Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1650. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33.063
Cevap
1.167
Favori
3.407.707
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16481649165016511652
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İnsanların maddi imkanları varsa teknolojik cihaz almaları, yenilemeleri gayet normal bir durum. Yeni model cihaz çıkınca değiştirebiliyorsa insanların kendi bilecekleri bir iş ve zevk meselesi.

    Şahsen aldığı bir telefonu uzun süre kullanan birisi olarak telefon vb. teknolojik cihazlara taksit yasağı getirilmesini 2024 yılında dijital çağda doğru bulmuyorum. Alabilecek maddi imkana sahip kişiler zaten peşin nakitle de alabilir. Ama bu cihazları taksitle alabilecek orta kesim için erişimi kısıtlamış oluyorsun.

    Gençlere çocuklara kodlama dersi verirken, gelecek teknoljide yazılımda derken telefon, laptop vb. teknolojik cihazlara erişimi engellemiş oluyorsun.
  • Bright like a Diamond kullanıcısına yanıt

    Olmayan para ile almanın bir mantığı olması daha doğrusu avantajı olması için satın alırken uygulanan faizin , piyasa koşullarından düşük olması lazım. Siz kredi çekip cihaz almışsınız, yani paranın maliyetini baştan ödüyorsunuz ve fazlasıyla ödüyorsunuz. Hb nın uyguladığı faiz son derece fahiş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 14 Nisan 2024; 19:47:27 >
  • yeminlihipokrat kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, kafamda ışığı yaktınız.
    Medimarktan 77 bine nakit olarak cihazı alacaktım.
    Bugün itibariyle bu cihazı aldım sayıyorum, elimdeki telefonun sadece şarj sorunu var, günü çıkarmakta zorlanıyorum. Gittiği yere kadar kullanmaya devam...
    Bu 77 bin ile yarın para piyasası fonu alıyorum. Aylık 3.5 civarı bişey getirecek. Eylüle kadar giderse takriben 100 bin civarı bişey olacak elimde. O zaman da 16pm alırız
  • Bende amazonda 1.7k bakiyem olduğu için 78 küsüre alacaktım ama 15 kere iptal ettiler 80 e çıktı. Dün hepsiburadadan 78.299 a aldım. Media markt kampanyasını görmemişim.

  • Media Markt kampanyası ne zaman son arkadaşlar? Club kuponlarımda sadece 2500 tl üzeri için indirim gözüküyor 50.000 tl üzeri için vs.yok ayrıca 2500 tl üzeri olan indirim kuponunuda bir türlü yapamadım indirim uygulanmıyor sepette
  • Arkadaşlar hepsiburadanın eskiyi yenile kampanyasında sıkıntı yaşayanınız oldu mu acaba ? Söz konusu kampanya ile iphone 15 almıstım. cihaz bedeline ilave 6000 tl ek ödeme kampanyası vardı. şuanda da 4000 tl lik kampanya var. Eski cihazımı yolladım parası tarafıma yatırıldı ama hepsiburada hala ek ödemeyi yatırmadı. şikayet varda aynı konu ile ilgili epey şikayet gördüm. alamayacak mıyız bu ek ödemeyi dolandırıldık mı yani  

  • kill_them_all kullanıcısına yanıt
    Merhaba, maalesef bende aynı durumla karşılaştım. Firma çok kısa sürede ödeme yaptığı halde Hepsiburada Sözleşmede geçen süreyi aştıktan sonra gönderdi. ( Bu arada talep oluşturdum ve bir sürü yazışma…) Fakat sonuçta yatacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BABACAN17

    Merhaba, maalesef bende aynı durumla karşılaştım. Firma çok kısa sürede ödeme yaptığı halde Hepsiburada Sözleşmede geçen süreyi aştıktan sonra gönderdi. ( Bu arada talep oluşturdum ve bir sürü yazışma…) Fakat sonuçta yatacaktır.

    müşteri hizmetleri talep oluşturdu bakalım, inşallah yatar.

    müşteri hizmetlerindeki kadın cihazınınız bedelini almışsınız başka ödeme yok diye tutturdu. dedim aynı kampanya hala var 6 dan 4 e düşmüş şuanda boşuna mı cihazımızı yolladık o paraya verdik 

    talep oluşturdu bakalım nolcak




    edit: talep oluşturulduktan sonra gün içerisinde ödeme hesabıma yatırıldı. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kill_them_all -- 15 Nisan 2024; 16:24:33 >




  • Chile_Mix kullanıcısına yanıt

    Hb direk bu fiyat mıydı yoksa puanınızı falan mı vardı? Direk bu fiyat ise iyi fiyatmış.

