Şimdi Ara

Apple Macbook Pro M1 Pro - M1 Max [ Ana Konu ] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
526
Cevap
50
Favori
33.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt

    Cam ekran koruyucu alip takmalisiniz. En garanti cozum yontemi bu. Cihazin ekraninda iz cikacagina koruyucuda cikmis oluyor.

  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    Hocam mounty diye bit uygulama var ücretsiz ben onu kullanıyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • asi_ A kullanıcısına yanıt
    Tam tersi koruyucular büyük zarar verebiliyor. Ekranla klavye arasındaki boşluk çok az. Siz bunu doldurunca baskı direkt ekrana biniyor. Redditte kesinlikle önermiyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asi_ A kullanıcısına yanıt

    Bence daha baskı yaratır ki 1mm olan bı koruyucu yoktur sanırım.

    ayrıca ben onu temiz ve tam hizalı olarak %99 ihtimal takamam zaten  

  • Ekrana baski yaratmayacak sekilde tasarlanmis koruyucular var arkadaslar, 2016'dan bu yana sahip oldugum macbook pro'larda kullaniyorum. En kucuk bir sorun yasamadim, cok seyahat ediyorum, sirt cantamda laptopum benimle geziyor. Iciniz rahat olsun, ornek bir urun linki paylasiyorum, ekranin cercevesindeki siyah bolumlere yapisiyor sadece. Hizalamak diger urunlere kiyasla cok cok kolay. Kullanmadigim bir urunu onermiyorum, gercekten kalitesinden eminsem burada paylasiyorum.


    Edit: link duzenlemesi


    amazon.com
    (1 Pack) amFilm Tempered Glass Screen Protector Compatible with 2021 MacBook Pro 16.2 inch(A2485)[9H Hardness][ Anti-Scratch][ Anti-fingerprint]
    https://www.amazon.com/gp/product/B09LQQRMG3/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_ -- 26 Ekim 2022; 12:24:5 >




  • asi_ A kullanıcısına yanıt

    Valla ben bunu takamam  İyice temizlesem bile takarken mutlaka bir yerden toz kıl girer içinde kalır veya olmadı hava kalır kabarma olur onu geçiremem

    Daha iPad Pro için koruyucu takamadık 1.5 yıl öyle bekliyor  

  • Arkadaşlar Merhaba,
    14 M1 Pro’ya dün Unity yükledim. Lisansı aktive etmek istediğimde Unity wants to make changes diyerek macbook’un şifresini istedi. Bu erişim izinleri ne için? Windowstaki gibi kayıt defterine işlemek adına yönetici izini mi istiyor? Arka planda biryerlere izin verip güvenlik açığı oluşturur muyum?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt

    Ben de yazılımcıyım. dün 14” m1 pro aldım. M1 pro m2’den daha performanslı. M2 proyu beklesem fiyat farkı çok olurdu. 16” daha iyi ama taşınabilirlik konusundan korktum. Daha önce 17” windows kullanmıştım, taşıması sıkıntılıydı. 32 rama gerek duymadım, yazılımcılar için bile 16 yeterli görünüyor. Sanırım render falan işlerinde faydası var. Derlemede biraz fark var ama değmez bana göre. Ben zaten erp yazılımcısıyım, sürekli rdp ile çalışıyorum, hobi amaçlı ios çalışıcam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows bilgisayarım için bir kensington kilidim var. Çok güzel, az yer kaplayan bişey. Macbook’larda kensington yuvası yokmuş anladığım kadarıyla. İnternette bişey buldum ama çok kaba saba, kocaman. Yok mu bunun başka bir çaresi? Kafede çalıştığınızda ne yapıyorsunuz? İnsan lavaboya gitmeye korkar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14” mi 16” mi? tavsiyeniz nedir?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 14” + monitör yap rahat rahat taşı, 16” al monitörü boşver taşırken biraz hamallık yap pil ömrü iyi olsun? Önerisi olan var mı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Demirmkn D kullanıcısına yanıt
    Ne için ve nasıl kullanacağınız önemli. Sürekli seyahat halinde cihazı taşımanız gerekecekse 14 yok sabit bir yerde sürekli çalıyorsanız 16 mantıklı. Ayrıca çok ekranla işiniz oluyorsa 14 yetmeyecektir. Harici bir ekrana gerek duyacaksınız.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • carsi41 C kullanıcısına yanıt
    Mimarım kardeşim, sık seyahat ediyorum, gittiğim yerde çizim vs. yapmam gerekiyor 16” çok işime geliyor ama hammaliyesi sıkıntı, bu arada çizim yapan arkadaşlar var mı? Max 64gb almayı düşünüyorum çok mu abarmış olurum?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Demirmkn D kullanıcısına yanıt
    14” küçük gelecektir. Sizin için 16” daha mantıklı görünüyor. İşlemci tercihinde ise kullanılan programların ne kadar kaynak tükettiğini bilmiyorum ama kişisel görüşüm max-64 biraz abartı gibi. M işlemciler çok verimli çalışıyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Demirmkn D kullanıcısına yanıt

