Şimdi Ara

Apple TV 4, Kodi, PopcornTime ve Diğer Herşey (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
738
Cevap
41
Favori
38.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • teyzen nevfik T kullanıcısına yanıt
    Aslında önceden de bu vardı ama ismi değişmiş; o zamanlar ismi sadece addons installer'dı. İndigo meselsini biraz açmakta fayda var.
    Dediğiniz gibi İndigo'yu "fusion" içindeki "Start-here" bölümünden kurduktan sonra kurulum"Program" kısmına yapılır. Kodideki program başlığının altına geldiğimizde İndigo'yu görürüz. Eğer eklenti kurmakla uğraşmayayım diyorsanız "Config Wizard" dersiniz ve program popüler eklentileri kendisi kurar. Hayır, ben kendim seçmek istiyorum derseniz, "Addons ınstaller" ı tıklarsınız, bu kez program size gruplar halinde tüm eklenti listesini veriyor (Live TV, Video, Audio, Program vb.) Bunların içinden isteğinizi seçip, kurun. Böylece fusion içinde aramadan direk görselleriyle karşınıza çıktığı için eklenti kurmak daha kolay oluyor.
    Bunun dışında İndigo içinde sistem bakımı, sıfırlama, back-up, restore gibi sistemle ilgili diğer uygulamaları da bulabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 3 Nisan 2017; 18:36:54 >
  • rapBiTT kullanıcısına yanıt
    "TV, tablet ve bilgisayar üzerinden izlediğinizden gitmez" açıklamasına Apple TV de dahil. Turkcell TV+ kutusu gelmeden önce Apple TV üzerinden yoğun bir şekilde izliyorduk; kotaya bir etkisi olmadı.
  • Emek veren arkadaşlara teşekkürler. Yararlı bir başlık kesinlikle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksideofthemoon -- 3 Nisan 2017; 16:29:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • monoblaine kullanıcısına yanıt
    Sahane haber o zaman.
    Musteri hizmetlerindeki arkadas hatali bilgi verdi o halde.

    Duzeltme: twitterdan sordugumda da kotadan dusecegini belirttiler ancak sitelerindeki aciklama aksini soyluyor gibi.

    2.duzeltme: Saka gibiler yahu, asagidaki resmi cevap olarak gönderdim, detayli inceleme sonucunda fiber kotanizdan dusme olmaz dediler simdi :)
    Apple TV 4, Kodi, PopcornTime ve Diğer Herşey



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapBiTT -- 3 Nisan 2017; 18:34:39 >
  • Kodi pc de ve androidde biraz daha işlevsel olabiliyor. Nedeni ise mesela diğer liglerdeki maçları izlemek için kullanılan sopcast yada acestream tarzı programlar pcde veya androidde sisteme kurulu vaziyette ise ilgili linklere tıklandığında kodi içinden ilgili programı açıp gösteriyor.Ancak apple tvde bu şekilde hangi linke bassam Plexus eklentisi kurulu olmasına rağmen hata verdi..Bu şekilde hata almadan izleyebilen varmı? Sadece acestream yada sopcast olmayan linkleri açabiliyor.
  • cuins kullanıcısına yanıt
    plexus eklentisinin kurulu olması yeterli değil mesela acestream özelinde konuya bakarsak acestreamin de cihazda kurulu ve çalışıyor olması gerekli (bu her platform için böyle) apple tv için acestream mevcut olmadığı olsa bile uygulamalar sandbox da birbirleri ile kısıtlı iletişimde çalıştıkları için bu mümkün değil onu geçtim Quasar bile çalışmıyor apple tv de .maalesef...
  • 1channel yaşıyor mu hala ya :)

    Spinz tv bir arayüz değil ekip :) insanlar tek tek eklenti ara bul ekle reposudur şudur budur kaynağıdır temasıdır arka planlarıdır widgetıdır uğraşmasınlar diye "yapı"lar hazırlayıp seni günlerce uğraşmaktan kurtarıyorlar ayrıca sadece fusion yeter deyip yoluna devam edersen asla keşfedemeyeceğin muazzam eklentileri yapıyı kurcuklarken keşfediyorsun ayrıca fusion ;ares gibi superrepo gibi nispeten geniş içeriğe ulaşabileceğin hangi yapıyı kullanıyor olursan ol kaynak listende bulunması gereken bir "kaynak"tır "yapılar" ile kaynakları karıştırmamak lazım, bütün yapılar her anlamda özelleştirilebilrlerdir zaten eklentisinden tut fontuna widgetına kadar herşeyini istediğin gibi ekler çıkartırsın.

    Gözümden kaçmadıysa paylaşılmamış popüler eklenti ve yapıları takip edebileceğiniz bir link vereyim https://kodiapps.com/builds-chart

    Yeni başlayanlara önerim; popüler, sık güncellenen , geniş eklenti havuzuna sahip , gözüne hoşgelen bir yapı kurup geçsinler youtube da zibilyon tane yapı inceleme tanıtım videosu var size en uygun olanına karar verin kurun aynı videoda kurulumu da anlatılır zaten.

