Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.456
Cevap
128
Favori
1.102.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cassation kullanıcısına yanıt
    Bu detaylar arasında en son tasarıma takılırım şahsen ki o kadar kötü değil,sonuçta herkes istediği görünüşte kılıf takıp kullanıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mate 20 pro 4200 mah batarya 3 kamera ve 7 nm işlemciyle xs ten ucuza çıkarsa işte o zaman Apple ın işi zor. Xr 5500 liradan gelirse 4500 e s9 plus var. 5500’e note 9 var. Yazılım desteği iyi güzel telefonlar değer kaybetmiyor ama aradaki fiyat farkıda uçurum. Taksit sayısı 6 ile sınırlıyken ayda asgari ücreti diğer telefonlardan farkı olmayN bir telefona vermek herkesin harcı değil. Bu fiyatların yükselmeside zaten iphone x in satmasından dolayı. Baktılar 1000 dolara telefon satılıyor daha da yükselttiler. iphone x ile xs in ne farkı var? İşlemci a11 den 12 oldu o kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 16 Ekim 2018; 5:26:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten x ile xs arasında fiyat farkı yokki x 1000 dolardı, o satıştan kaldırıldı ve yerine 1000 dolara xs geldi. Türkiye’deki fiyatına gelecek olursak x çıktığında dolar kaçtı şimdi dolar kaç...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: servetbugra

    Beyler arka kısım için ekran koruyucu alan var mı?

    Önü için Bugün bana zore 9h hardness tavsiye ettiler. Çok ince geldi bana düşmelerde nasıl koruyacak anlamış değilim
    Birde kamera lens içinde koruyucu varmış 50 tl dediler
    imkan varsa apple storede belkin ekran koruyucu var tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freudunpiposu

    Arkadaşlar merhaba, ilk mesajı ziyaret ettim ama bulamadığım yanıtlar var. Kuzenim Amerika'dan Xs getirme imkanına sahip. Yıllardır Samsung s serilerinin en güncellerini vb kullandım. Bazı konularda çok memnundum ama Macbook kullanmamın sebebi ve Samsung'un iyi olduğunu düşündüğüm alanlarda artık Apple'ın da güçlü olması nedeniye Samsung'a ara vermek istedim. Ancak kafama takılan bir kaç sorum var:

    1-Hızlı şarj, iPhone Xs kaç dakikada şarj oluyor ? Daha doğrusu şunu sormak istiyorum %50'nin altında atıyorum, %20'den %50'ye kutu içi adaptörle kaç dakika çıkıyor ? Benim için Samsung'ta %30'luk bir şarjı 20-25 dakikada almak mümkündü, bu yüzden telefonu gece şarja takmamak ve sabah hazırlandığım sürede telefonu şarjlamak gibi alışkanlığa sahibim. Bu iPhone ile mümkün mü ?

    2-Pil süresi, Samsung'un telefonla oynamıyorken şarıl şarıl giden pili iPhone kullanan arkadaşlarımın beklemede hiç gitmeyen pili için beni imrendirmiştir. Gece 8 saatlik bir uyku sonrasında telefonun şarjı (internet vs açık) ne kadar kalmakta ?

    3-En önemli bir diğer konu hatta belki hepsinden önemlisi, telefonun ekranı jelatinsiz çiziliyor mu ? Samsung'ta bugüne kadar hiç jelatin kullanmadım ve adamlar sözlerini tutmuşlar Gorilla Glass çok net bir koruma sağlıyor çizilmeye karşı. iPhone'un çiziksiz ve kılıf-jelatinsiz kullanma mümkünatı nedir ?

    4- Telefon dünyasına uzaklığım yüzünden bilemediğim bir başka konu, Samsung'ta pop-up play ve ekranda 4-5 farklı uygulamayı aynı anda kullanma olayı çok kullanışlı idi. Apple'da böyle bir şey var mı ?

    5-Note 9'da 720p'de 960 FPS çekebilme imkanı vardı, xs'leri araştırdım ama 720p'deki video çekim hızlarına ulaşamadım. Bilgilendirebilecek birisi var mı ?

    Ve son olarak eğer macbook ile kullanan birileri varsa bir kaç sorum da bu ikili arasındaki uyumla ilgili. Teşekkür ederim.
    1 - Xaiomi 10.000 mAh 2.nesil powerbank Hızlı şarj ediyor . 30 Dakikada yaklaşık %55 şarj ediyor .
    iPad adaptörü de yaklaşık 30 Dakikada %40 civarı şarj ediyor .
    2 sinede sahibim ama ben kutudan çıkan ile şarj ediyorum cidden hiç şarj sorunu çekmiyorum . gece şarj ettiğim için.


