Şimdi Ara

Apple Store - Eğitim indirimi Hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar apple store un eğitim indiriminden yararlanmak istiyorum ancak ne Ünv. öğrencisiyim ne öğretim üyesi nede öğretmenim. Yalnız yinede sipariş verirken eğitim indirimi bölümünden girerek bir İMAC içeriği oluşturup sipariş verdim. Siparişim oluşturuldu, banka dan havale ile satın almayı düşünüyorum. Bilgileride kendi adıma doldurduğum için bankaya eğitim indiriminden yararlarak indirimli ücreti yatırdığımda bir sıkıntı ile karşılaşırmıyım merak ettim.

    Bu eğitim indirimine online store dan alışveriş yapanların 3 koşuldan birine uyup uymadıklarını hangi aşamada kontrol ediyorlar biliyormusunuz? Aslında öğretmen olarak bir tek ablam var onun adına bilgileri doldurarak eğitim indiriminden yararlanmayı düşündüm yalnız bu seferde aklıma hiç APPLE ürünü kullanmadığımdan, gelecek olan İMAC onun üzerine mi kayıtlı oluyor. IMEI gibi IMAC lerde alan şahsın bilgileri mi kayıtlı kalıyor böyle bir sistemi mi var aydınlatırsanız. Yada sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.







  • Hocam istediğin gibi alışveriş yapabilirsin, rahat ol. İster kendi üzerine al ister ablanın üzerine al. Eğitim indirimi için şuan bir kontrol mekanizması görülmüyor.
  • Aynı yöntemle mi alışveriş yaptınız sizde ?
  • Bi arkadaşım bu şekilde yapmış, bir sıkıntı olmamış...
  • aynen 2 aralıkta sipariş verdim, bilgisayarım geldi.
    bir kontrol mekanizması bulunmuyor henüz.
    istediğiniz gibi eğitim indiriminden yararlanarak alabilirsiniz.
  • Ok, bunu duyduğuma sevindim. Sen bilgisayarı nasıl satın aldın dostum. Kredi kartı mı banka havalesi mi? Benim alacağım ürün 6300 tl olunca merak ediyorum. Bankadan havale ile alıcam, vezneden verdiklere hesaba para yatırırken, banka benden bi komisyon yada havale ücreti alıcak mı merak ediyorum. Alıyorlarsada 6000 TL ye ne kadar alırlar

    İşlemi tamamlamam için 30 gün sürem var şu anda, Yeni yıla girdiğimizde malum zamlarda oluyor. Yılbaşından sonrasını beklesem artış olur mu verdilerde felan, yada yılbaşına özel ürünlerde yılbaşına özel yada yeni yılda indirimler görürmüyüz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chiris -- 19 Aralık 2013; 8:57:54 >
  • Chiris kullanıcısına yanıt
    dostum merhaba,
    benim aldığım üründe o civarlardaydı, eğitim indirimi ile aldım.
    havale ile internetten ödemeyi düşünüyordum zaten, ödeme sayfasına geldiğimde 200-250tl gibi bir indirim daha verdi apple.
    bu sürpriz oldu iyi oldu ama:) havale veya komisyon ücreti yok eğer internet bankacılığını kullanırsan, worldpay gibi bir numara veriyorlar onu referans kısmına yazmayı unutma. faturanı bilgisayar eline geçtikten sonra gönderiyorlar.
    sana tavsiyem moshinin klavye koruyucusunu da alman yönünde, her 2 macbookumda da kullandım bence faydalı bir ürün.

    özel konfigürasyon ile sipariş etmiştim,
    2 aralıkta siparişi verdim shangaidan çıkıp elime ulaşması 12günü buldu.
    14 aralıkta teslim almıştım.
    şimdi yeni yıl yaklaşıyor siparişlerde yoğunluk olabilir, bunu da dikkate alın.
  • 200-250 TL gibi bir indirim daha aldım derken, o kısmı tam anlamadım. Eğitim indiriminden faydalandın ok. Bu bahsettiğin indirim zaten hali hazırda satın alma işleminde sağ tarafta buyuk olarak taksıtlı fıyat yazıyor. Birde altında gri ve biraz daha kucuk bır yazı ile havale ücreti yazıyor bu bıraz daha düşük, sakın senin dediğin 200-250 TL lik indirim bu havale ile alımlarda yapılan indirim olmasın... Yoksa bunun dışında bir indirim mi bahsettiğin?

