Şimdi Ara

Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU] (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hayloft Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.233
Cevap
131
Favori
121.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mühendis66_50 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ediyorum hocam🤝🏻
  • Yokizm58 kullanıcısına yanıt

    Ben aldım 10 günde gelmişti yanlış hatırlamıyorsam bir sorun yaşamadım. Kılıf iyiydi ama şuanda kullanmıyorum kamera kısmı açıktı kapatan bir kılıf aldım sonra HB'da onu kullanıyorum.

  • hayloft H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için hocam🤝🏻
  • Şunu beğendim de bu fiyata gelirse bedava, ama sanki dayanıksız gibi duruyor biraz videosuna baktım da, çok rahat esniyor.

    Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU]
  • Arkadaşlar fotograf çekim modunu 12 mp mi yoksa 24 mp mi kullanıyorsunuz? Telefonu yeni aldım aranıza katıldım.
  • Ronades R kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cihazınız hayırlı olsun hocam.

    Ben genellikle 48 MP olarak kullanıyorum.
  • Ronades R kullanıcısına yanıt

    Normalde 24 mp. dışarıda bol ışıklı manzara çekimlerde 48 mp açıyorum.

  • Selamlar dostlar. Bende aranıza katılacağım bu hafta inşallah. İPhone 15 alacağım. Mediamarkt ile Troy Apple arasında kaldım. Başka forumlarda da takip ettiğim kadarıyla bir kısım telefonda pil problemi yaşayanlar olmuş. Bu 2 firmadan alıp sorun yaşayan oldu mu? Mediamarkt ta da son dönemler de şikayetvar.com da vs mevcut önceden satılmış yeniden re-paket yapılmış tekrar satılan ürünler hakkında çok fazla şikayet var. Troy ne kadar güvenilir pek bilmiyorum resmi distribütör ama konu Türkiye olunca üretim kalite farkı vs olur mu diye düşünmüyor değilim. Şimdiden teşekkür ederim cevap veren herkese
  • Yokizm58 kullanıcısına yanıt
    Siparişi verdim, ilk kez sipariş veriyorum.

    Vergisi ile beraber 82₺ falan tuttu, bedava sanırım bu fiyata bu tip bir kılıf için.

    Türkiye de böyle bir kılıf almaya çalışsak sanırım deri malzeme vs ayağına insanları kandırıp, 500-600₺ gibi fiyatlar dan alırdık gibime geliyor.

    Kılıf sorunsuz bir şekilde elime ulaşır ise, kaç gün de geldi diye ve dokusunun nasıl olduğuna dair yorumlarımı yazarım.
  • Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU]
    Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU]
    Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU]
    Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU]
    Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU]




  • birolbb B kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam, benim de yurt dışı 15 pro Maxım çalınınca Media Markt dan 15 siparişi verdim. Cihaz dün geldi, önceden kullanılmamış ve aktif ettiğimde garanti süresi iki yıl sonrasını gösterdi.


    Zaten kutuyu açtığımda bir hatta ile karşılaşsaydım anında iade ederdim. Hatta 15'ten önce yine Media markt'tan se 2022 aldım bir hafta kullandım bataryadan memnun kalmadığım için iade ettim.


    Bu arada geçenlerde 5000 TL kupon vardı bana düz 15 128 gb 47.000 liraya geldi pardon 46. 949.

  • U39770434 U kullanıcısına yanıt

    15 pro max den 15 e geçince gözlemlediğiniz farklılıklar neler oldu?

  • birolbb B kullanıcısına yanıt

    50 bin TL üzerine 5 bin MediaMarkt CLUB indirim kuponu tanımlamışlar, sonradan gördüm hatta işte se 2022 yi paketleyip gönderdim o esnada bunu aldım ki kupon silinmesin. Daha düşük oranlarda da kupon vardı gerçi.


    Hocam hiçbir sorun yok ekran kamera tüm testleri yaptım hatta cihazın ilk bataryasını şu an boşaltamadım hala daha % 12 de


    Neticede bunlar aynı fabrikadan geliyor yani ne sorun olabilir ki... hadi sorun oldu diyelim iade alıyorlar bakın dedim ya se 2022 aldım bir hafta kullandım hat taktım normal telefon gibi kullandım sonra paketledim iade ettim, bugün de mail geldi iadeniz onaylanmıştır diye siparişlerine baktım iade edildi olarak gözüküyor.

  • Bluelife07 kullanıcısına yanıt

    Bu süreçte bir hafta se 2022 kullandım, hatta şöyle söyleyebilirim eğer bataryası günü çıkartacak düzeyde olsaydı onunla bile devam edebilirdim şunu anladım zaten ben büyük ekranlı Android de kullanıyorum eş zamanlı olarak ama ana cihazım her zaman Apple olmuştur ve ağır telefon taşımanın kendime eziyet olduğunu anladım.

    Şu an konuyu da baştan okuyorum 78 sayfaya kadar gelmişim hep bir 60 herz muhabbeti dolaşıyor ama inan ki benim gözümde kayda değer bir farkı yok yani pro adı üstünde pro bizim gibi standart kullanıcılar için gereksizmiş ben bunu anladım.


    Esas anladığım ve ders çıkardığım çok daha önemli bir şey var: kesinlikle yurt dışı cihaz almamak... Eskiden yani çok eskiden değil daha bir iki ay öncesine kadar forumda ben de yazıyor olabilirim yazmışımdır: ne gerek var dünya kadar vergi vermeye 2 tane yurt dışı alırım geçerim falan filan diyenlerden birisiydim ama doğru değilmiş... en azından bu başıma gelen hadiseden sonra kendi adıma böyle düşünüyorum.





  • U39770434 U kullanıcısına yanıt

    Hocam 60 hz bir çoğumuzun umrunda değil de dışarıdan müdahil olan troller gelip 60 hz muhabbeti yapıyor :) şahsen benim için çok da gerekli birşey değil diğer her yönü mükemmel; kamerası, performansı, ekran kalitesi, ses, tasarım vs. Birçok konuda parasının hakkını verdiğini düşünüyorum vede severek kullanıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 18 Nisan 2024; 8:59:5 >
  • arkadaşlar selamlar, duz 15 kullanıyorum aktif kullanıyorum gün içinde aramalar olsun, mesajlar olsun, twitter ve müzik gün içinde şarj etmem gerekiyor normal mi daha iyi bir pil performansı beklemiştim.

    not: 20-80 yapıyorum geceleri eski 5w adaptör ile gündüzleri hızlı şarj kullanıyorum

    Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Butcher of Blaviken -- 18 Nisan 2024; 13:10:56 >
  • Arkadaşlar merhaba. 6 yıl aradan sonra tekrar bir ios deneyimi ysşayayım dedim ve 15 plus aldım. Şu anda memnunum ama şarj adaptörü sıkıntı. Orjinal adaptör satan güvenilir bir satıcı arıyorum. Trendyol a baktım ama güvenemedim. Varsa önereceğiniz bir satıcı çok iyi olur. Şimdilik Samsung a52s adaptörü ile şarj ediyorum
  • selahattinkilic S kullanıcısına yanıt
    Turkcell, Vodafone, Türk Telekom, Teknosa ve Media Markt, Vatan Bilgisayar gibi yerler orijinal satıyorlar hocam bilginiz olsun.

    Tabii operatörlerin ana mağazalarını kast ediyorum, merdivenaltı numara taşıma veya yeni hat satan küçük dükkanlarını demiyorum, oralar da da olur ama orijinalliğin den şüphe ederim.
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.