    Bende 16” var evde 34” monitor ile kullaniyorum. Tasimam gerektiginde de hamallik oluyor. Simdiki aklim olsa 14” alirdim muhtemelen. 95% zaten monitorle kullaniyorum yani 16” olmasinin cok bi esprisi yok o yuzden. Ha ekstra monitorsuz kullanacaklar icin kesinlikle 16” alinmali ama benim gibi günde 8-10 saat masabaşında olan birine 16” bile kucuk geliyor bir süre sonra.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada Ev veya ofisde Monitor + Mac Studio , dışarda kullanmak için de macboor air veya ipad pro 12.9 da bence güzel bir seçenek. Nasilsa Icloud ile tüm herşey anında eşileniyor. Bu senaryoyla hem evde daha guclu bir cihaz olur hemde disarda daha mobil olunabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 28 Kasım 2022; 21:33:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, M1 Air için konu bulamadım buraya yazmak istemedim, umarım sakıncası yoktur.

    Cihazı az önce aldım. UGreen 65W adaptörüm var, kendi adaptörü ile mi kullanmamı önerirsiniz bu adaptör uygun mudur?

  • 16 M1 Max 64 gb 4tb almaya karar verdim, 14” ten yarım kilo ağır olacak genelde iki şarj cihazı alıp birini ofise birini eve bırakıyorum bir tane de 65w baseus yanımda taşıyorum. 2017 macbook pro da böyle yapıyordum. Yarım kilo az gibi görünüyor ama bu panelde 16” varken 14” kullanmak mantıklı gelmedi… tek sıkıntı yakında cihaz güncellenecek m2 yi saymazsak büyük ihtimalle sd kart okuyucu hızlanır birde face id gelir diye düşünüyorum pişman olurmuyum bilmiyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • selam bende MacBook Pro 14 inc M1 Pro 8CPU 14GPU 16GB 512GB bakınıyorum, amatör olarak swift ile native ios uygulaması geliştirmeyi öğrenmek istiyorum. windows eski bir desktop pc'im var, sanal olarak ios kurulabilir orada bir şeyler denerim diye düşündüm ancaki ios uygulama denemeleri için mac bilgisayar olmazsa perişan ediyor gidip almak zorunda kalıyorsun dediler. desktop pc dede oturup aç kapat sandalye ayarla zor oluyor. bunu alayım diye düşünüyorum. ikinci ellere baktım acayip bir piyasası var kafam karıştı. sıfır alıp geçeyip diye düşünüyorum ama çok para :) makine eder biliyorum ama 35-40 bin de az para değil bir anda vermek.

    MacBook Pro 14 inc M1 Pro aldıktan sonra yanında almamız gereken bir aksesuar donanım bir şey var mı? koruyucu, kılıf gibi şeyler. birde sırt çantası araştıracağım. Hp çantaları incelerim. yada şunlara bak dediğiniz ürünleri

  • macbook pro m1 pro 16GB 512GB aldım kılıf bende arıyorum. Çanta için aldığım yer şunu tavsiye etti



    www.pt.com.tr
    PLM Aksesuarlar 1015082008 PLM Canyoncase 13-14'' Black 1015082008
    https://www.pt.com.tr/plm-canyoncase-13-14-black-1015082008

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.