Şimdi Ara

Apple/ios Aile Paylaşımı Uygulamaların Ortak Kullanım Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar. Araştırdım ama bir türlü aradığım sorunun yanıtını bulamadım.

    Aile paylaşımı ile ilgili olarak merak ettiğim bir şey var. Ücretli bir oyunu eşimizle ya da aile paylaşımında bulunduğumuz birisi ile paylaştığımızda iki kişi de aynı anda o oyunu oynayabiliyor mu? Multiplayer olarak oyun oynamak, aynı anda oyunda (ya da bu soru programlar için de geçerli olabilir) olmak sorun oluyor mu? Yoksa aynı anda kullanım yasak mı?

    Not: Eğer ortak kullanım söz konusu ise program geliştirenlerin vay haline. 5 kişide 1 kişi ücreti ödenmesi de onlar açısından çok etik değil.



  • Oyunlar için değil ama uygulamalar hakkında konuşacak olursam evet aynı anda kullanılabiliyor. Çok büyük bir ihtimal ile oyunlarda da çalışacaktır. Uygulamalarda şöyle bir sorun var; Bir çok uygulama artık deneme sürümünü bedava olarak veriyor ve uygulama içi satın alma ile ile full sürüme geçiliyor. Aile içi paylaşımda uygulama için satın alımlar çalışmıyor. Sadece satın alan kişi full sürüm oluyor. Diğerleri olmuyor. Oyun alırken bunu dikkate alın.
  • saygi S kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Dün bir uygulama üzerinden test ettik. Camera+ uygulamasını hem ben hem de aile üyelerim indirebildiler. Ancak oyun için deneme fırsatım olmadı belki deneyen olur ya da ben denersem bu post'un altına güncelleme girerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.