Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.441
Cevap
135
Favori
222.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mrcheev4848 M kullanıcısına yanıt
    6.5 bln için değmez. Kalem alınabilir. Bana kalırsa iade edin. Klavye set paylaştığım 1,300. Fiyatı da uzun zamandır sabit.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt

    Hocam merhaba. Apple notes uygulaması üzerinde bir not aldığımda veya bu notu PDF olarak Export ettiğimde bu notu otomatik olarak Notion’a yüklemesini sağlayacak bir kestirme yapabilir miyim ?

  • hedlexa H kullanıcısına yanıt
    Kestirmelere bakındımda göremedim. ifttt.com veya Microsoft automat (ismini unuttum) uygulamaları, otomatik dışa ve içe aktarma için pek çok seçenek sunuyor. Upload gerekebilir, buralara göz atın.
    ------

    Bu arada. One Note u bıraktım. Apple Not kullanıyorum ve çok memnunum. One Note multiplatform olması, ücretsiz olması ve minimum ölçüde tüm araçları sunması açısından güzel. Tek kötü yanı var, çok çabuk şişiyor :). Ram ve cihaz içinde hafıza kullanımı kısmen bazen cokebilir.
    Apple Not, şuan kusursuz durumda. Özellikle 17 ile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 7 Ekim 2023; 0:4:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim hocam. Birde apple notesu daha verimli halde kullanmak için ipuçları tarzında bir yazı paylaşabilir misinz

  • arkadaşlar Lenovo Folio Touch uygun fiyatlı satan var mıdır? ya da bu ürüne alternatif tavsiyesi önerebilecek var mı?


    aradıklarım hafif olması ve gücünü direkt tabletten alması. Katlanabilmesi ve çizim modunun bulunması, klavye aydınlatması olması. touchpad çok önemli değil.


    Çok teşekkürler

  • Arkadaşlar merhaba, sadece video izlemek için 2. el ipad almak istiyorum, içine veya USB'den film veya dizileri kopyalayacağım bir ipad, bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

  • Arkadaşlar air 3 var. Malum netflix şifre paylaşımına sınır koydu. İpad i kablo ile tv ye bağladıığımda 4k olarak izleyebilir miyim tv de? Bu şekilde kullanan var mı? Oluyorsa eğer hangi kabloyu tavsiye edersiniz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hedlexa H kullanıcısına yanıt
    Ekran içinde ekran kullanımı veya yanyana ekran, sahne yöneticisi gibi özelliklere kendinizi alıştırıp aktif kullanın. Bir süre sonra vazgeçilmez hale geliyor. PDF atarken, not tutarken sürükle bırak gibi basit ve kullanışlı şeyler. Kısayol olarak hızlı not almayı aktif edin. Ekran görüntüsü ve hızlı not almaya da kendinizi alıştırın.
    Başkada aklıma bir şey gelmiyor. Genel olarak Apple Not basit ve bir o kadar da kullanışlı tasarlanmış. Diğer alternatifleri biraz daha karmaşık kalıyor onun yanında.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar iPad Air 5 değişim istedim diğeri a ısınıyırırl Eee bu yeni gelen daha çok ısınıyor nasıl oluyor anlamadım sizin cihazın ısınmamalı bu iki cihazın ısınması… Ya bırakıp kullanılan yada tam iade edicem değilim istemicem… Prolarda bu sorun var mı acaba???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir önceki iPad çok ısındığı içinse ettim yeni bir tane gönderdiler sma işin garip tarafı ürün daha önce açılmış başkasının iade ettiği ürünü yollamış olabilirler mi?? Seri numarası modeli yeni sıfır olduğu belli ama canım sıkıldı iade etsem mi diye düşünüyorum ikinci iadem olacak resim atıyorum



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çanta tavsiyesi varmı acaba

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim bir sorum olacaktı, hangi başlığa yazacağımı bilemedim. iPad air 5 (256 GB) ile Samsung Tab s9+(256 GB) arasında kaldım. İki üründe de öğrenci indiriminden yararlanabiliyorum. iPad Air 5 - 24.609 TL'ye geliyor, yanında Apple Pencil ücretsiz hediye olarak veriliyor, Samsung Tab s9+ ise 19.999 TL'ye geliyor. Hangisini almak mantıklı sizce. Performans, uzun vadeli kullanım ve ekosistem olarak avantajlarıyla ilgili fikriniz nedir, teşekkürler.

  • iPad Air alacagim, yalniz yeni model cikar diyede cekincem var. iPad Air yeni model cikarmi yakinda? Cikarsa ne zaman cikar?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de bekliyordum yeni nesili bu hafta tanıtımlarını ama tanıtmadılar ben de eğitim indirimi Ve kalem hediyesi varken siparişi geçtim. Sizde indirim varken alın bence bu aralar tanıtırlarsa iade edersiniz tanıtmazlarsa indirimi kaçırmamış olursunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tkblack kullanıcısına yanıt
    Bende kalem ve Keyboardla alacagim kendim icin degil. Egitim goren biri icin hediye olarak, gercekten ihtiyacini karsilayacak bir olay. Bende siparis vermeyi dusunuyorum bir an once diger yandan ya yenisi cikarsa diyede dusunmuyor degilim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

    Uni öğrencisi kardesime İpad Air bakiyorum.

    Apple sayfasinda 64gb model kalemle birlikte 20bintl.

    Fiyat iyimidir?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • biyikliadam kullanıcısına yanıt
    Benim tahminim son fırsat.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de ipad air satın aldım öğrenci indiriminden. Kalem hediyesi ile birlikte aldım.

  • Kalemi satabiliyor muyuz acaba tek başına ona göre sipariş vereyim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biyikliadam kullanıcısına yanıt

    link atabilir misiniz? baktım da ikisi birlikte 20 binden fazla tutuyor. Öğrenci indirimi mi eklediniz acaba?

  • 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.