  • DUDDLE D kullanıcısına yanıt

    Dün bitti

  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata haftalarca sattılar zaman zamanda düşüyor

    Bunun üstüne almayın.

    Direk o fiyattı.
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

    direkt bu fiyattı.Amazondan alabilseydim amazon bakiyemle 76.x e gelecekti ama 15 kere aynı hesapta defalarca kullandığım kart olmasına rağmen şüpheli işlem olarak işaretlediler. Kasım ayından beri neredeyse hiç bir amazon siparişimden memnun değilim. Anakartlar zarfla gönderiliyor hasarlı geliyor, gömlek farklı beden geliyor ödeme yaptık diyorlar 1 aydan fazla süre peşlerinden koşmak gerekiyor. Anakart değişim raporu alıyorum elimizde yok ne zaman geleceğini bilemeyiz ister bekle ister paranı iade al diyorlar. O sürede de çokça fiyat artıyor. Umarım eski amazon'a yeniden kavuşuruz.


    Aksesuar olarak şunları aldım;

    Şarj aleti olarak Spigen SteadiBoost F211 48

    Ekran koruyucu Baseus Crystalline HD Tempered


    Kılıf Dux Ducis iPhone Aimo Series Premium Buzlu Sert PC-TPU Kılıf-SİYAH


    kılıfı idarelik aldım. Telefonum kırıldığı için hızlıca kullanıma geçmem lazım. Fırsat yakaladıkca sağlam bir kılıf bakacağım.

  • şu an için en uygun alım yeri neresidir? 15 p ya da pm düşünüyorum. birde ticari karta taksit yapan yer var mı ?

  • Chile_Mix kullanıcısına yanıt

    Merhaba, şüpheli işlem dediniz dikkatimi çekti. Bende bu Pazar(14 nisan) mediamarkt tan kuponlu iPhone 15 almaya çalıştım ama banka şüpheli işlem diye bir türlü ödemeyi onaylamadı ve alamadan kampanyayı kaçırdım. 10 yıllık kartım ve limitinin 1/4 ü ile işlem yapmaya çalışıyordum. Müşteri hizmetleri ile görüştüm, blokeyi kaldırın işlem benim dedimse de yaptıramadım. Aklıma kötü niyetten başka birşey gelmiyor. Çünkü o alışverişi yapsaydım ödeme günüm 22 Mayıs olacaktı, o tarihe kadar 47 bin TL den 2.000 TL maliyet hesaplıyorum. Bu maliyet yüzünden çamura yattıklarını düşünüyorum. Aklıma başka birşey gelmiyor. 3D açık, internet izni açık, borcu yok, aktif kullanımda kart (Denizbank Bonus)


    Neyse konu dağılmasın, iPhone lar artık maliyetli cihazlar, rakamlar görece büyük. Mesajım burada kayıtlı kalsın ki başka sorun yaşayan olursa bi görelim durumları.





  • Suggestions S kullanıcısına yanıt

    Mediamarkt ticari karta taksit yapıyor, pazar günü görüştüm daha

  • spooker42 kullanıcısına yanıt

    Vade farksız Kaç taksite kadar yapıyor hocam bilginiz var mı?

  • Shiftlenbik kullanıcısına yanıt
    Hocam yanıltmayımda 3 taksit olması lazımdı
  • mediamarkt club kampanyası 5000 tl indirim

    tekrar gelirmi acaba kartta sorun çıktı alamadık kampanyada bitti :(




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 16 Nisan 2024; 23:44:15 >
  • BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Gelir gelir işler kötü o olmasa başka kampanyalar gelir.
  • blasko77 kullanıcısına yanıt

    bekleyelım bakalım hocam

  • 
Sayfa: önceki 16481649165016511652
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.