Şimdi Ara

Apple iPhone 5s [ANA KONU] (374. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22.863
Cevap
198
Favori
846.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ingrid

    Telefon her çaldığında farklı farklı açma ekranları çıkıyor bunu nereden ayarlıyoruz?

    2 çeşit ekran vardır..


    1. Si sen kullanırken yani ekran açıkken çalma ekranı burda Reddet ve Aç gibi iki seçenek vardır..

    2. si tuş kilitliyken yani ekran kapalıyken bu durumda sürükleyerek açma geliyor burada sesi kısmak isterseniz kilit tuşuna 1 kez basılır.. meşgule atmak isterseniz 2 kere seri şekilde basmanız yeterli
  • Merhaba beni de eklersen sevinirim iPhone 5S 16GB GOLD
  • Bir zahmet beni de ekleyin
    Apple iPhone 5s 16 GB ( Space Gray )
  • Beni de eklerseniz :) 16 gb space Grey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iphone cidden stabil. Yani bunu hissediyorsunuz. Arkadaşımın optimus g prosu var. Özelliklerine bakın. İphone kullandıktan sonra, onun cihazını elime alınca atasım geliyor. Şimdi yavaş demiyorum. Hakkını yemiyorum. Ancak iphone a göre yavaş.

    Yani android kullananlar bu noktada bizi anlamıyorlar. Abarttığımızı sanıyorlar. İos hep stabil. Android ise hep stabil değil.

    Yeni telefon alacaklar önce android telefon alıp(amiral gemisi) kullansınlar, sonra iphone a geçsinler. Benim gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim bir sorum olacak beni arayanların fotoğrafları neden full ekranda gösterilmiyor birde facebooktan fotoğrafları almasını istiyorum nasıl yapabilirim bir yardım eder misiniz yeni aldımda pek anlayamadım daha
  • Merhaba arkadaşlar. Iphone 5s deki interneti laptop ile paylaşmak için illa laptopta itunnes yüklü olması gerekli mi? Normalde wifiden bakınca iphone yazıyor fakat şifreyi girince bir türlü bağlanmıyor. Note 2 kullanırken direk hotspot üzerinden paylaşabiliyordum. Ne yapmam lazım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açılay kullanıcısına yanıt
    Aynen üstad eskiden android varken doğru dürüst telefonu kullanıp İnternet'e girmezken şimdi bilgisayarı açmıyorum bile çünkü bilgisayardan hızlı.Evdekilerde şikayetçi bırak şu telefonu muhabbete katıl diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardım edin lütfen rehberime eklediğim kişi whatsappta niye gözükmüyor7.1 güncellemesinden sonra kaydettiğim kimse gözükmüyo whatsapp kullanıyor karşı taraftakiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuda bulunsun burda pilin performansı iyimi sizce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Unknown_identifier

    Merhaba arkadaşlar. Iphone 5s deki interneti laptop ile paylaşmak için illa laptopta itunnes yüklü olması gerekli mi? Normalde wifiden bakınca iphone yazıyor fakat şifreyi girince bir türlü bağlanmıyor. Note 2 kullanırken direk hotspot üzerinden paylaşabiliyordum. Ne yapmam lazım?

    Hayır değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: colaker_

    Arkadaşlar benim bir sorum olacak beni arayanların fotoğrafları neden full ekranda gösterilmiyor birde facebooktan fotoğrafları almasını istiyorum nasıl yapabilirim bir yardım eder misiniz yeni aldımda pek anlayamadım daha

    Evet güncelleme gelmeden önce arayanlar tam ekran foto oluyordu şimdi ise sağ üstte küçük bir resim oluyor herhangi ayarı yok gibi.

    Bilen var mı acaba ??
  • Beyler orta telefonun orta tuşuna basınca hafif basınca hemen bir çıtırtı gibi ses geliyor.Bu kadar çabuk yıpranmasını beklemiyordum.Aynı durumu yaşayan var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efsane190789


    quote:

    Orijinalden alıntı: felixamor

    Metal Bumper kılıflara dikkat edin iyisinden kötüsüne dört tane kullandım ve hepsinin inanılmaz biçimde Wifi/3G çekim gücünü düşürdüğünü gördüm. Hatta bir zaman telefonda bir sıkıntı olduğunu sanmıştım, son bir deneme için metal bumperı çıkardım full çekmeye başladı wifi.. Diyeceğim eğer bumper kılıf kullanacaksanız plastik olanları tercih edin.

