Şimdi Ara

Apple ekosisteminden Samsung ekosistemine geçme isteği ve süreci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
47
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu konuyu nereye açacağımı bilemedim, Apple kullanıcılarına açsam onlarla beraber bir dertleşsek mi yoksa Samsung kullanıcılarından tavsiyeler mi alsam bilemediğim için buraya açmak istedim. Kendi iç dökümümü paylaşacağım sizlere şimdiden okuyacağınız için teşekkür ederim.


    Merhaba arkadaşlar, yıllardır Apple kulanıcısı olarak şuan da mevcut şekilde airpods pro, macbook pro 2017, apple watch seri 4 , airtag ve iphone 14 pro kullanmaktayım. Uzun yıllar Android firmalarının satış departmanında çalışmama rağmen hep Apple kullandım hiç merakımda olmamıştı Android kanalına fakat son 2 yıldır bir Samsung merakım acaip şekilde başladı diyebilirim. Aslında bu merakım katlanabilir telefonlardan sonra oldu. İnovatif bir ürüne, yeniliğe ve farklılığa karşı hep ilgim merakım olmuştur. Her ne kadar katlanabilir telefonların kötü geri dönüşleri flip 5 de bile devam etse bile ( ekran yanığı, katlanma izi, üzerinde ki korumanın hep çıkması servise ihtiyaç duyulması gibi ) her şeye rağmen flip, fold yada s24 ultraya telefon olarak geçmek istiyorum. Apple da artık bir yeniliğin sanki ilk defa yapılıyormuş gibi paylaşılması gerçekten canımı çok sıkıyor. Widget geldi tüm kullanıcılar ilk defa gelmiş gibi havaya fırladı fakat ben 10 sene önce bir android markasında çalışıyorken vardı bu özellik. Tamam apple 2. el olarak güzel yazılımı efsane herhangi bir problem aksaklık kamerasında ses probleminde hiç bir sıkıntı yok. Kesinlikle memnunum. Hem bir değişiklik isteğim, telefon harici ürünlerim artık teklemeye başladı, pahalılık, ios monotonluğu gibi şeyler. Geçmek istediğim ürünler macbook hariç kulaklık olarak buds2 pro, samsung watch 6, s24 ultranın tipini beğenmiyorum eski nokiaları çok sattım onları hatırlatıyor bana o yüzden fold, flip5 tabi özellikleri için yine 24 ultra alabilirim.


    Bu konuyu açmamda ki sebep tamamen eğer siz de böyle bir şeyler düşünüyorsanız beraber kendimize fikir verelim. Ha belki de bir yerlerim kaşınıyordur rahat batıyordur belki de bu kadar düşünmemek gerekli ne memleket meselesi yaptın kardeşim yav da diyebilirsiniz fakat insanın bir alışkanlığı oluyor ister istemez.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.