Şimdi Ara

Apple için yeni rekor: Dünya genelinde 2.2 milyardan fazla aktif cihaz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple için yeni rekor: Dünya genelinde 2.2 milyardan fazla aktif cihaz!
    Apple CEO’su Tim Cook, son kazanç açıklamasında iPhone, iPad, Mac ve diğer ürünler dahil olmak üzere aktif Apple cihaz sayısının dünya genelinde 2.2 milyarı aştığını açıkladı.



    Ayrıca Bkz.Apple, bu yıl iPhone’lara yapay zeka özelliklerinin geleceğini doğruladı



    Aktif Apple cihaz sayısı 2.2 milyarı aştı!



    Tim Cook, basın açıklamasında “Kurulu aktif cihaz sayımızın 2.2 milyarı aşarak, tüm ürünlerde ve coğrafi bölümlerde tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.



    Güncel rakam, Apple’ın aktif cihaz sayısını açıkladığı son zamandan bu yana yaklaşık %10’luk bir artışa işaret ediyor. Şirket, Şubat 2023’te dünya çapında aktif cihaz sayısının 2 milyara ulaştığını açıklamıştı. 2022'de açıklanan rakam 1.8 milyar idi. Statista’nın verilerine göre 2016’da aktif Apple cihazlarının sayısı 1 milyara ulaşmıştı. Yeni veri, Apple’ın Vision Pro başlığıyla başlayarak yeni bir cihaz kategorisi piyasaya sürdüğü zamanda geldi. Karma gerçeklik gözlüğü 19 Ocak’ta ön siparişe açılmıştı, bugün satışa çıkacak.



    2.2 milyar aktif cihaz Apple için yeni bir rekor. Cihaz kullanıcı sayısı ayrı olarak açıklanmadı ancak uzun süredir dünya genelinde 1 milyardan fazla aktif iPhone olduğu biliniyor.




    Kaynak:https://www.apple.com/newsroom/2024/02/apple-reports-first-quarter-results/







  • Halen iPhone 6-6s-7-8 kullanıcıları var. Hatta geçen 5s kullanan biri gördüm şaşırdım. Aktif rakam, eski modellerin kullanılabilirliği nedeniyle yüksek gözüküyor. 10 yaşında Mac ve MacBook kullanan sayısı da az değildir. Tozlu, kirli işlerde çalışanların iPhone kullanımında ısrar etmesi ve diğer telefonlardan daha dayanıklı bulduklarına sıkça denk geliyorum.

  • O kadar çok para verince insan 10 sene kullansam anca parası çıkar diyip kullanıyor napsın haha.

  • ENTÜRKTEYNMENT E kullanıcısına yanıt
    Doğrusu bu değil mi? En az 10 sene kullanmak gerekir, tabii eşya da 10 sene dayanabilmeli

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Normaldir en çok satan 10 telefondan 8’i iPhone oluyor, ikinci el piyasası da çok hareketli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikolojik etkisi çok büyük samsung s3 ten s4 ten j7 prime dan iphone 6 ya 7 ye geçip bu çok iyiymiş diyen çok var oysa samsung s serisi son çıkanı da iş görür.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok normal çünkü adamlar gerçekten sağlam ürün yapıyor. Şu an iPhone 15 var, git iPhone 12 ya da 13 al, 4-5 sene daha rahat kullanırsın. Mac Studio M2 Ultra kullanıyorum, en az 10 sene gider bu cihaz. Tabi ki o kadar kullanmayacağım, M4 çıktığı gibi satarım ama kullanacak olsan kullanılır 10 sene rahat rahat. 2014 Mac Book var ayrıca duruyor kenarda, hala taş gibi.

  • erensunay E kullanıcısına yanıt

    Bırak 12, 13'ü, 8 Plus dahi sorunsuz çalışıyor. Dün iş yerine kameracılar geldi birinde 8 Plus vardı bütün işlemleri çatır çatır telefondan yaptı ne bir hantallık nede bir sorun gözüme çarpmadı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük başarı.

  • İnsanlar sıfır alamasa bile 2. el İphone alıyor. Arkadaşlarım eski İphone koydu satışa hemen iyi fiyata satıldılar. Hatta İphone şarj aletini bile bir günde sattı. Marka değeri en yüksek olan şirket Apple'dır; bu sebepsiz yere böyle değildir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 4 Şubat 2024; 12:45:22 >
  • Gündelik kullanım için pili iyi durumda olan 8 ve 8 Plus hala çok geçerli.


    Face ID ve tam ekran özelliği bulunan XS & XS Max ise günümüz teknolojileri içerisinde eksikliğini çok hissettirmeyen en değerli cihazlardan.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 4 Şubat 2024; 13:9:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.