, oysa bilgisayar sorunsuz devam ediyor. Benzer bir sorun yaşayıp çözen varsa veya sorunun nerden kaynaklandığını tahmin edebilen, yardımınıza ihtiyacım var.. teşekkürler..



  • hiç fikri olan yok mu?
  • sizin modemler gibi bazı modemler parazitlerden(kesinti anlarında oluşan, şebeke-ups ups-şebeke aktarmalarında oluşan) resetleniyorlar. elektronikten anlayan bir arkadaşınız varsa modemin adaptörünün çıkışına filtre eklettirmeyi deneyebilirsiniz, yoksa aynı voltaj-akım ve +/- kutup yönlerine sahip başka bir adaptör ile modemi çalıştırmayı deneyebilirsiniz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alperian


    sizin modemler gibi bazı modemler parazitlerden(kesinti anlarında oluşan, şebeke-ups ups-şebeke aktarmalarında oluşan) resetleniyorlar. elektronikten anlayan bir arkadaşınız varsa modemin adaptörünün çıkışına filtre eklettirmeyi deneyebilirsiniz, yoksa aynı voltaj-akım ve +/- kutup yönlerine sahip başka bir adaptör ile modemi çalıştırmayı deneyebilirsiniz.


    yorumunuza teşekkürler ama benim modem resetlendikten sonra elektrik gelene kadar bağlanamıyor.. ancak direk şehir şebekesinden beslenince bağlanabiliyor..
  • modemi üzerinde bypass yazan (bazı modellerde kenarları beyaz boyalıdır) aktarma çıkışına takmadığınıza emin misiniz? elektrikler kesildiğinde bypass çıkışında elektrik olmaz. ups arkasında pc nizi bağladığınız prize üç lü priz çoklayıcı takıp modeminizi çoklu prizden kullanabilirsiniz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alperian

    modemi üzerinde bypass yazan (bazı modellerde kenarları beyaz boyalıdır) aktarma çıkışına takmadığınıza emin misiniz? elektrikler kesildiğinde bypass çıkışında elektrik olmaz. ups arkasında pc nizi bağladığınız prize üç lü priz çoklayıcı takıp modeminizi çoklu prizden kullanabilirsiniz.


    evet söylediğiniz gibi kullanıyorum.. kgkdan üçlü prize, oradan da bilgisayar, monitör ve modeme..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.