    Kodi de expert olanlara da önerim yine kendilerine en uygun yapıyla işe başlamalarıdır bu işleri ziyadesiyle kolaylaştıracaktır.

    Sadece fusionla kısıtlı kalırsanız 1Channel gibi dinozor eklentilerden ibaret sanırsınız kodiyi halbuki ne cevherler var deniz derya bir komuniteye sahip kodi. Dibi yok gibi...
  • rapBiTT kullanıcısına yanıt
    Forumda bu konu şurada tartışılmış ve Turkcell tv nin kotadan yemediği söylenmiş.
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    touchpade sağ tap yap hocam :) ne kadar seri yaparsan o kadar uzun atlamalar yapar tek tap 10 saniye default sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekin G. -- 3 Nisan 2017; 21:19:16 >
  • Gunebakan44 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam.
    MH ile twitter'daki konusmamizda en sonunda kotayi dusurmedigi konusunda anlastik :)
  • GÖKHANK kullanıcısına yanıt
    1-Herhangi bir ios cihazı kullanıyorsanız , accountunuzla almış olduğunuz (ücretli, ücretsiz) oyunların apple tv sürümü varsa veya çıkarsa apple tv de de hesabınızda görünüyor ve aynen kullanıyorsunuz , valla benim cihazda şu an 85 adet oyun var ve çocuklar çılgınlar gibi sabahtan akşama kaptırıp gidiyorlar keşke olmasaydı :) mevcut ios cihazını da doğru kullanabilmek lazım mesela ben apple tv de ücretli olan bir çok oyunu zamanında ücretsize düştüğünde yakalamışım (appzapp-appsgonefree-günün uygulaması sağolsun) + birçok oyunu airplay ile tvye yansıtabilirsiniz.

    2-Tarayıcı ihtiyacınız sadece film-dizi içinse hiç gerek yok airplay var çünkü ios cihazınızda safariden açar airplay yaparsınız.

    ios ya da mac cihazınız yoksa zaten android boxlara yönelmeniz daha yerinde olur çünkü apple tv bir ekosistem cihazı tamamlayıcı ya da extender bir cihaz diyelim :)
  • Tekin G. kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkür ederim.
    Apple tvye indirebileceğimiz oyunlar sınırlı zannediyordum. Sizin mesajınızdan 85 oyun diye okuyunca tamam dedim çocuklar sevinecek bu işe. Peki bunları kumanda ilemi oynuyorlar yoksa kablosuz oyun kolumu var. Varsa apple TV'ye hangisi olur acep link varmı :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 3 Nisan 2017; 22:25:55 >
  • GÖKHANK kullanıcısına yanıt
    ios platformundaki kadar çok değil tabii ki ama her geçen gün sayısı artıyor , ben de gamepad yok kumanda ile oynuyorlar 2-3 adet (benim gördüğüm) gamepad'i şart koşan oyun var ama nadir dediğim gibi minecraft - trials frontier falan onun haricinde apple tv kumandası ile gayet güzel oynanıyor oyunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekin G. -- 5 Nisan 2017; 20:9:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tekin G.

    touchpade sağ tap yap hocam :) ne kadar seri yaparsan o kadar uzun atlamalar yapar tek tap 10 saniye default sanırım.

    Anaa inanılmaz !! oldu walla



    Kucak dolusu teşekkürler



    Yemin ederim benim için çok önemli bir konuydu, tam 1 saat ben bu filmleri seri bir şekilde 20 - 30 dk nasıl ileri atlatırım diye denemeler yapıp becerememiştim



    Yeni bilgilendirme videosunda buna kesin deyinmeli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 4 Nisan 2017; 6:52:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu kodide film dizi kaliteleri nasıldır? Ve dolby ses mevcut mu? Ben dizi izleyeceksem ortalama 1,5 GB lık web-dl sürümleri indiriyorum. Ses ve görüntü kaliteleri çok iyidir. Filmleri genelde ham bluray şeklinde indiriyorum. Film böyle devam ederim de dizi konusunda KODİ kaliteli ise ona geçiş yapabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MavericKFive

    Arkadaşlar bu kodide film dizi kaliteleri nasıldır? Ve dolby ses mevcut mu? Ben dizi izleyeceksem ortalama 1,5 GB lık web-dl sürümleri indiriyorum. Ses ve görüntü kaliteleri çok iyidir. Filmleri genelde ham bluray şeklinde indiriyorum. Film böyle devam ederim de dizi konusunda KODİ kaliteli ise ona geçiş yapabilirim.

    Kodinin Pc sürümü var isterseniz indirip deneyin, burada anlattığımız herşey orada da geçerli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet az önce şu linkten kumanda kılıfını sipariş geçtim





    http://s.aliexpress.com/FjmumEnU



    Apple TV 4, Kodi, PopcornTime ve Diğer Herşey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    bende kullanıyorum. cidden cok gerekli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Aynısı bendede var gerçekten çok iyi birşey
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı yerden aynını sipariş ettim. 50 gün geçti, hala gelmedi, iptal açacağım galiba.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.