Şimdi Ara

Apple ipad 9. Nesil [ANA KONU] 2021 Model 10.2inç (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
62
Favori
76.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • seglopsi kullanıcısına yanıt
    Senin saçma soruna tüm içtenliği ile cevap veren birine "Maval okuma" diyecek kadar küstahlaştıktan sonra
    şu uzun uzun yazdığın satırlarda herkese kendini ne kadar zavallı hissettireceğin konusunda bir fikrin olmadığı için nafile okuyup, spor yapmışsın.

    Ama şunu da belirtmeliyim ki şu son "dövüşçü" cümlene koptum, ne yalan söyleyeyim koltuktan düştüm: sen gerçek olamazsın, şakasın ve benimle dalga geçiyorsun. Ya da çocuksun.

    NOT: HİÇ BİR CEVABINI MUHATAP ALMAYACAĞIM. ÖNCEDEN BELİRTİRİM. ÇÜNKÜ ÇOK KORKTUM ÇOOOOOOK.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cazsever C kullanıcısına yanıt

    öncelikle kendimi "dövüşçü" olarak tanımlamadım, bunun yerine lisanslı olarak yaptığımı konuya hakim olduğumu yani "kaval yedirmesini kendimce iyi bildiğimi" söyledim. bunu da "yedirmek ve kaval"ı aynı cümlede kuran size bende yaptığı çağrışımla anlatmaya çalıştım. bir savunma sporunda lisans çıkartan herkes dövüşçü demek değildir, bunu da yanlış bildiğiniz gibi, yine saçma ithamlarla "maval okumaya" devam ediyorsunuz. çünkü "dövüşçü" demek; geçimini dövüş sporlarıyla kazanan kişilerdir. ben kendimi dövüşçü olarak tanımlamadım. bunun yerine şöyle bir şey söyledim "doktorayı tez aşamasında bıraktığım ve senin yaşının yarısı kadar, üniversitede bulundum" diye bir şey yazmışım mesela... "yedirmek ve kaval" kelimelerini yanyana koyduğumda dediğim gibi ilgilendiğim savunma sporlarından aşinayım, bu kelimelere. çünkü bir enstrüman olarak "kaval", "düdüklü şeker" olmadığı için yenen bir enstrüman değil. çok merak ettiğim için soruyorum; "halen neyi, nasıl yedireceksin merak içerisindeyim". bu konuda devam etmek istiyorsan atarsın mesajı artık neremizle anlaşacaksak oramızla konuşuruz. yani "kavalımızla mı anlaşacağız, yedirmeyle mi" buna o şekilde karar veririz, ayrıca küstahlığı yapan "yedirme, kaval gibi tabirlerle" sensin, küstahlık ile itham eden yine sensin. dövüşçü diye ithamda bulunarak aklınca komiklik yapmaya çalışan da sensin, yani psikiyatrik bir vaka olduğunu da düşünmeye başlıyorum açıkçası.


    halbuki biraz insan olsanız "bende şöyle bir cihaz daha var -herhangi x bir telefon-, elimdeki ipad9 ile yanyana koyduğumda, ipad özelinde wifi çekimi ile alakalı bir fark göremiyorum" da diyebilirdiniz, bakın ne kadar mantıklı bir cevap. ben de diğer sorularıma geçer, "bluetooth aktif iken, wifi çekim gücü ne kadar etkileniyor, hız testinde ve pinglerde her iki cihazdan da yaklaşık aynı değerleri görüyor musunuz" gibi kafamda olan diğer soruları yöneltirdim ki, cevaplarınız satın almamda bana referans olabilsin. bu daha mantıklı olanıydı sanıyorum ama siz üzerinize vazife olmadığı halde yani "maval okuyarak" apple müşteri hizmetleri çalışanlığına özendiğiniz için "maval okuduğunuzu" size söylemem battı nedense.


    son olarak sana konu üzerinden bu son mesajım olmakla beraber, anadolu'da "maval okuyanlara" tabirle "caz yapma" derler, aslında kullanıcı adının zaten "maval okumayı sever"e bir nevi denk geldiğini de belirtiyor, sana bol şanslar diliyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar sorularım arada kaynamış, akla ve mantığa sahip, kafasının içerisinde bir beyine sahip olan ipad9 sahibi bir arkadaş cevap verirse çok sevinirim.

