Şimdi Ara

Apple Store update uygulamaları inmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ip4 jb li 4.3.3 yüklü bugün bir sorunla karşılaştım ve çözemiyorum. Telefon üzerinden apple store 'a girince 60 küsür update var ve bunların free olanlarına tıklayınca (twitter, facebook ,ebay vb.) gibi apple ıd ve şifresini soruyor , giriyorum ve bir 5 sn. bekledikden sonra 'itunes apple store'a bağlanamıyor' diye hata veriyor indirmiyor, ama bu sefer telefonda hiç olmayan bir uygulamayı indirmeye çalıştığımda sorunsuz indirmeye başlıyor!! Bilgisayar üzerinden itunesdan denemeye çalışıyorum ama eşleşme yapıyor demesine rağmen ne uygulamalara attığım kırekli programlar nede itunes üzerinden apple store'a bağlanıp indirdiğim free uygulamaları telefona atamıyor? İtunes .exe dosyasını tekrar indirdim ve bilgisayara kurulum yaparken onar seçeneğini seçtim yine düzelmedi ama bu sefer telefondaki instaulous üzerinden yaptığım updateleri itunesa aktarmaya çalışıncada bu bilgisayar yetkilendirilmedi o yüzden 50 adet update olmuş kırekli uygulamayıda telefondan bilgisayara atamıyorum ama bilgisayar yetkilediilmiş durumda, ya bilgisayarda ya telefonda yada apple serverlarında sorun var ama çözemedim, daha önce böyle karmaşık bir sorun yaşayan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santana007 -- 9 Kasım 2011; 17:20:42 >







  • Update edilecek uygulamalar arasında herhangi biri mutlaka iOS 5 istiyorsa update gerçekleşmiyor. Ancak iTunes'da sol tarafta cihazınızın sağında bir yuvarlak içinde update edilebilecek uygulamaların sayısı çıkıyor (iPhone'da/iPad'de kırmızı görülenden daha düşük bir sayı) buna tıklayıp açılan pencerede tüm gereken uygulamaları güncelle'ye tıklayınca oluyor. iOS5 çıktığından beri 4.3.3 JB ile sadece böyle güncelleme yapabiliyorum.
  • Peki update all deyince ucretli uygulamalar ne oluyor?
  • Upsate all dedim simdide this app need iOS 5, ne alaka anlamadim?
  • İyice can sıkmaya başladı, birşey kitledi makineyi ama ne?

     Apple Store update uygulamaları inmiyor?
  • Ya ilk once bağlayin sonra sag tarafdan iphone unuza sag tiklayip transfer purchases yapin biraz uzun surebilir 30-45 dk arasi gibi sonra eslestormeyi yapin
  • uygulamaların hepsini aynı account tan mı indirdiniz ? farklı hesaplardan indirdiyseniz bilgisayar diger hesaplar için yetkili olmadıgı için bu hatayı alıyor olabilirsiniz.
  • magaza-bu bilgisayari yetkilendir diyerek angry birds falan hangi hesapla alindi ise onu yaziniz
  • Konu ile alakası yok ama yeni konu açmak istemedim.

    iphone 4 kullanıyorum. PC ye taktığımda şarj olmaya geçiyor itunes açılıyor ancak file browser olarak açılmıyor yani bilgisayarım kısmında içerisindeki resimlere ulaşamıyorum. Bilgisi olan var mı?
  • Yok sürekli aynı hesabı kullandım hiç değiştirmedim, halen çözemedim, son çare artık ios5 jb çıksında sıfırdan yükleyeyim bari...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.