Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (458. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.361
Cevap
138
Favori
808.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ios son sürümünü yükleyen varsa, şu metini seslendirme özelliğine bir bakabilirmi, 12.0 sürümünde türkçe karakterler aaaaaiiiioooo gib saçmalıyordu ben 11.4.1 de geri döndüm,düzeltilmiş ve düzgün çalışıyorsa son ios sürümüne günclleyeceğim. Bunu yapacak arkadaş erişilebilirlik->konuşma-> ekranı seslendiri aktif hale getirip, bir haber sitesinden bir paragraflık bir şey seslendirip deneyebilir. ş-ü-ç,ğ-ö gibi türkçe karakterler var ve düzgün okuyorsa düzelmiş demektir.
  • 4.5 Aylık iPhone 8 Plus cihazımın pil sağlığı %95'e düştü pil kampanyasından sene bitmeden yararlanayım diye servise gönderdim pil değişsinler diye sizce iyi bir şey mi yaptım?
  • xunlei X kullanıcısına yanıt
    GÖndermeden önce fikir almak için yazsaydın sorduğun sorunun bi amacı olmuş olurdu. Ama zaten olan olmuş servise vermişsiniz. Birilerinin iyi ya da kötü olmuş demesinin ne önemi var?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tugayaydin1

    Bir arkadaşımda tesadüf eseri böyle bir şey olduğunu görmüştüm bende. Orjinal denildiği için almış fakat tek taraflı şarj ediyordu. Benim kendi kullandığım ise fabrika çıkışlı ve çift taraflı şarj edebiliyor. Haliyle durum böyle olunca orjinal olmadığını düşündük. Arkadaş fazla dert etmediği için de üstüne düşmedik durumun. Siz gene de bir aldğınız yere götürün. Bence çift tarafından da şarj edebiliyor olması gerekir.
    orjinal kutu çıkması diye elemanın birinden aldım. herkes sahtekar, orjinal diye millete satıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nadir3391 -- 14 Aralık 2018; 19:26:50 >
  • w00t. kullanıcısına yanıt
    Hocam daha işleme girmedi telefon istesem geri alırım zaten markanın kendi teknik servisi çakma bataryayla değiştiricek değil ya daha sağlıklı batarya takılıcak telefonun bataryasını bayağı bir yıprattım şarjda uzun süren oyunlar vb kısa sürede indi aşağıya yüzdeler kampanya varken ücretsiz değişsin dedim en azından
  • xunlei X kullanıcısına yanıt
    ben olsam değiştirmezdim, daha yesyeni telefon açılacak ekran kenar yapışkanları orijinal gibi olmaz sonuçta telefon ip67 sertifikalı.
  • delimavii67 kullanıcısına yanıt
    Hocam orası öylede sonuçta 4.5 ay daha fazla kullanıcam şimdi değilse 7-8 ay sonra apple yetkili servisinde değiştirmek istesem çok yüksek ücret öderim. ip67 konusunda apple da sorulmuş bir soru bu cevap olarak yetkili apple servislerinde onarılan cihaz su sıçramasına , suya ve toza karşı dayanıklılığını koruyacak diye cevap verilmişhttps://discussions.apple.com/thread/7988080



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xunlei -- 14 Aralık 2018; 21:40:59 >
  • Çoğunlukla pubg mobile giriyorduk ondan oldu hep
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wikileaks

    Arkadaşlar ios son sürümünü yükleyen varsa, şu metini seslendirme özelliğine bir bakabilirmi, 12.0 sürümünde türkçe karakterler aaaaaiiiioooo gib saçmalıyordu ben 11.4.1 de geri döndüm,düzeltilmiş ve düzgün çalışıyorsa son ios sürümüne günclleyeceğim. Bunu yapacak arkadaş erişilebilirlik->konuşma-> ekranı seslendiri aktif hale getirip, bir haber sitesinden bir paragraflık bir şey seslendirip deneyebilir. ş-ü-ç,ğ-ö gibi türkçe karakterler var ve düzgün okuyorsa düzelmiş demektir.
    12.1.1 de hürriyet sayfasını çok güzel okudu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mga93 M kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.
  • 8 plusla katıldık bizde gruba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone 8 kullanıyorum. Son sürüm yüklü.

    Bir kaç haftadır kendi kendine müzik uygulamasındaki bazı parçaları oynatmaz oldu.

    Aynı problemi yaşayanlar var mı?

    Format atmadım telefonu aldığımdan beri, formatsız çözmenin yolu varsa nedir?

    İyi forumlar
  • Ben satıyorum 8 Plusu. Gerçekten güzel telefon ama xs max da hoşuma gitti.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol kardeşim ben pek iphone sevmesemde eşim istedi aldık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piş değişim kampanyasından pili değiştirttim.



    Yalnız çok hızlı bitiyor. %12 ile teslim ettiler 1 saatte bitti o hemen %100 şarj ettim. Gece 24 ye fişten çektim. Sabah 8 de % 95 e düşmüş. Hiç kullanılmadığı halde. Bir kaç gün süre mi vermeliyim?



    Pil sağlığı % 100 yapıyor ama sahte pil mi taktılar yetkili Apple servisinde. Yoksa şimdi bu yazıyı yazdım % 94 e düştü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bodysolid B kullanıcısına yanıt
    Ben yeni değiştirdim eksisine göre çok memnunum istersen bi geri götür baksınlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bodysolid B kullanıcısına yanıt
    Pili şoklamak lazım son nesil telefonlarda gerek var mı bilmiyorum ama normalde tam dolumdan sonra telefon tamamen kapanana kadar kullanıp şarj etmek lazım ve bunu 4 defaya yakın yaparsanız pil kendine gelecektir diye düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tnrvrd1996

    Pili şoklamak lazım son nesil telefonlarda gerek var mı bilmiyorum ama normalde tam dolumdan sonra telefon tamamen kapanana kadar kullanıp şarj etmek lazım ve bunu 4 defaya yakın yaparsanız pil kendine gelecektir diye düşünüyorum
    çok teşekkür ederim
  • Beyler 7 plus mu sizce 8 plus mu? Şuan iki cihazdan birini alacağım. 8 plus amerikan kayıtlı arada bin tl fark var. Sizce aradaki farka değer mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zikuvikuzi kullanıcısına yanıt
    Arkadaşımda 7 plus var, işletim sistemi versiyonu olarak baktığın zaman aynı fakat kapasite minimum olanı yani 7= 32 gb 8=64gb kamera kıyaslaması yapınca hem çekim aşamasında hem de sonrasında fazlasıyla 8 plus daha iyi görünüyor gözüme, kullanıcısı olarak uzun süredir alışık olduğumdan dolayı diyeceğim ki bu daha acıdır :) size kalmış öyle uçurum yok kapasitesi hariç, kamerada çok fark oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.