    2-) Öncelikle İphone 7 Plus telefonumun denizde bozulmasından sonra samsung S9+ kullandım 3 ay kadar . S9+ ' da gece 23:00 de %100 baktığım telefon sabah 8 de bazen %90 bazen ise %81 ile güne başlıyorum
    Şunu da not edeyim : Hiç bir özelliği kapatmıyorum konum , wifi ,LTE herseye açık . Ek olarak ışık beni rahatsız ettiği için Always On Display özelliği 1 ile 7:00 Arası kapalı şeklinde ayarladım . ve ekran her zaman yere bakacak şekilde koydum telefonu.
    İphone XS Gold kullanıyorum eylül 21 'inde aldım Bazen %97 bazen %99 görüyorum sabahları ama Rahatsız etme modunu açtığımdan beri %100 ile uyanıyorum . ( 1:00 - 7:00 Arası bildirim gelse bile ekran ışığı yanmaz ses vermez titremez Sadece seçili kişiler arayabilir ) son olarak yaşadığınız yere göre bu süreler değişir baz istasyonuna bağlı olarak. İstanbulda hiç gitmeyen şarjım köy yerlerinde %94 lere kadar düşüyor XS de.

    3 - ) Telefonun ekranına dokunmadım . Apple Storeden Belkin Ekran koruyucu aldım 35 Euro hayatımda kulandığım dokunma ve ekran kalitesi olarak en iyi ekran koryucu.

    4- ) Sağ sola kaydırarak diğer uygulama geçmek aşırı rahat ama samsung da hiç böyle bir özelliği kullanmadım net cevap vermeyeceğim.

    5-) S9+ da 960 fps video çekme özelliği var ama oda 4 Saniye çöp kalite idi Hayatımda kullanıp hiç bir yere sosyal medyaya koyacak kalitede değildi. 720 diyor ama görüntü kalitesi 360p gibi.
    iPhone de 1080 de 240 fps var sanırım süresiz . bunuda kullanmadım o ayrı.

    6- ) MacBook Pro , iPad , İphone 3lüsünü kullanıyorum Nasip olursa Apple Saat de alacağım. uyum bağımlılık yapıyor dikkat et :)




  • Beyler 64gb ile256 arasında kaldım video ve fotoğraflar ne kadar yer kaplıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cassation kullanıcısına yanıt
    xs max ile fiyatları iyice uçurdular çünkü adamlar satıyor. Satmasalar bu fiyatlar bu seviyelere çıkmazdı. Sd kart desteği koymayıp depolamadanda bir güzel geçiriyorlar. sd kart desteği olsa adam eski telefonundan çıkarıp yenisine takacak ama yok. Neyse ben xr ucuza gelirse belki iphone uzun kullanımda iyi diye alırım. Yoksa 4500'e s9 plus çok daha mantıklı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 16 Ekim 2018; 11:28:30 >
  • Arkadaşlar telefonunun kutusundan çıkan adaptör kaç W? Ben eski iphone 6s'in adaptörüyle şarj ediyorum ve o 5W. Bu yüzden telefon %20'lerden %100'e çok uzun sürelerde çıkıyor. Hızlı şarjı da çok kullanmamak şartıyla yapılmalı yazmıştı bir arkadaş. İphone X modeli için apple'ın resmi sitesinde hızlı şarjın 30 W Model A1882 ve 87 W Model A1719 adaptörleri ile yapılmakta yazıyor. Çok uzun süre olmadan hızlı şarj özelliğini de kullanmadan daha makul sürelerde şarj etmek için telefonu kaç W ve hangi adaptör alınmalı? Ayrıca macbook pro da kullandığım 61w adaptörü iphone xs'de de kullanabilir miyim acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cassation

    Merhaba, xs mi xs max mi acaba?
    Max dostum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: servetbugra

    Beyler 64gb ile256 arasında kaldım video ve fotoğraflar ne kadar yer kaplıyor
    ben 64 aldım. çok fazla video çekmem ben. sadece resim. onlarda ne kadar yer tutacak zaten. daha önceki cihazım 64 gb idi ve yarısı boştu.
    ama her gün video falan çekerim yada film falan yüklerim dersen o zaman yetmez.
  • Apple turkiye kuru dolardan degil de eurodan hesaplamıyor mu ? Neden dolar hesabi yapiyorsunuz bilmedigimden soruyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklınızda olsun xr alırsanız youtubeda 720p üzeri video izleyemezsiniz. Benim spotify arşivim 7 gb, heartstone 4 gb, world of tanks 3 gb, videolar 5 gb, fotoğraflar 2 gb. Yani 64 gb telefona dizi film atmazsanız oyun yüklemezseniz 4k videolar çekmezseniz fazlasıyla yeter.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 16 Ekim 2018; 13:0:25 >
  • Pixel 3xl cihaz var benzer fiyat aralığında gerek kamerasi gerek yazılımı olarak cok basarılı
  • ARKADASLAR xs olanlar cevaplarmi 2k video seyrediliyormu youtubede

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SirrealsQ kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Sanıyorum bir şeylerden mahrum kalacağız ama stabil şarj kullanımı gibi samsung kullanan insanların hiç erişemediği bir şeye de kavuşmuş olacağız. Bu çok güzel bir şey, artık %5 piliniz kaldığında birden %2 birden kapanan telefonunuzun olmaması, en azından planlarınızı bu kadar etkileyip zor durumda bırakmaz.


