Şimdi Ara

Apple, Mac OS X işletim sisteminin Lion kod adlı 10.7 sürümünü duyurdu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
12.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yukarıda bir arkadaş demiş sunucu piyasasında bir windows var birde microsoft arkadaşlar komik oluyorsunuz microsoft nedir ki sunucusu kaliteli olsun unix tabanlı sunucular şu an dünyanın en büyük şirketlerinin kullandığı sunuculardır istersen biraz araştır solaris var mesela ondan sonra yazmanı tavsiye ediyorum microsoftun büyümesinin tek nedeni işletim sistemini tüm bilgisayarlara kurdurmasıdır eğer linux geç çıkmamış olsaydı şu an linux kullanıyorduk arkadaş microsoftun ortağı galiba övüyor :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mlhefe

    yok ben incelememi falan yaptım zaten mbp13'' le ipad2 ye karar vermiştim bu dil okulu çıktığından beri ama arkadaşlar biraz baskı yapınca bende kararsız kaldım , yani kısaca mac os windows karşısındaki avantaj ve dezavantajları ne ?

    bide ipad2 i almaktan vazgeçmem heralde ya ihtiyaçlarımı baya karşılıcak gibi çünkü ben bilgisayardaki zamanım çoğunu internette geçiriyorum

    Avantaj dezavantaj olayı biraz muallak.

    Kendi ihtiyaçlarınıza göre değişecektir.
  • Ya boylesine aptalca, cahilce, dusuncesizce, onyargiyla yazilan yorumlari, cevaplari, tartismalari okudukca cildiriyorum. Bosvermek, ilgisiz kalmakta bir eylem ama tam tersine cevap verme gudusu on plana cikiyor. Yorumum Mac OS'u asagilayip, iki cumleyle es gecen, cok bilmis bicimde yapilan tum kisileredir. Fakat bu demek degildir ki Windows'u kotuluyorum.

    Elestiri yapmak; ben begenmedim demek degildir; begenmezsin, nedenini aciklarsin, kendi deneyimlerini anlatirsin, bir sonuc cikarirsin ve elestiriyi yapici bir hale sokmus olursun. Windows'un 20 - 25 yilik surecte aldigi yol; ozellikle Windows 7 ile yakaladigi muhtesem basari ve sonunda kullanicilarini anlamaya yonelik girisimleri ve sorunsuza yakin sistem yaratma gayeleri takdire sayan. Burada sacma sapan "Ben XP kullaniyorum yeaaaa" diyen tum sacma kisilerin es geciyorum.

    "Kullanici deneyimlerinin on planda tutuldugu; cok ufak gozuken gesture, expose, magic mouse gibi donanim ve yazilimlarin altinda ne kadar buyuk bir yazilim teknolojisi var gorebiliyor musunuz"

    O nedenle Mac kullanicilari bir kez alistiktan sonra Windows kullanirken cok zorlanirlar; o bilindik kolay kullanim ve muhtesem derecede erisilebilirlik yoktur. Henuz performans, uyumluluk vs. kismina girmiyorum. Magic mouse ya da touchpad ya da track pad'i bir kez kullandiktan sonra; Windows icin kullandiginiz bilinen touch pad veya x marka y tuslu mouse size oyuncak gibi gelir. Cunku o kolaylik ve hizli deneyim kaybolmustur.

    Pahalilik gorecelidir. Onemli olan ettigi degerdir. Bu deger genel olarak cok fazla degismez. Bunun da kistasi dunyanin en buyuk korsan kullanicisi ulkelerinden olan TR'ye gore belirlenmez. Simdi o sacma sapan goruslerinizi buraya girmeden once bir anlamaya calisin; bu deneyimi gidin Mac Store'larda deneyin; ucretsiz Mac Os kurslarina katilin; sadece yasayin.

    Bu ulkede herkes herseyi bilmese zaten cok farkli olacak; esas sorun bu.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.