Şimdi Ara

Apple masaüstüne Game Center'ı getiriyor, beraber oyun oynamak mümkün oluyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
5.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: californication_

    quote:

    Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

    Kımse boyle bır seyı adam gibi kullanmaz. Klavyeden yarış oyunu oynayan adamla ipad den oynayan adam bir mi olacak? Ancak kart oyunları vs oynanır. fps yarış oyunları hayal.

    Kart oyunlarında başlandı bile aslında. Facebookdan oynanan zynganın texas holdem poker oyunu var biliyorsunuz. Birisi PC den biriside ios dan oynayan iki facebook arkadaşı online olarak karşılıklı oyun oynıyabiliyor zaten arkadaşlar hatırlatmak istedim

    ah zynga yaktın beni gitti paralar




  • Yine Apple'ın Microsoft'tan çalıp, sanki hiç yapılmamış birşeyi yapıyormuş gibi görünme çabası.

    Bu benim eleştirim fakat başarılı olurlarsa gerçekten bravo yinede gidip apple almam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StummScream

    Yine Appleın Microsofttan çalıp, sanki hiç yapılmamış birşeyi yapıyormuş gibi görünme çabası.Bu benim eleştirim fakat başarılı olurlarsa gerçekten bravo yinede gidip apple almam.


    Nasıl bir beyne sahipsiniz arkadaş? Ne şekilde çalışıyor o beyin? Nasıl düşünüyor?

    Microsfot'tan çalmak mı? Yahu bu bir icat mı da çalacak. Lisans hakkı mı var? Microsoft denemiş becerememiş. Apple'da deniyor. Ya becerecek ya da boyunun ölçüsünü O da alacak.

    Öte yandan "sanki hiç yapılmamış birşeyi yapıyormuş gibi görünme çabası" ne demek? Böyle görünmek için Apple ne yapıyor mesela?

    Hastasınız hasta!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erasmus78

    quote:

    Orijinalden alıntı: StummScreamYine Appleın Microsofttan çalıp, sanki hiç yapılmamış birşeyi yapıyormuş gibi görünme çabası.Bu benim eleştirim fakat başarılı olurlarsa gerçekten bravo yinede gidip apple almam.
    Nasıl bir beyne sahipsiniz arkadaş? Ne şekilde çalışıyor o beyin? Nasıl düşünüyor? Microsfottan çalmak mı? Yahu bu bir icat mı da çalacak. Lisans hakkı mı var? Microsoft denemiş becerememiş. Appleda deniyor. Ya becerecek ya da boyunun ölçüsünü O da alacak. Öte yandan sanki hiç yapılmamış birşeyi yapıyormuş gibi görünme çabası ne demek? Böyle görünmek için Apple ne yapıyor mesela? Hastasınız hasta!


    Açıp biraz okuma zahmetinde bulunursan taaa xerox zamanından apple'ın hep sağdan soldan birşeyler alarak bunları ilk kendileri yapıyormuş gibi lanse ettiğini görürsün. En basiti şuan kullandığımız kapasitif ekranlar. Apple bunu bulmadı zaten olan birşeydi sadece kaliteli bir kapasitif ekran kullandı diye devrim yaptı gözüyle bakıldı bir telefona.

    Kaldı ki böyle bir sistemin patent hakkını microsoft almış olabilir. Apple başarırsa microsoft o zaman mahkemeye başvuracaktır zaten.




  • güzel olur bence bekleyip görecez
  • Ne seviyesizsiniz ya yok birbirinize beyinsiz demeler iki şirketi sanki aileniz gibi savunmalar ne gerek var böyle şeylere kışkırtıcı itamlar yerine bildikleriniz varsa aktarın yeterli olmazmı ne gerek var hakaret ederek birbirinizi uyarıyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sweatcan

    Ne seviyesizsiniz ya yok birbirinize beyinsiz demeler iki şirketi sanki aileniz gibi savunmalar ne gerek var böyle şeylere kışkırtıcı itamlar yerine bildikleriniz varsa aktarın yeterli olmazmı ne gerek var hakaret ederek birbirinizi uyarıyorsunuz.


    Ben eleştirimide, tebriğimide yaptım. Fakat işte insan fanboy olmasın. Hakarette eder, kavgada.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StummScream

    Açıp biraz okuma zahmetinde bulunursan taaa xerox zamanından appleın hep sağdan soldan birşeyler alarak bunları ilk kendileri yapıyormuş gibi lanse ettiğini görürsün. En basiti şuan kullandığımız kapasitif ekranlar. Apple bunu bulmadı zaten olan birşeydi sadece kaliteli bir kapasitif ekran kullandı diye devrim yaptı gözüyle bakıldı bir telefona.Kaldı ki böyle bir sistemin patent hakkını microsoft almış olabilir. Apple başarırsa microsoft o zaman mahkemeye başvuracaktır zaten.


    Çalmak farklı bir şeydir. Almak farklı. Xerox salaksa Apple'in suçu ne. Xerox yöneticileri Parc ekibinin yaptığı fare ve gui sunumunda ekiple ve sunumları dalga geçtiler. Ama Steve JOBS fare ve Gui'deki geleceği gördü. Ekibi transfer etti. Çalmak mı bu? Xerox yöneticileri mallıklarına yansınlar.

