Şimdi Ara

apple powerbook g4 1.33 ghz 15''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • şu anda kullandığım bir laptop var fakat sürekli işyerine götürüp getirmekten sıkıldım.eve yeni bir laptop alamayacağım şu an ama ikinci el 280 tl fiyata powerbook g4 1.33ghz 15'' buldum.apple ile çok haşır neşir olmadığım için özelliklerini tam olarak karşılaştıramadım.hala kullanan varsa benim için internet ve film izlemek için yeterli olur mu?bunu öğrenmek istiyorum.cihaza sonradan 250gb hdd ve 1gb ram takılmış.cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.



  • g4 ler ppc işlemciydi herhalde, güncel os x işletim sistemi çalışmaz zaten. Tiger ya da leopar kuracaksın. Dediğin işleri yapar ama HD film açarmı bilmem.

    p4 1.8, 1GB ram gibi düşün işte.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2smoke

    g4 ler ppc işlemciydi herhalde, güncel os x işletim sistemi çalışmaz zaten. Tiger ya da leopar kuracaksın. Dediğin işleri yapar ama HD film açarmı bilmem.

    p4 1.8, 1GB ram gibi düşün işte.

    Guncel os x'in calismama sebebi ram mi yoksa islemciyle mi alakali? P4 olan bi makina vardi elimde hd filmleri atlamadan izleyebiliyordum ayni performansi yakalayabilirsem sorun olmaz aslinda.en bastaki sorumun sebebi rami yukseltip performansi arttirabilir miyim bu yuzden sordum.makina oldukca eski sanirim.yoksa ayni fiyata mac mini intel core duo 1.66 almam daha mi mantikli olur?bunun hakkinda da fikirlerini paylasirsan cok yardimci olmus olursun.tesekkurler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemciden dolayı. Leopar dan sonra çıkan işletim sistemleri PPC işlemciyi desteklemiyor. (%100 emin değilim belki Snow Leopar destekliyordur, ama Lion kesinlikle desteklemiyor)

    İntel alman daha uygun olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2smoke

    İşlemciden dolayı. Leopar dan sonra çıkan işletim sistemleri PPC işlemciyi desteklemiyor. (%100 emin değilim belki Snow Leopar destekliyordur, ama Lion kesinlikle desteklemiyor)

    İntel alman daha uygun olur.

    Yardimlarin icin tesekkur ederim.en azindan arastirmak icin fikir sahibi oldum cok saol.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.