    Macbook ile ilgili sormak istediğim bir çok soru var, bende 13inch 2015 model kullanıyorum, öğrenci indirimi vs o zaman 3400 liraya almıştım.
    aslında en çok merak ettiğim şey şu, telefonda bir fotoğraf çektiğimde Macbook'tan direkt ulaşabilir miyim fotoğrafa. Bu sene tez yazıyorum bazı kitaplar yazılı halde elimde, onları çektiğimde bir daha git telefondan bilgisayara at işkencisi yaşamak istemiyorum. Ya da telefona atılmış bir Doc'u yine aktarma ile uğraşamdan macte görebilir miyim ? Aynı şekilde tersi macte kullandıklarıma iPhone da erişebiliyor muyum ? Ve en çok kullanışlı bulduğunuz macbook- iPhone uyumluluğu sizce nedir ?

    Teşekkür ederim




  • Cassation kullanıcısına yanıt
    Daha hiç telefonumu satmadım. O yüzden fiyat konusuna takılmıyorum.

    Face ID ile ilgili olarak zaten s8'de de arkada olduğu için her türlü zahmetliydi. Face ID güzel çalışıyorsa kullanılabilir tabi. Diğer türlü elimle çok fazla şifre girdiğim oldu, masadayken de girerim. Samsung dediğiniz gibi değişik problemleri oluyor. Önceden browser hızı için Samsung kullanıyordum, FPS olarak Samsung stabil olmasa da internetle yaptığınız herseyi çok çok hızlı yapabiliyorsunuz MS olarak. Hatta iPhone 7 çıktığında bende s6 Edge vardı, full dolu bir s6 Edge iPhone 7'den hızlı çalışıyordu fakat artık o farklı o kadar küçüldü ki hatta bu A1x serilerinden sonra MS cinsinde de iPhone çok güçlendi. Ve arada gerçekten ms oynuyor. İnternetten bir şey bakarken çok fazla sıkıntı çekmiş 4s'te. Ondan beri iPhone kullanmadım. s3-4s-s4-s6 Edge-s7 Edge ve s8 diye devam ettim.


    Amazon konusu sıkıntıymış yalnız, Devamlı kayıt mı yenilemeniz gerekiyor bu durumda.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: freudunpiposu

    Daha hiç telefonumu satmadım. O yüzden fiyat konusuna takılmıyorum.

    Face ID ile ilgili olarak zaten s8'de de arkada olduğu için her türlü zahmetliydi. Face ID güzel çalışıyorsa kullanılabilir tabi. Diğer türlü elimle çok fazla şifre girdiğim oldu, masadayken de girerim. Samsung dediğiniz gibi değişik problemleri oluyor. Önceden browser hızı için Samsung kullanıyordum, FPS olarak Samsung stabil olmasa da internetle yaptığınız herseyi çok çok hızlı yapabiliyorsunuz MS olarak. Hatta iPhone 7 çıktığında bende s6 Edge vardı, full dolu bir s6 Edge iPhone 7'den hızlı çalışıyordu fakat artık o farklı o kadar küçüldü ki hatta bu A1x serilerinden sonra MS cinsinde de iPhone çok güçlendi. Ve arada gerçekten ms oynuyor. İnternetten bir şey bakarken çok fazla sıkıntı çekmiş 4s'te. Ondan beri iPhone kullanmadım. s3-4s-s4-s6 Edge-s7 Edge ve s8 diye devam ettim.


    Amazon konusu sıkıntıymış yalnız, Devamlı kayıt mı yenilemeniz gerekiyor bu durumda.
    face id apple'da kusursuz çalışıyor. gece bile gayet iyi. bende note 8 vardı. gündüz bile bazen tam okumuyordu. gece zaten hiç çalışmıyordu. note 9 da nasıldır tabi onu bilemiyorum.




  • beyler ana ekranda telefon kilitliyken sağa kaydırınca kamera açılmasın istiyorum. bunu ayarlamanın yolu var mı? vardı sanki ama unuttum ben kullanmayalı bayağı oldu iphone :)
  • Hayır maksimum 1080p video izlenebiliyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cassation kullanıcısına yanıt
    büyük ekran seviyorsanız xs dev ekran seviyorsanız xs max. ben xs kullanıyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.