    Öte yandan Apple kapasitif ekranı bulduğunu asla iddia etmedi. Onu sen uyduruyorsun. Ve iPhone telefonun yeniden icadıdır. Telefon dünyasında bir devrimdir. Bunu Nokia'sından Samsung'una bütün büyük rakipleri kabul hatta itiraf etmişken senin ne düşündüğün çok da önemli değil. Ancak içini rahatlatacak ise söyleyeyim. Evet. iPhone'da yeni olan hemen hemen hiç bir şey yoktu. Var olan şeyler kullanıldı. Ancak o var olan şeyler orada öylece duruyordu. Neden bir başkası değilde bunu Apple yaptı diye sordun mu kendine hiç? Muhtemelen hayır...

    Bu arada ben kimseye beyinsiz falan demedim. Bir yerlerinizden laf uydurmayın. Yazımı doğru okuyun!




  • Haa bu arada!

    Microsoft neyi patentlemiş? İşletim sistemlerini birleştimeyi mi? Yani birleştirme eylemini mi patentlemiş. Sabah sabah ne içtik hocam?
  • iyice ipad e benzettiler. ekranın dokunmatik olması yakındır
  • Mükemmel bi haber mobil platformun adam gıbı tek platformu game center ben çok beğeniyorum bu konuda apple ı androidte bu tarz kendıne has ve basit arayüzlü bir platform yok.güzel olur yapsınlar kesınlıkle
  • IEEE'nin ortak platform üzerine bir standard geliştirip, bütün işletim sistemlerinin ve platformların bu standarda uyup birbiriyle haberleşebilmesinin ve uygulama kullanımlarının paylaştırılabilmesi kontrol altına alınmalı. Bu durumda yazılım telif istismarlarının önüne daha kolay geçilebiler, takip edilebilir ve kolayca karar verilebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: slymn_54

    ah apple bi konsol cikarsan varya .... offff! TV sine ne güzel oturur herturlu baglanti destegi olur hatta online platformu bile hazir isletim sistemide tabi. olsa tasarimi manyak olurdu:)) ama fiyatta piyasadaki konsollara yaklasmasi lazim tabi. eyy apple daha ne bekliyosun hersey hazir ! duy sesimi Tim!!!

    yarışın ortasında yarısa gırecegını sanmıyorum apple iphone ipad ipod touch üzerinden oyun oynatmayı planlıyor tabı bu cıhazlarda kontrolcu olacak tv ye baglanıp yani konsol hayal
  • gelde apple a hayran olma, konsol derdi de kalmayacak boyle giderse.
  • slm arkadaşlar iphone online oyunları için ekleyin oynayalım
    herkeze şimdiden teşekkürler ve başarılar

    kullanıcı adı : TosaDiku
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MAVİT

    quote:

    Orijinalden alıntı: slymn_54 ah apple bi konsol cikarsan varya .... offff! TV sine ne güzel oturur herturlu baglanti destegi olur hatta online platformu bile hazir isletim sistemide tabi. olsa tasarimi manyak olurdu:)) ama fiyatta piyasadaki konsollara yaklasmasi lazim tabi. eyy apple daha ne bekliyosun hersey hazir ! duy sesimi Tim!!!
    yarışın ortasında yarısa gırecegını sanmıyorum apple iphone ipad ipod touch üzerinden oyun oynatmayı planlıyor tabı bu cıhazlarda kontrolcu olacak tv ye baglanıp yani konsol hayal


    hic fark etmez. consol neslinin son anlarinda bile apple marka "iConsole " adi altinda bi ios isletim sistemli ,gamecenter online oyun platformlu , ve consola özel oyun satin alma magazasi "gamestore" yada yine appstore üzerin oyun satin alma hizmeti sunup apple ye has tasarimiyla consollara da yeni anlayis getirebilir istese, ama yok apple orayi akilmi edemiyo anlamadim gitti! ki ciksa varya diger consol üreticileri rekabet olarak daha üst seviye donanim yada daha cok ek özellik sunarlardi. yani yine tüketicinin karina:))




  • Apple iyi bir iş başarmış oyunseverleri düşünmesi güzel doğrusu, ancak heralde masaüstünde oynamak ile iPod touch'dan oynamak aynı hazzı vermesede tek seçenek ve tercih meselesi sonuçta ..Birde şöyle düşünüyorum o kadar apple ürünlerine para saydırıyoruz bu özellikde çok görülmesin bari..
  • Board oyunları için olabilir ama diğer oyunlar için bence hayal.
  • angry birds ve benzerlerini multiplatform oynasan ne olur oynamasan ne olur? millet uncharted oynayacağını falan sanıyor galiba.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acmtncy

    angry birds ve benzerlerini multiplatform oynasan ne olur oynamasan ne olur? millet uncharted oynayacağını falan sanıyor galiba.


    GTA 3'u yayinladi adamlar iOS'da bos bos mesajlar atip durmayin, isiniz gucunuz atip tutmak ya.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.