    Dikkate alacağım hocam, sağolasın

    Evet hocam ben de şimdi fark ettim telefon çekmemeye başladı aslında tam anten yerleri açık ama ise yaramıyor kesinlikle almayın ama cok sık duruyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: silveraction

    Merhaba arkadaşlar,
    büyük bir zevkle kullandığım Xperia Z cihazım çeşmedeki ufak bir yıkamada suya gömülünce ve Sony beni mağdur edip mahkemeye başvurmak zorunda bırakınca yeni bir alet almak farz oldu.5 gün önce 1700 tl ye sıfır 16 gb gold 5s aldım , iyi mi ettim kötü mü ettim bilemiyorum. Açıkcası i tunestaki başarısız maceralarımdan sonra ilk izlenimlerim çok iyi değil ama zamanla alışırım iye ümit ediyorum.
    Sizlere yaşadığım bir kaç sorundan bahsetmek istiyorum ve tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.
    Birincisi ekran üstte pil işaretinin yanında solda devamlı kendi etrafında dönen bir işaret var bunun ne olduğunu bulamadım.Hücresel veriyi kapattığımda bu işaret gidiyor ama bununla mı ilgili emin değilim çünkü her veride bu işaret çıksa o zaman mail twitter vs gibi sitelere de her girdiğimde bu işaretin çıkması lazım .
    İkinci yaşadığım sorun müzik dinlemek için uygulamaya girdiğimde telefonu yatay olarak çevirdiğimde ekran kararıyor , menü tuşuna basmadan ekran kesinlikle aktif olmuyor. Yani Düşey yöne kilitleme kapalıysa ve ekran müzik uygulamasında iken sağ-sola eğik ise telefon siyah-ölü bir ekrana dönüyor.Bunun nedeni nedir ?
    Son sıkıntım ise ekranımın yeterince renkli olmadığını ve beyaz üzerindeki uygulama simge yazılarının canlı ve keskin olmadığını düşünüyorum.Bu 5S'in lcd ya da amoled yerine led bir ekran olmasındanve ppi değerinin düşük olmasından olabilir mi ?
    Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlar teşekkür ederim

    Merhabalar hocam ilk önce hayırlı olsun iyi ettiniz bence almakla
    İtunesu sadece guncellemek için kullanım hocam,diğer işleriniz için iTools programını indirin cok daha basit ve pratik
    Ilk dediğiniz ikon anladığım kadarıyla eszamanlama işareti .Telefonu yeni aldığınız için yüklediğiniz uygulamaları ya da bilgileri icloudla eszamanliyor olabilir ve bu sadece İnternet'e bağlı olduğunuzda çalışır.Eger o ikon hala görünmeye devam ediyorsa başka bir ayarı olabilir onun ama normalde o ikonun çıktıktan (telefonun içindeki bilgi yoğunluğuna bağlı) en fazla 2 saat sonra kaybolması lazım diye düşünüyorum ,yedekleme işlemi bende kapalı olduğu için o ikonu ancak bilgisayara bağladığımda görebiliyorum ,başka bir arkadas da bu konuda yardımcı olacaktır
    Müzik konusunda dediğinizi hiç yasamadım,eğer otomatik döndürmeyi açtığınızda siyah ekran yerine albüm kapakları geliyorsa uygulamada sorun yok ios7nin minik buglarindan biridir diye tahmin ediyorum
    Ekran konusunda bence hemen başka bi 5S bulun yanyana karşılaştırın eğer bi fark yoksa eski telefonunuzun ekranı ile iphonun ekran çeşidinin farkından dolayı size öyle geliyordur,eğer diğer iPhone 5s ile de bariz fark var ise direk servise verin bence
    Umarım elimden geldiğince yardımcı olabilmisimdir telefonunuzu iyi günlerde kullanmanız dileği ile :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi applem26 -- 15 Mart 2014; 8:07:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sergeant43 S kullanıcısına yanıt
    Aynen benimde pc yi açasım gelmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silveraction kullanıcısına yanıt
    ilki yükleniyor işareti.mesela e ile bağlanıyorsan daha yavaş, 3g ike bağlanıyorsan daha hızlı dönüyor o.

    itunes için sorunun ne yazarsan yardımcı olayım, itools tavsiyesi gelmiş ama ben güvenlik sorunlarından dolayı tavsiye etmiyorum artık, aslında büyük bir sorunu da yok da itunesu da öğrenirsen kolay bir uygulama.

    müzik için dediğin albüm kapaklarından kaynaklanıyor.mesela aynı şeyi yaptığımda benim ekranım böyle,


    ekran konusuna gelirsek, dediğin gibi amoled ekranlar canlı gösteriyor lakin retinanın amacı canlı değil gerçek rengi göstermek o nedenle daha sade renkler alıyorsun.cihazında sorun yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • her seferinde tamam daha bundan iyisi olamaz diyorum ama ne yapıp edip daha iyisini çıkarıyorlar.
  • Merhaba Arkadaşlar;

    5s Cihazımda 7.1 Güncellemesinden Sonra Ekran Kilitli iken home tuşuna bastıgımda, ekran önce Siyahken sonra hafıf bir ışık yanar gibi grimsi siyah oluyor Sonra parmak izi tanınıp ekran acılıyor. Cok sinir bozucu bir durum ekranın acılması gecikiyor o nedenden dolayı.. Neden olmuş olabilir bu ? Düzeltmem İçin Ne yapmam Gerekiyor ? Yardımcı olursanız Sevinirim..
  • Arkadaşlar interrail yapmaya karar verdiğimden gozum gibi baktığım 1 aylık beyaz iPhone 5s imi satıyorum. İlgilenenler pm atabilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.