    WORLDPLAY numarası evet onemlı onu siparişi düştükten sonra bende uyarı yazısını gördüm. Bankaya yatırma esnasında peki başka bir ekstra açıklama bilgisi vermek gerekir mi? İsim dışında Şu ürünün ücreti gibi... Evet benim alıcagım İMAC de özel konfigürasyona girdi bazı içeriklerini değiştirdim. Birtek ram e dokunmadım. Kendim alır yükseltırım dıye dusundum.
  • Chiris kullanıcısına yanıt
    eğitim indiriminden sonra havale ile ödeyeceğim seçeneğini seçtiğiniz taktirde bir indirim daha geliyo 200 250 tl civarında.
    sizin dediğiniz gibi havale seçeneğini seçtiğim için gelen indirim yani.

    bankaya gidip havale yapacaksanız işler nasıl yürüyor bilemiyorum, havale ücreti filan alabilirler belki.
    sitede referans kısmına worldpay numarasını belirtmeniz yetrerli yazmışlar sanırım başka birşeye gerek yok.

    şimdiden hayırlı olsun yeni bilgisayarınız.
  • Yapıkredi hesabı yok, başka bankadan EFT yapmaya karar verdim. Fakat referans kısmı dediğin sanırım yapıkredinin havale işlemleri yaparken öyle bir hane var anladığım kadarıyla... Benim yapıcağın bankanın Hesaba EFT yada IBANa EFT kısmında oyle bır bolum goremedım. Bu WOLDPLAY numarasını Açıklama olan haneye worldplay numarası dıyerek numarayı yazarak aynı sonuca cıkar mı ??

    Birde EFT yaparken bir hanede de ALICININ T.C. kımlık nosunu yada vergi nosunu istiyor. Sizde de böyle bir durum var mıydı? Varsada Vergi Kimlik numarasını biliyormusun dostum.
  • Chiris kullanıcısına yanıt
    6000 küsür tl havale yapacaksınız isterseniz apple'in sitesinde ödemeler vs ile olan kısmı baştan aşağıya bir okuyun derim.
    sizin adınıza birçok soruyu kafanızdan sileceğine eminim.
  • mdevran kullanıcısına yanıt
    http://store.apple.com/tr/help/payments#help-nav

    burası sanıyorum kastettiğiniz yer?
  • Arkadaşlar selamlar, şimdi eğitime özel fiyattan bir macbook air sipariş edeceğim ancak kafama birşey takıldı. Fatura ismi olarak şirket adı girebiliyor muyuz bir de faturada eğitimle ilgili herhangi birşey yazıyor mu?
    Bunu soruyorum çünkü ürünü eğitime özel fiyattan alıp şirketimize gider olarak göstermek istiyorum.
  • Zorlu center da almak istesek indirimli olarak , kart blelge sorguluyorlar mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xyzabc123

    Arkadaşlar selamlar, şimdi eğitime özel fiyattan bir macbook air sipariş edeceğim ancak kafama birşey takıldı. Fatura ismi olarak şirket adı girebiliyor muyuz bir de faturada eğitimle ilgili herhangi birşey yazıyor mu?
    Bunu soruyorum çünkü ürünü eğitime özel fiyattan alıp şirketimize gider olarak göstermek istiyorum.

    Bu sorunun cevabini ariyorum ben de.
    Bilen var mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Geçen gittiğimde bir bayan alıyordu. Eleman öğrenci kartınızı görebilirmiyim dedi ve hatun Kışı gösterdi kaptı indirimi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapıda kontrol ediyorlar öğrenci kartını vs
  • ilko İ kullanıcısına yanıt
    Zorlu center da soruyorlar ancak online store dan daha bu ay aldım adam anneme bıraktı ürünü hiçbirşey de sormamış... Demek ki kargocudan kargocuya değişiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D94B02D8B -- 22 Eylül 2014; 6:40:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Myret Alpin

    Zorlu center da soruyorlar ancak online store dan daha bu ay aldım adam anneme bıraktı ürünü hiçbirşey de sormamış... Demek ki kargocudan kargocuya değişiyor

    Hocam banka havalesi ilemi aldınız ayrıca zprludanda elden öğrenci indirimi oluyormu ben sadece mağazadsn sanıyordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilko İ kullanıcısına yanıt
    Ben taksitle aldım. Zorlu da öğrenci indirimi ile alabiliyorsunuz ama oğrencinin kesinlikle yaninizda olmasi lazım oğrenci kimlik istiyorlar diye biliyorum ama ogrenci belgesi istiyorlar mi emin degilim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.