Şimdi Ara

Apple M1 Mac [ANA KONU] (447. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.953
Cevap
234
Favori
396.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 444445446447448
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Meryem5400 M kullanıcısına yanıt

    merhabalar eğer görüntü kalitesi önemli ve video çok izliyorsanız ben şahsen aradaki 14bin farkı verip 120hz ekranlı olanı alırdım. 256/512 arasında da gerçekten fark var, günlük kullanım için bile 512 bana ancak yetiyor, oyun, video, program depolamıyorum macte. fiyat duyarlılığınız yoksa pro alır geçerdim yerinizde olsam.

  • Lawlieth L kullanıcısına yanıt
    İlginize minnettarım. Çok faydalı bir bilgi oldu benim için.
  • Meryem5400 M kullanıcısına yanıt
    Bana göre MacBook Air M2 yada M3’e bile gerek yok derim.

    Bende sizin gibi sıradan bir kullanıcıyım ve yaklaşık 1 yıldır Macbook Air M1 kullanıyorum.Çok memnunum ve M2 yada M3 almamı gerektirecek hiçbir eksikliğini hissetmiyorum.

    Bana göre M1’in en önemli eksikliği şarj kablosu bağlantısı noktasının manyetik olmayışıydı ve o özelliği gerçekten aradım.

    Ama zaten MacBook Air M2 serisinden itibaren onu da getirdiler Air serisine.

    Yoksa normal bir kullanıcı için fazlasıyla yeterli ve mükemmel bir cihaz M1.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 3 Mayıs 2024; 14:54:7 >
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum. Gerçekten MacBook Air m1 mükemmel. Çünkü oğlumda var ve bu yüzden bende kendim için MacBook alma arzusu oldu. Almışkende evde iki tane aynı olmasın dedim. Birde değişik bir modelin tadına bakalım. Bu yüzden yazdım. M3 kullanıcı yerini de bulamadığım için buraya yazdım. Yoksa m1 Air süper tabi ki..
  • Arkadaşlar merhaba,

    Ne yapsam hangi aparat yada hub ile bağlasam macbook cihazım harici hard diski ısrarla görmüyor. Windows bilgisayara takıyorum, tak diye görüyor. Neden olabilir?
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Hocam manyetik sarjı neden arıyorsunuz? Bende eski 2017 mac vardı onun manyetikti ve sinir ediyordu. Sürekli düşüyordu. M1'de type c'de bende oh be dedim açıkçası
  • Arkadaşlar Parallels uygulamasını kullanan var mı?
  • gfblugano35 kullanıcısına yanıt
    Bende şu anda Macbook Air M1 var ama eski cihazım Macbook Pro’yu ( 2015 Early ) henüz satmadım ve şu anda evde kutusunda duruyor.Ama onu bile yıllarca kullandım ve takılı olduğu müddetçe manyetik uçlu şarj kablosunun birkez dahi düştüğünü görmedim.Hâlâ da manyetiği çok sağlamdır.

    Dolayısıyla belki sizin cihazınızda yada kabloda bir sorun olabilir , bilemiyorum.

    Neden arıyorsunuza gelirsek ; manyetik kabloya yanlışlıkla takıldığım anlarda Macbook’tan basitçe çıktığını gördüm.Yani yanlışlıkla kabloya takıldığımda basitçe çıkması ve cihazı yere düşürmemesi büyük kolaylıktı.O yüzden Macbook Air’de bu özelliği arıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 9 Mayıs 2024; 19:37:15 >
  • gfblugano35 kullanıcısına yanıt

    Düşüyorsa arasına muhakkak bir şey kaçmıştır. Benim sürekli 0.7 kalem ucu kaçıyordu.  

  • Merbaba dostlar. M1 bilgisayarımın pil seviyesi 89'da ve yaklaşık 10 ay falan oldu alalı. Amazon'dan satın almıştım ve 2025'e kadar limited warranty şeklinde bir garanti mevcut. Pil seviyesi %80'e düşünce, Apple pil değişimini ücretsiz yapıyorlar gibi bir şey okumuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum. Bu konuda bilgi verecek olan var mı acaba? Pil değişimi zamanı geldiğinde nasıl bir yol izlemeliyim? Bu garanti tipi, pil değişimini kapsıyor mu?

