Şimdi Ara

Apple Haritalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Haritalar da navigasyon hatalı bildirim yapılmıyor . Yer ekliyorum 5 güne anca ekliyorlar ve yanlış ekliyorlar . Eklediğim yerlerin çoğunu eklemiyorlar . Bu birimde kim çalışıyor çok merak ediyorum !

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • google maps kullansanız nasıl olur?
  • Haritalara katkı yapmak açısından çabalıyorum gelişsin bilmem ne diye ama hevesim kaçtı artık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende apple'nin mapsını kullanıyordum;ama çok yanlış yerlere yönlendirmesinden dolayı google maps'e geçtim. Telefondan da apple mapsın uygulamasını kaldırdım. Demem o ki; apple'nin mapsı bu konuda işe yaramıyor.
  • Apple in hesap makinasını bile kullanmıyorum uygulamaların hepsi çöp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple maps türkiye için en son veriyi 2017 de başarsoft dan almıştı. Google gibi dışardan kolayca yer mekan ekleme işi yok apple'da bildiriyorsun onuda arkadaşın dediği gibi yanlış kayıt edebiliyor.

    Bende sürekli apple maps kullanıyorum bulunduğum bölgede henüz yanlış bir konuma götürmedi ama bölge dışına çıkarsam yedekte google haritalar mevcut.

    Arkadaşın dediği gibi bende bulunduğum ilçedeki muhtarlığı bile kayıt etmeye çalışıyorum. ilerde lazım olur :)
  • Valla ben elimden geldiğince gittiğim yerleri yaşadığım çevreyi ve Google Maps da gördüğüm yerleri eklemeye çalışıyorum . Nokta yer vermeme rağmen eklediklerinde baktığımda yanlış yere konumluyorlar. Basit bir örnek vermek gerekirse ATM ekliyorum banka olarak ekliyorlar . Yol üstü bir mekanı iç kısımlara ekliyorlar vs . iOS 13 de harita düzenlemesi gelecek diyorlar belki düzelir ama zor . Google maps gibi yakınlaştıkça binaları kare olarak göstermeli Google da avm leri bile kat kat ve mağaza mağaza görebiliyoruz . Google in da tek sıkıntısı rapor yolluyorum 3 hafta geçti hala incelemede düzenleme zor oluyor onda da yanı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.