    • özellikle wifi'da kopma, bağlantıda yavaşlama gibi problem yaşayan var mıdır. a13 yongalı cihazlarda anten tasarımlarından ötürü böyle şikayetler söz konusuydu, bu cihazda bu şekilde bir sorun yaşayan var mıdır?
    • bluetooth ve wifi aynı anda aktifken wifi özelinde gecikmeler, bluetooth'da ise kesilmeler oluyor mu?
    • elinizde sahip olduğunuz diğer herhangi bir cihaza göre wifi performansı nasıldır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seglopsi kullanıcısına yanıt

    Sizi hatırlıyorum hocam iPhone SE 2020 modelinde bahsettiğiniz sıkıntıları ben de yaşadım. Kablosuz bağlantı sorunları sık sık dile getiriliyordu. Ben de merak ediyorum, A13 işlemcili iPad 9 için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TwinPowerTurbo T kullanıcısına yanıt

    dostum açıkçası a14 yongalı air4'te de mevcut aynı sorunlar. çok ilginçtir geçiş yaptığım 12mini'de yok, yani hakikatten yok. air4'ü zaten fazla kullanmadan apple'a iade ettim. uzun zamandır yeni bir tablet ihtiyacım var, elimde intel atom işlemcili windows10 bir tablet var aslında tüm işlerimi görmesine karşın çok ağır çalışmaya ve kullanırken keyif vermemeye başladı, hatta ram kapasitesinin azlığından dolayı arada siyah ekrana düşüyor. telefonla devam etmek zorunda kalıyorum bazen açıkçası. artık bilgisayarlara çok ihtiyacımız kalmadığını da düşündüğümden bir ipad alıp onunla devam etmek istiyorum. ipad'ler vaad ettiklerini android tarafındaki emsallerine göre yapmada oldukça başarılılar. satın alacak imkanım olmasına rağmen ipad pro'ya da para vermek istemiyorum en nihayetinde online ders anlatımı ve sunumlar amacıyla kullanacağım bu tableti. ipad8 konusu da hafızasının 32gb olması sebebiyle direk eleme sebebim oluyor. eğer ipad9'dan forum üzerindeki geri dönüşlerde beklediğim cevapları alamazsam kendim test edip süreci yazmak yerine bu ekosistem muhabbetinden dolayı macbook'a yönelip bir de macos tarafını deneyimlemek istiyorum. yeni bir cihaz olduğu için yakında geri dönüşler ügelecektir foruma, diye düşüncem var. bir süre gözlemleyeceğim durumu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seglopsi -- 17 Ekim 2021; 0:3:26 >




  • seglopsi kullanıcısına yanıt
    Selamlar, Bluetooth ve Wi-Fi hep açık ve ikisini de aktif kullanırken dediklerinizi şimdilik yaşamadım. Umarım yaşamam :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt

    merhabalar, öncelikle umuyorum yaşamazsınız. ucuz veya pahalı en nihayetinde bu cihazlar bu ülkenin katma değerleri ile alınıyor, nedendir bilmiyorum kötü olan özelliği varsa yazdığınızda forumda size karşı saçma cevaplar verebiliyorlar.


    cihazlarda bluetooth aktifken biraz wifi'da performans kaybı olması normaldir ancak modemle aranızda biraz mesafe ve duvar girdiğinde kopmalar yaşıyor musunuz, burası biraz önemli. ben iphone se kullanırken bluetooth kullanmama rağmen modemle arama 5 metre gibi wifi için komik bir mesafe koyduğumda cihaz modem ile olan bağlantısını sonlandırıyordu. bu sorun çevremdeki diğer arkadaşlarımın a13 yongalı cihazlarında da mevcuttu. apple servis burada topu sürekli modeme attı ancak bir üst seviye sayılabilecek cihazda böyle bir sorun yok, yani aslında cihazın kendisi arızalı.


    her neyse, müsait bir vaktinizde sizden birkaç şey isteyeceğim;


    mümkünse telefonunuz ve varsa farklı cihazlarla hız testi yapıp, gecikme ve hız testi sonuçlarını göz kararı karşılaştırır mısınız? ve bluetooth aktif çalışıyor iken tahmini ne kadar bir mesafede kopuyor veya kopmuyor? bununla alakalı bir geri dönüş yaparsanız sevinirim.





