Şimdi Ara

Apple 11.1 inç ve 13 inç OLED iPad Pro modelleri üzerinde çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple 11.1 inç ve 13 inç OLED iPad Pro modelleri üzerinde çalışıyor
    Hatırlayacağınız üzere bir süre önce Apple’ın OLED ekranlı iPad Pro’lar üzerinde çalıştığını aktarmıştık. Şimdi ise ekran analisti Ross Young, Apple'ın OLED ekranlı 11.1 inç ve 13 inç iPad Pro modellerini hazırladığını doğrulamış durumda.



    iPad Pro'lar OLED oluyor



    Yeni gelen bilgilerle birlikte 11.1 ve 13 inç iPad Pro ekran boyutlarını ilk kez duyuyoruz. Öte yandan şu anda Apple, 12,9 inç mini LED ekranlı iPad Pro ve geleneksel LCD ekranlı 11 inç iPad Pro satıyor. 2024 yılının ilk çeyreğinde çıkması planlanan 11.1 inç ve 13 inç OLED ekranlı iPad Pro ile birlikte bu özellik farkının da ortadan kalktığını göreceğiz.



    Ayrıca Bkz.Apple, iPhone 15’te kullanacağı A17 Bionic için pil ömrüne odaklanacak



    Teknoloji basınına göre Apple, iPad'ler ve MacBook modelleri gibi daha büyük cihazlar için OLED panelleri geliştiriyor ve teknolojinin 2024'te hazır olmasını bekliyor. Bununla birlikte Apple, Ekim 2022'de 11 ve 12,9 inçlik ?iPad Pro? modellerini M2 yongasını ekleyerek güncellemişti. Dolayısıyla firmadan bir süre daha yani 2024’e kadar başka bir model çıkarmasını beklemiyoruz.



    Apple'ın 2024'e kadar gelmesi planlanan gelecekteki iPad ve MacBook modelleri için OLED paneller üzerinde çalıştığını daha önce de duymuştuk ancak elimizde spesifik ekran boyutu bulunmuyordu. Öte yandan Apple’ın 16 inçlik bir iPad tasarladığı ortaya çıkmıştı. Dolayısıyla gelecekte daha büyük iPad’leri görme olasılığımız da halen daha masada duruyor.




    Kaynak:https://www.macrumors.com/2022/12/29/oled-ipads-2024/







  • OLEDin tabletler için olgunlaşmasını mı bekledi acaba :)) Micro LED falan noldu daha iyi zart zurt yine tükürükler yalandı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iPad Pro 12.9 lcd mini led'den sonrası oled olması daha iyi olur bekleyip göreceğiz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.