Şimdi Ara

Apple'ın iPad Fold planları ertelendi: OLED'e odaklanacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple'ın iPad Fold planları ertelendi: OLED'e odaklanacak
    Katlanabilir pazarda Samsung'un hakimiyeti sürerken, Apple'ın uzunca bir süredir rekabete dahil olması bekleniyor. Bu süreçte ise katlanabilir iPad modeline ilişkin çok sayıda sızıntı paylaşıldı. Son paylaşılan bilgiler ise bu model için bekleyişin süreceğini gösteriyor.



    Belirli bir zaman çizelgesi yok



    Kaçıranlar için katlanabilir iPad haberleri yeni değil, bir süredir gündemde. Hatta Apple'ın tablet segmentinde yeni bir fırsat yakalamak için stratejisini değiştirdiği ve bu modelin 2024'ün sonunda veya 2025'in başlarında piyasaya çıkacağı belirtilmişti. Ancak görünüşe göre bu bekleyiş çok daha uzun olacak.



    Sektör kaynaklarına göre, OLED ekranlı ilk MacBook modeli için erken 2025'in ikinci yarısına işaret edildi. Dolayısıyla Apple'ın öncelikli odağı, iPad serisini OLED'e geçirmek olacak. OLED'e geçiş tamamlandıktan sonra ise katlanabilir iPad planlarının devreye alınacağı beliritliyor. Dolayısıyla bu tarih 2026 ve sonrasına kadar uzanabilir. Zira Apple'ın da henüz somut bir zaman çizelgesi bulunmuyor.



    Ayrıca Bkz.Apple, 2023'ün en iyi oyun ve uygulamalarını açıkladı



    Ayrıca mevcut raporda, bir OLED MacBook'un şu anda geliştirilme aşamasında olduğu söyleniyor ancak bu model hakkında ek bir ayrıntı paylaşılmadı. Geçtiğimiz yıl ise OLED teknolojisine sahip ilk modelin ne olacağı hakkında çelişkili raporlar duymuştuk. Hatta Apple analisti Ross Young, bunun 13,4 inç MacBook Air olacağını bildirdi.  Ancak detayları öğrenmek için bir süre daha beklememiz gerekecek.




    Kaynak:https://9to5mac.com/2023/12/14/foldable-ipad-oled-screens-rumors/







  • mesela 60hz kurtulmak gibi :S

  • Acaba fiyatı ne fiyatını alabilir miyim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.