Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (847. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.993
Cevap
468
Favori
955.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 845846847848849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende 3 gün önce galaxy buds 2 pro dan airpods pro 2.nesile geçtim oldukça memnun kaldım.Arayan kişileri okuma ayarını hep kullanırım fakat şöyle bir sorunum var kulaklık takılıyken ve telefonun sesi de açıkken arayanı telefon hoparlöründen okuyor oysa ben kulaklıktan gelmesini istiyorum.Bunun bir ayarı varmı ? Telefonda ses kapalı iken kulaklıktan okuyor da ses açıkken hoparlörden okuyor

  • Airpods pro 2 için comply foam alayım dedim 1400 tl dio kullanan var mı değer mi
  • mtunc52 kullanıcısına yanıt
    bunun ayari var evet
  • MKA64 M kullanıcısına yanıt

    Kendi mesajıma kendim cevap vereyim. Servise giren ürün modeli ne ise o model kutu gönderiliyormuş. Kısacası elime geçecek kutu gönderdiğimle aynı olan Lightning model kutu gelecekmiş. Type-c gönderilemezmiş servis öyle diyor. Bakalım 14 gün içinde kulaklığıma kavuşacakmışım.


    "Değerli müşterimiz, cihazında yapılan inceleme ve testler sonucunda donanımsal sorunlar olduğu tespit edilmiştir.Kullanmakta olduğunuz cihazınızınızın Değişim cihaz ile değişimi gerçekleştirilmiştir. Değişim cihaz ile değiştirilen ayıgtınıza ait SERİ numarası bilgileriniz alt kısımda yer almaktadır. Servisimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz."




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKA64 -- 2 Nisan 2024; 13:17:4 >
  • Bu airpodslar neden şarj %20'nin altına inince uyarı vermez anlamıyorum, bazen şarjının bittiği anlaşılmıyor bile, sırf bu yüzden şarj etmeyi unutup çıktığım çok oluyor.

  • brk-95 B kullanıcısına yanıt
    kulakliklar veriyor pro 2 de. kutu da arada cesitli sesler cikariyor ama ne demek istiyor ben 1 yildir cozemedim.
  • Airpods 3 kullanıyorum. Sol kulaklık sürekli telefona bağlı kalıyor. Normalde kulaklıklar kutudayken bağlantı askıda kalır, siz kutunun kapağını kaldırdığınız an bir pop up ile kulaklıklar bağlanır. İşte sol kulaklık sürekli bağlantı halinde kaldığı için şarjı sürekli bitiyor. Bu durumdan dolayı servis kulaklıkları değiştirdi ama 1-2 ay sonra yeniden başladı bu sorun.
  • C. S C kullanıcısına yanıt
    Kutuya koyduğunuzda şarj telleri ile temas etmediği için telefonla bağlantısı kesilmiyor. Ben kutunun kapağını açınca yavaş hareketlerle önce birini koyuyorum biraz bekliyorum , 1-2 saniye sonra diğerini takıyorum problem olmuyor. İkisini hızlıca koyup kapağı kapatırsam sizin gibi bağlı kalıyor.
  • rabesantrata kullanıcısına yanıt

    Dediğinizi deneyeceğim. Cevap için teşekkür eder, iyi bayramlar dilerim.

  • biuu kullanıcısına yanıt

    Hocam airpods 2 Apple’n kablolu kulaklığı gibi kaliteli ses vermiyor mu?

  • arasira kullanıcısına yanıt

    Kabloluyu takmayalı çok oldu ama airpods aynı kaliteyi bence veriyor. Hiç yadırgamamıştım. Ergonomisi ve ses kalitesi ile airpods 2 çok başarılı. Sapı uzun olduğu için olsa gerek karşı tarafa da ses gayet başarılı gidiyor. En minimal kutu tasarımına sahip. Kablosuz özgürlük zaten muhteşem bir şey.


    Şu an evden uzağım bir ara dener dönerim isterseniz.

  • biuu kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam

  • biuu kullanıcısına yanıt
    İlk çıktığında airpods 2 almıştım ve 3. Nesil çıkana kadar kullandım. Bol bol servise gitti cihaz, eşleşmesi bozuldu, kutusundayken telefonuma bağlanıyordu ve arama geldiğinde ses cebimde duran kulaklığa aktarılıyordu. Kutusunda karanlıkta olduğu için kulak algılama sensörü kulağıma takılıymış gibi algılıyordu. En son tamamen sıfırıyla değişim yaptım ama sorun devam edince 3. Nesil çıkana kadar idareten kullandım. 2. Nesil'i bu yaşadığım sorunları saymazsak hem çok konforlu buluyordum hem de sesi benim için tatmin ediciydi ve kablolu earbuds'a göre sanki daha iyi bir sesi vardı.

    3. Nesil çıktığında bir süre bekleyip 1.700 küsür ₺'den indirimde aldım ve kulak algılama sensörü olarak ten sensörü eklendiğinden artık kulaklık bir ten teması yoksa kulağa takılı olmadığını anlıyordu, haliyle yaşadığım en büyük sorun ortadan kalkmıştı. Kulağım biraz küçük, ilk başta 3. Nesil'i 1 saatten fazla kullanınca hafif acıtıyor gibiydi ve kulağımdan düşecekmiş gibi bir hissi vardı tombul olmasından dolayı. Şu an hiçbir sorunum ve şikayetim yok, ses olarakta 2. Nesil'in üzerine büyük şeyler koymamış ancak genel deneyimi, ten sensörü, uzamsal ses gibi detaylar (apple tv kullanırken falan desteklenen içeriklerde çok güzel oluyor uzamsal ses) 3. Nesil'i öne çıkarıyor. Piyasa tam olarak 2.000 ₺'den çıkmıştı diye hatırlıyorum ve bana pahalı gelmişti, bir indirim gelirse alırım diye bekledim ve kasım indirimlerinde 200-300₺ arası indirimle aldım, hala severek kullanıyorum.

