Şimdi Ara

apple iphone 3gs 950 tl sizce alınır mı acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • slm arkadaşlar bugün bir bayii de genpa garantili ipohone açıkmamış kutusunda 3gs var ve 12 ay taksitle 950 tl bıraktı nasıl alınır mı sizce.4 ler çıktı ama fiya uygunmu buna rağmen değermi bu telefona



  • sakın arkadaşım , açılmamış bile olsa o parayı etmez .
  • 4'ler çıktı mı ? yahu 4s piyasada. mağaraya geri dön.
  • Ben telefonda yenisi çıkmış olayına pek önem vermiyorum. Çünkü şimdi 4S alsan bu sene 5 çıkacak. Elindeki yine eski model olacak.. Ha 3GS çok eski ama bana göre Apple güncelleme yayınladıgı sürece sorun yoktur. Hatta güncelleme yayınlamayı kesse bile mevcut yüklü programlarla falan bir süre daha iş görür. Android telefonlarda bir telefon alıyorsun 1 sene sonra güncelleme kesiliyor Apple böyle değil. Şimdi birileri çıkacak en azından 4 alabilecekseniz 4 alın diyecekler ama o paralara 100 200 tl daha eklenerek sıfır Tr garantili 4 alınmaz ama garanti sorun değil derseniz (Ben şahsen yurtdışı sim free bile olsa tercih etmiyorum) üzerine az koyarak 4'de alabilirsiniz... 950 TL'ye Xperialardan biri de alınabilir ama Android bence berbat... 1DK bile kullanmam androidi. O derece fanatiğim IOS konusunda.
  • ben gecen yil tertemiz genpa garantili 16gb beyaz 3gs'i 700 e satmistim bence halen cok yuksek rakamlar 950 yerine siz her nekadar garanti konusunda diretsenizde sıfır sim free almanizi oneririm ben aldim, mutluyum:)
  • o fiyata ikici el temiz bi 4 alırsınız kullanırsınız. iphonelarda garantiyi (Türkiyede) pek önemsemeyin ne olsa kullanıcı hatası diyip yolluyorlar
  • 600 e kilitli 0 iphone 4 aldım.gevey bekliyoruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doktor x

    4'ler çıktı mı ? yahu 4s piyasada. mağaraya geri dön.

    koçum biz de biliyoruz 4 4s kısa olsun diye yazzımm anlamadıysann bir daha yazayım mı* ha bu arada temmuz da 5g çıkıyor haberin ollsun mağaraya getirirm yanına alınca
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doktor x

    4'ler çıktı mı ? yahu 4s piyasada. mağaraya geri dön.

    ben desizi maharadan çıkartırım temmuzda 5g ler çikıyor alınca yanınıza gelirim.
    kısa olsun diye msj o şeklide yazdım
  • iphone 4 alırsın o fiyata ama sabır gerektirir ucuza iyi mal düşürmek.
  • ben de ürünün sıfır ve tr garantili olduğu için alıyorum.bir seçenek daha var oda garntiden sıfırı ile değiştirilmiş ve 12 ay garantisi var o da sıfır ve 750 tl nasıl ?bunu mu alayım ne dersiniz?
  • Telefon işinde bu zamana kadar ne zaman 2. el aldıysam memnun kalmadım. Hele ki internetten 2. el kesinlikle kimseye önermem. Adamlar telefonculara satamadıkları cihazları netten satıyorlar her cihaz böyle olmaz tabii dürüst arkadaşlarda vardır ama genelde kurcalanmış oynanmış içi dışı açılmış oluyor. Telefoncular mesela cihaz alırlarken genelde kurcalanmış mı diye dikkatlice bakarlar pis cihazları almazlar.. Gerçi alışveriş sitelerinde de iade şansı var ama satan yan çizdiği, çamura yattıgı zaman site parayı bloke edip aradan çekiliyor anlaşın diye. Başınız ağrıyabilir dolayısıyla Özellikle bu konuda sahibinden gitti gibi sitelere güvenmeyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doktor x

    4'ler çıktı mı ? yahu 4s piyasada. mağaraya geri dön.

