Şimdi Ara

APEX (2021) Bruce Willis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • APEX (2021) Bruce Willis


    Thomas Malone, işlemediği bir suçtan dolayı müebbet hapis cezasına çarptırılan eski polistir. Ona, ölümcül bir Apex oyununda hayatta kalması karşılığında özgürlüğü vadedilir. Altı avcı, uzak bir adada başka bir insanı avlama zevki için para ödemektedir ve bu seferki av Thomas'tır. Teklifi kabul eden Thomas, avcıların av olmasını sağlamak için tuzaklar kurup, akıl oyunları yapar. Geleceği için savaşan Thomas, özgürlüğüne kavuşabilecek midir?




    APEX (2021) Bruce WillisMovie Trailers Sourceyoutube
    First trailer for Apex starring Bruce Willis.
    https://www.youtube.com/watch?v=N7fOOJUpeaY







    Filmi izlemedim, sadece fragmanını izledim ama Bruce Willis artık kaliteli yapımlarda rol almadığını görüyorum. Yaşlandı, bu tip hareketli filmlerde de artık bu durum iyice ortaya çıkıyor. Karizmatik duruşunu ortaya çıkarak romantik yada dram filmlere daha yakışacağını düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 9 Kasım 2021; 21:37:59 >







  • Bu filmi malum ortamlarda görüp duruyordum da fragmana ve hakkında yapılan az sayıda ama kötü yorumları görünce izleme gereksinimi duymamıştım. Film hem maddî hem de manevî açılardan gerçekten ucuz bir yapıma benziyor. Muhtemelen bütçesi de büyük ölçekte bu iki aktöre (Bruce Willis ve Neal McDonough) verilen paralardan ibarettir. Kariyerininin sonları gelmiş 2 yaşlı aktörün isimleri üzerinden içi bomboş filmlerden son bir vurgun yapmaya çalışılan yapımlardan. Ama bu numara da artık eskidi. Son yıllarda bu çok yapılır olunca artık seyirci de -bir olur iki olur-diyerekten genel olarak uyanmıştır diye düşünüyorum.


    Bruce Willis epey yaşlanmış gerçekten. Kapakta filtre manyağı yaparak genç göstermeye çalışsalar da film sahnelerinde boynunda ve gırlatığındaki derisinin buruşukluğu "artık ben yaşlandım, aksiyon adamı değilim, salın beni gideyim." diyor. Bu arada bu adamları özellikle de Bruce Willis'i biz filmlerinde hep aksiyonla tanıdık ve o rolleri yakıştırdık. Şimdi bu adam yaşlandı ve bu adamdan aksiyon sahnesi ya da aksiyon filmleri bekleyecek değiliz, zaten aksiyon filmlerinde aksiyon adamı rolünü oynatınca inanılmaz kolpa duruyor. Sorun bu değil. Sorun bu adamların "artık yaş geçmiş, iş bitmiş ama paraya da ihtiyaç var." kafasıyla hareket edip isimlerini kullanarak içeriğine, kalitesine, senaryosuna, yönetmenine vs bakmadan; nerde içi boş, çöp, beş para etmez yapım varsa o yapımlarda yer alıp azalan imaj ve paralarının dibini sıyırmaya çalışması. (Burada aldatılan taraf seyirci oluyor.) Yoksa bu adamların illa ki aksiyon filmlerinde yer almaları gerekmiyor. Aksiyon varsa da aksiyon karakteri olmaları gerekmiyor. İyi bir gerilim filminde, iyi bir bilim-kurgu filminde, iyi bir fantastik ya da dram filmlerinde veya komedi filmlerinde oynamamaları için hiçbir sebep yok. Ama demek ki belirli bir yaştan sonra kendilerini bırakıyorlar. Ya da Hollywood artık yaşlandılar diye bunların yüzlerine mi bakmıyor bilmiyorum. Ama zaten bu adamlar bu yaşlarına kadar servetlerine servet katıyorlar. Zaten biraz ünlenen artık yapımcı hatta bazıları ekstradan yönetmen filan oluyor. O yüzden "Hollywood bize bahmiir" bahsi burada anlamsız hale geliyor.


    Neyse özetle ismi olduğu için izlediğiniz bir zamanların efsane aktörleri bulunduğunuz dönemde yaşlanmışsa ve aksiyon yapamıyorsa onlardan bir yada birkaçını toplayıp filmleştirenlere karşı dikkatli olun, muhtemelen izleyeceğiniz şey eski markalarla göz boyamak için yapılmış ucuz işlerden fazlası olmayacaktır.





  • Bruce Willis’in son çektiği filmleri izleyesim gelmiyor o kadar diyim. Bunu da merak etmiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu akımı ilk Nicolas Cage başlattı, nasıl bir borç yaptılarsa artık sadece dandik filmlere değil kına gecesine, halı sahaya bile çağırsan gelecek kıvamdalar... Bir filmde Nicolas cage, Bruce willis, Travolta varsa fragmanını seyretmek bile vakit kaybıdır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.