  • jinduw J kullanıcısına yanıt
    Cihazı hep pilde mi kullandınız? Benim önceki cihazım M2 Air de yaklaşık bir buçuk senede yüzde 89 pil sağlığına düşmüştü. Hep pilde kullanmıştım.
  • Elmanınbüyüsü kullanıcısına yanıt

    Pilde kullandım çoğunlukla ama cihazı yoğun kullanıyorum. Pil döngüsü 61.

    Amazon'dan aldım ürünü ama sıkıntılı ürün müdür bilmiyorum :)

  • Papirus P kullanıcısına yanıt

    Selamlar. Ben de manyetik şarj olayını çok aradım m1 de. Onun çözümünü de verdiğim linkteki aparatla hallettim. Manyetiği apple dan daha iyi. Ayrıca veri transfer ve isterseniz 4k video transferi de yapabiliyorsunuz. Bağlantı hızı çok iyi. Tavsiye ederim.








  • selcuky1 kullanıcısına yanıt
    Bir ara bende incelemiştim bu alternatif çözümü.

    Eyvallah…
  • Merhaba arkadaşlar. 9 Marttan bu yana Macbook Air M1 baz modeli kullanıyorum. Şarj konusunda 20-80, 20-100 şeklinde ilerliyorum şarjdayken neredeyse hiç kullanmadım. 20 döngü olmuş ve pil sağlığı %98e düştü şuan. Bir yerlerde hata mı yapıyorum acaba düşündürdü bu beni. Kullanım senaryom ise Edge, Adobe Reader, Zotero, Word, Obsidian vs. Pil sağlığının bu kadar çabuk düşeceğini düşünmemiştim açıkçası. Aldente vs kurup kurcalamıştım biraz o mu etkiledi acaba sıfırlayıp yeniden mi kullanmaya başlasam diye düşünmüyor değilim. Etkisi olur mu sizce?

  • aliakcky A kullanıcısına yanıt

    Ben de Aldente kullanıyorum. (%15-%70) Bir sene sonra 21 döngü olmuş, pil sağlığı ise %98,3. Sıfırlamanın bir etkisi olacağını sanmıyorum.

  • JUNE8O kullanıcısına yanıt

    Sizin bir senede kullandığınız kadar mı kullandım yani ben bu aleti 2 ayda tam olarak anlamadım. Ters giden bir şeyler var gibi hissediyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: aliakcky

    Merhaba arkadaşlar. 9 Marttan bu yana Macbook Air M1 baz modeli kullanıyorum. Şarj konusunda 20-80, 20-100 şeklinde ilerliyorum şarjdayken neredeyse hiç kullanmadım. 20 döngü olmuş ve pil sağlığı %98e düştü şuan. Bir yerlerde hata mı yapıyorum acaba düşündürdü bu beni. Kullanım senaryom ise Edge, Adobe Reader, Zotero, Word, Obsidian vs. Pil sağlığının bu kadar çabuk düşeceğini düşünmemiştim açıkçası. Aldente vs kurup kurcalamıştım biraz o mu etkiledi acaba sıfırlayıp yeniden mi kullanmaya başlasam diye düşünmüyor değilim. Etkisi olur mu sizce?

    Eski üretim bir cihaz olabilir. Pil sağlığının hızlı düşüş nedeni bu olabilir.

  • Elmanınbüyüsü kullanıcısına yanıt

    Eski üretim olup olmadığını nereden anlayabilirim?

  • aliakcky A kullanıcısına yanıt
    www.coconut-flavour.com
    coconutBattery 3.8.2 - by coconut-flavour.com
    https://www.coconut-flavour.com/coconutbattery/
  • 
Sayfa: önceki 444445446447448
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.