  • Merhabalar, tableti üniversitede not almak için aldım fakat bütçeye uygun not almaya uygun kalem bulamadım. Uygun fiyata önerdiğiniz kalem var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normalbirinsan N kullanıcısına yanıt

    merhaba bende ipad 9 ila air 4 arasında kaldım daha önce hiç deneyimim olmadı ipad cihazlarında tavsiyeniz hangisi yönünde olurdu sım destekli almayı düşünüyorum ama sizinki sadece wifi destekli olanımı ?

  • Ben sadece wifi olanından aldım not tutmak amacıyla aldığım için. Benim daha önce ipad deneyimim olmadığı için sorunuza yanıt veremem malesef


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • makineyi alanlara hayırlı olsun şimdiden güzel cihaz

  • İpad mini 5 ten geçilir mi sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bundan aldım hocam. Henüz ekrana uygulamadım. Ekran kalitesinden ödün vermemek adına cam ekran koruyucu seçtim. Cama yazmak benim için çok sıkıntı değil. Eğer kalem defter deneyimine daha yakın bir şey istiyorsanız mat ekran koruyuculardan alabilirsiniz. Tabi yaşayacağınız görüntü kaybının da göz önünde bulundurarak...

  • Merhabalar cihaz ı Apple dan alırsam dedikleri tarih olan 5 haftada mi geliyor bilgisi olan var mi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, evde neredeyse 10 yıllık olan iPad 3 vardı, kardeşim dersleri ve basit işler için kullanıyordu fakat artık son derece yetersiz kaldığından yeni model arayışındaydık. Amazon Türkiye üzerinden "Apple 10.2 inç iPad (Wi-Fi, 64 GB) - Uzay Grisi - MK2K3TU/A" (9. nesil) modeli alarak aranıza katıldık. Bizim için büyük bir upgrade olacak. Apple ipad 9. Nesil [ANA KONU] 2021 Model 10.2inç  Aslında bir sonraki çıkacak 10. nesil'i daha farklı bir model yaparlar belki diye beklesek mi diye düşündük. Daha uyguna getirilebilir miydi bilmiyorum fakat hem ihtiyaç hem de zam gelebilir, stok bitebilir korkusu ile Amazon'dan yakalamışken alıp geçtik.


    Apple ipad 9. Nesil [ANA KONU] 2021 Model 10.2inç



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 9 Kasım 2021; 15:38:24 >




  • Alıntı

    metni:
    @anywar yazdı: Hayırlı olsun, ben de aynısından aldım hocam. Kargoya verildi bugün. Kılıf ve ekran koruyucu baktınız mı bakacak mısınız?


    Hocam kendi konusundan konuşalım diye buradan cevap veriyorum. Bizimki de bugün kargoya verildi, yarın gelir herhalde.


    Kılıf ve korucu film mutlaka almak istiyorum ama henüz bakmadım. Şurada belirtilene göre 9. nesil, 7. ve 8. nesil ile birebir aynı ebatlardaymış yani ürün skalası oldukça geniş olmalı. Siz aldınız mı yada araştırdınız mı?


    Edit. tuşların yeri de aynı mı bilmiyorum, bu konu önemli. Apple ipad 9. Nesil [ANA KONU] 2021 Model 10.2inç 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 24 Ekim 2021; 21:10:16 >




  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Boyutları aynı hocam bir sıkıntı yok. Ben 7. ve 8. nesille uyumlu logitech combo touch aldım. Tam oturuyor. Tuşların yeri de aynı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.