    Aynen hocam 4 alırsın 1000 tl yurt dısı simfree Yada birazcik fazlasına
  • quote:

    Orijinalden alıntı: besyolu66

    quote:

    Orijinalden alıntı: doktor x

    4'ler çıktı mı ? yahu 4s piyasada. mağaraya geri dön.

    ben desizi maharadan çıkartırım temmuzda 5g ler çikıyor alınca yanınıza gelirim.
    kısa olsun diye msj o şeklide yazdım

    sana yanıt verende kabahat. kısa olsun diye mi bir S harfi yazmadın. 5g çıkınca yanımıza gel ben o 5g ile sana ne yapacağıma karar veririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amonRa -- 30 Mart 2012; 14:15:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: besyolu66

    ben de ürünün sıfır ve tr garantili olduğu için alıyorum.bir seçenek daha var oda garntiden sıfırı ile değiştirilmiş ve 12 ay garantisi var o da sıfır ve 750 tl nasıl ?bunu mu alayım ne dersiniz?

    Eğer 3gs almak istiyorsanız bunu almanız daha mantıklı arada 200 lira var ve yine garantisi var. Ama size tavsiyem biraz daha koyup sim kilitsiz 4 almanız. Çünkü 3gs'ye destek en fazla 6-9 ay daha gelir sonra da kesilir. Tabi desteğin kesilmesi demek telefondan bir daha yararlanamamak anlamına gelmez. Sadece yeni şeylerden mahrum kalırsınız.
  • iphone 4 al o fiyata sim free
  • 3GS ye destek kesilicek. Ben alma derim. Ha diyorsanız ki mevcut olan programlar yeter vs vs bence bunlar yalan. Destek kesilince kendini dışlanmış gibi hissediyorsun telefondan soğuyorsun. İlla iPhone olmasına gerek yok diyorsan SIII çıkınca SII ucuzlar bekleyebilirsin. Ayrıca o nasıl bir Türkçe ne yazdığınız anlaşılmıyor. Çocuk musunuz ?
    Android'e 1 sene sonra destek kesiliyor deniyor ama 5 sene sonra bile ona yeni çıkıcak sürümleri uyarlıyacak hac*erler ve kullanıcılar mevcut olacaktır. Tabiki donanımı desteklediği sürece ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EmR.

    600 e kilitli 0 iphone 4 aldım.gevey bekliyoruz

    Ah bitanede ben bulabilsem
  • 750 TL'ye xperia neo v var kamerası iğrenç. Xperia Neo 8MP bulunabilirse iyi olur ama piyasadan kalktı sıfırını bulmak zor. Motorola Atrix kimsenin kullanmadıgı ucube birşey. Satmaya kalksan bu ne derler 2. el 3gs parası bile vermezler. Xperia Ray'in ekranı küçük. Samsung Galaxy S 950 civarı ama modası geçti. Galaxy W çok bilgim yok ama ahım şahım iyi değil çok tutulmuyor wave serilerinde dandik işletim sistemi bada var... Xperia Arc güzel ama fiyatı 1200 lerde. Belki LG optimus black güzel bir seçim olabilirdi o fiyata bulunursa alınabilir.. Bence bunlar verilen parayı tam hakeden (Arc dısında) iyi seçimler değiller... Bu telefonlar yurtıdısında kendi paralarını hakediyor olabilirler ama Türkiye'ye gelince pahalanıyor... 950 TL verip orta segment telefon alıyorsunuz buda işin başka bir boyutu... Destek olayı benim için öyle değil. Ben cihazın keyfini destek kesilene kadar elden geldigince çıkarırım. Destek kesildikten sonrada ömrüme gidecek değil ben kendi adıma konusuyorum bir süre daha götürür beni o şekilde. Destek kesildi telefonu hemen sat yenisini al diye bir durum yok benim için.




  • 3gs al derım ıp4 de ıyı ama 3 gs bence daha mantıklı mılletın yok destek bıtecek fılan gıbı ıvır zıvır sacmalıklarına kanma,3gs hem sarj yonunden baya ıyı benım aksama kadar wıfı acık oyun fılan da oynuyorum muzıde cabası sarjı ıyı gıdıyor,ayarları en dusuge alırsam 1 hafta gıdıyor artı 5.0 da 3gs cok ıyı oldu factory unlocksa hıc dusunmeden al derım en azından ıp4 alıpda yok gevey yok su bu onlarla ugrasmassın hem ıp5 konusunda da bırsuru yalan haberler dolasıyor steve gıttıkten sonra artık daha uzun sure beklerız ıp5 ıcın bunu yenı ıpad de gorduk zaten
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.