Şimdi Ara

Apple isyan etti: iOS'u Android klonu yapmaya çalışıyorlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • AB birde iOS’u paylaşıma açmak zorundasın derse android tozlu raflara gider

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Defalarca dedik. Apple'ı tercih etme sebebi donanım-yazılım uyumu ve kendine ÖZEL olmasıdır.



    WebKit KDE'nin yayınladığı bir motordur, Apple'da Safari'de kullanmaya başlamıştır. Chromium ise WebKit forkudur ve piyasayı tekeline almaya çok yakındır. Bu hamle Chromium'u tekelliğe sürükler. Safari gayet güncel ve gerekli teknolojilere sahip bir tarayıcıdır. Firefox ve motoru Gecko'da keza öyledir.



    Gelecek kablosuz, girişsiz telefonlarda, bu USB-C ısrarı eğer kablosuz cihazları engelleyecekse, geciktirecekse bu karar orta çağ cadı avı uygulayan zihniyetten farksızdır.

  • Demek ingilterenin derdi apple ın androide döndürülmesi olmuş. İngilterenin bundan kazancı ne? Davar mı kandırıyorsunuz siz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu Apple'ı da her zaman bizim mevcut iktidara benzetmişimdir. Her zaman işine geldiği gibi davranır, davranışlarını kabul ettirebilmek için algı operasyonları yapar, her duruma sayısız bahaneler uydurur. Biri şirket, diğeri hükümet ama bahaneler çok seri. Bahane göt gibidir herkeste bulunur.

    Yok güvenlikmiş, yok çevreymiş, yok kaliteymiş, yok efendim Android klonu oluyormuş. Her bahanesinin altında kendi kazancını düşürmeyi engelleyecek bir bahanesi var.

    Kısacası yav he he Apple, yav he he.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 13 Şubat 2023; 1:5:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sende ingiltere pazarından çekilirsin ,ingiltere dersini alır böylece

  • Microsft edge'yi dayatınca abovv diyenler apple'a hak veriyor. İlginç...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapalı sistem diye ios kullanıyorum diyenlerin hiçbir açık kaynak bilgisi yok açık kaynakta kodları kendin okuyabilirsin ve hayır baskası kodları okuyup açık bulana kadar o başkası tarafından bulunup yamalanır

  • Adama demezler mi o zaman Çindeki fabrikaları niye hala açık tutuyorsun aslan. Madem patent çalınmasından şikayetçisin kapat çindeki fabrikaları taşı hepsini. Hem ayranım dökülmesin hem ayranım ekşimesin. Yok öyle


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Android kullanıcıları çünkü hepsi kernel yazıyor dimi kafaya bak mp3 atıp crackli apk kuruyorsunuz diye hepiniz açık kaynak yazılımcısı oldunuz anasını satim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JourneyToTheWest kullanıcısına yanıt

    Pili çıkarılmayan android değil andorid kullanan telefonlar. Android bir işletim sistemi. IOS bir işletim sistemi. Apple bir telefon üreticisi ama aynı zamanda işletim sistemi de kendilerine ait, senin kafan da bu yüzden karışıyor. Buradaki esas sıkıntı senin birşeyler biliyormuş edasıyla konuşuyor olman. Memleketimizin en büyük sıkıntısı bu zaten, tek sen değlsin yani...


    Haberde yazılan şeyler yazılımla alakalı olduğu için androidle mukayese mümkün fakat haksız, mevzu tamamen para.


    Yani neymiş:

    -lightning kablosu donanımmış

    -pil donanımmış

    -uygulamalar yazılımmış

    -dışarıdan uygulama yükleme gene yazılımmış


    -android ve ios işletim sistemleriymiş

    -apple ve samsung-huawei vs. donanım üreticileriymiş

    -apple aynı zamanda yazılımının da üreticisiymiş.

  • Genel olarak Apple ürünlerini çok beğeniyorum. Özellikle MacOS işletim sistemi ve tüm Mac modellerinin yanı sıra Ipad favori ürünlerimden. Fakat iPhone konusunda genele katılıyorum. Apple istediğinde güvenlik sorunu olmayacak şekilde kullanıcıya daha fazla özgürlük tanıyabilir. En azından kullanıcıların maddi yüklerini azaltabilir fakat bilerek yapmıyorlar. Bu sebeple ileride bir amiral gemisi telefon alacaksam Samsung vb. markalara öncelik vereceğim ki bence kamera konusunda Samsung Apple'ın önüne geçti. Söz konusu bilgisayar olduğunda (iş için) MacOS işletim sistemi parasını sonuna kadar hak ediyor. Aynı şey Ipad için de geçerli. Oyunlar için konsol kullanıyorum zaten.

  • tabi efendim.

  • Tam olarak araştırmadım ancak, Apple Webkit konusunda haklı olabilir. Ama dışarıdan uygulama yüklemeyi açmaları lazım, en azından sadece bilgisayar aracılığıyla yüklenebiliyor olsun ki ne yaptığını bilmeyenler yapmasın.

  • dandios zaten android klonu ki... yıllardır kopyalayan onlar değil sanki...

  • Gizlilik diye Apple kullanıyorum kitlesi bitti Apple kendi içinde özel olduğu için kullanıyorum diyenler geldi. O anki krize göre sebep değişiyor.

  • Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt
    Seto kaiba mı çocukluk anılarım 🥹

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iOS’un androidleşmesini gönlüm razı olmaz kimse de bu konuda apple’a baskı yapamaz bence. Android kullanmak istesek çok daha ucuza bir sürü seçenek var zaten ama iOS’u tattıktan sonra androidi insanın midesi kaldırmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.