    Abimde pro 1. Nesil vardı mesela, silikonlu olarak 1 yıl kullandıktan sonra rahatsız edici gelmeye başlamış ve satıp 3. Nesil aldı. Nadir kullanır ama silikon çok sevmeyen için 3. Nesil alışılmayacak bir kulaklık değil. Silikonlu kulaklıklarda bile bazen en küçük silikon tam olmayabiliyor bana, bu şekilde 3. Nesile alıştım ve kulağımdan hiç düşmedi.

    2. Nesil'in uzun saplı olması konuşma kalitesi için daha iyi kesinlikle onu kısa saplılarla kıyaslayamayız. Dışarıdayken çok harika sonuçlar vermiyor 3. Nesil, özellikle çok hafif rüzgarlı zamanlarda bile sesi tam iletemeyebiliyor. Tabi bu kulaklıklar bu senaryolarda kullanılmak için çok uygun değiller zaten, tamam sürekli kulağımızda gezebiliriz ama her zaman ve her ortamda mikrofonlarına güvenmemek gerekiyor. Ağzımıza kadar uzanan bir sap ve peluş, boom gibi şeyler olmadıkça iç ortamlarda rahatlık kullanılabilir.




  • Sağ kulaklığın pili ölene kadar airpods 2 kullandım. Çok memnundum ve sizin şikayetleri hiç yaşamadım.

    Kardeşim AirPods 3 kullanıyor ses olarak üzerine bir şey koymamış. Üstelik ergonomisi benim kulağıma pek uygun gelmedi onu almadım.

    İnternetten alacağım için yeni üretim airpods 2 bulmakta zorlanırım diyerek Pro 2 usb-c aldım ama biraz hayal kırıklığı oldu. Silikon sevmediğim için hiç sorun yaşamadım gerçi.

    Hayal kırıklığı diyorum çünkü bence o kadar fiyat farkını hak etmiyor. Uzamsal ses ilk başta çok hoş geliyor ama bir hafta sonra kapadığım bir özellik oldu.

    Güzel tarafı aktif gürültü engelleme. Misal okul bahçesinde takıyorsun, müzik dinlemene bile gerek yok hoop başka bir evrendesin. Kafa dinlemek için muazzam bir özellik.

    Ama ses kalitesi olarak airpods 2’nin üzerine konmuş bir şeyler bulamadım. Apple TV ile de kullanıyorum kendimi avutmak için dolby filmler açıyorum ama nafile. Aynı sesi airpods 2 de veriyor bence.

    Özetle yeni üretim AirPods 2 bulursanız kaçırmayın.




  • Samsung telefonla buds2pro'dan airpods pro2'ye geçen biri olarak sorularınız varsa özelden ya da buradan cevaplayabilirim.
  • Fakat benim birkaç sorum olacak Samsung ile pro2 kullanan arkadaşlara.
    1)konuşurken anc'den şeffaf moda geçiyor fakat her seferinde nizami çalışmıyor. Bilgisi olan var mı(kontrolleri ios cihaz üzerinden ayarladım)
    2)şarja taktıktan 5 sn sonra falan şarj ışığı gidiyor, sizde de öyle mi? Normalde kırmızı tamamen dolunca da yeşil olmasını bekliyordum.
    3)samsung'da kulaklığımın şarjını nasıl takip edebilirim?
  • yildiz.ahmethakan Y kullanıcısına yanıt
    muzik, anc, seffaf mod ve gorusme kalitesi olarak kiyaslayabilir misiniz?
  • yakogg Y kullanıcısına yanıt
    Müzik:
    Odyofil değilim ama kulağa daha iyi oturduğu için daha tok geliyor Airpods pro. Ses seviyesi gayet iyi ve yüksek. Spotifyve apple music kullanıyorum, apple music hem buds2pro hem de airpods'da kullanıcı deneyimine katkıda bulunuyor.

    Anc:
    Bugüne kadar kullandığım en iyi kulak içi kulaklık airpods pro. Buds2 ve buds2 pro kullandım ve ikisi de uğultuları kesemiyordu. Samsung ekosistemine sahip olmama rağmen (tablet, telefon, saat, kulaklık) o kadar parayı hakeden bir cihaz airpods pro 2 benim nezdimde.
    Tartışılabilir ama airpods>buds2>buds2pro diyorum

    Şeffaf: airpods çok daha doğal, buds serisinde bi yapaylık var. Motor ya da havalandırma gibi durumlarda kafayı yiyebiliyor buds2pro.

    Görüşme kalitesi:
    Henüz denemedim ama buds2pro mikrofon anlamında buds2'nin fersah fersah önünde. Airpods pro da muhtemelen buds2pro ayarında gir hizmet sunacaktır.
  • Basskar tizler airpods proda kesinlikle ezer geçer buds 2 prodan geçtim airpod 2 proya dağlar kadar fark var
  • yildiz.ahmethakan Y kullanıcısına yanıt
    parasini hakettiği konusunda katiliyorum pro 2 ye iphonedan fazla hakediyor parasini.
  • 
Sayfa: önceki 845846847848849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.