Şimdi Ara

Apple tv iptv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple tv 3 üm var satıp yerine 1600 verip apple tv 4 alıp iptv uygulaması kuracağım. İptv den maçları ve kanalları rahatça bu cihaz üzerinden izleyebilirmiyim. Yoksa daha ucuza başka bir cihaz mı alayım ? Ne önerirsiniz? Telefondan apple tv 3 e ekran yansıtınca maçta ufak milim takılmalar ve donmalar oluyor işe yaramıyor?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inso -- 7 Ocak 2021; 12:29:18 >



  • o kadar para vermeye gerek yok. xiaomi mi box 4k al eğer 4k destekliyorsa televizyonun.


    eğer 1080p ise direkt 250 liraya xiaomi mi tv stick al geç .


    apple tv alacağın parayı ayır biraz daha koy üzerine tv bile alırsın. bizim ülkemiz için çok pahalı bir alet.


    ha her şeyim apple, telefonum iphone, bilgisayarım mac diyorsan o zaman apple tv de alabilirsin.

  • Apple TV kullanım amacı belli bizim ülkemizde film al kirala müzik dinle yada satın al diğer çözümler bu oynatıcı verimsiz olur kanısındayım.

  • BlackLead kullanıcısına yanıt

    evet 4k değil televizyon. Ama smart tv ottoplayer diye bir uygulama keşfettim. Ordan playlist i yükleyip şu anda ip tv izliyorum. Güzel apple tvye ihtiyacım kalmadı şimdilik. Biraz böyle idare edecegim. Malum parasal konular.

  • Selam, ben bizim 4. jenerasyon kutuya IPTV kurulumu yapmiştim. Apple TV'nin calismasinda bir sorun yok fakat servis veren hizmet saglayici bazen takılmalar yapiyordu. Suresi gecince yenilemedik zaten.


    En guzeli orijinal servis saglayicidan bir abonelik almak :)


    Apple TV'ye görüntülü yansıtırken kullandiginiz kablosuz baglantinin kalitesi ve o anda telefonun/tabletin/bilgisayarin yuk durumu onemli. Maalesef her yıl gelen uygulama ve isletim sistemi güncellemeleriyle cihaz islemcileri biraz daha zorlanıyor... Ben görüntüyü Apple Time Capsule (5. jenerasyon) uzerinden yansıtıyorum ve gayet memnun oldugumu söyleyebilirim

  • 3-4 Yıldır Apple TV 4K kullanıyorum, iptv şu bu hepsini kullandım. En sonunda Amazon Prime, BeinConnect, Netflix (iptal ettim saçma içeriklerden dolayı) ve şimdide Disney+ var. Emin ol iptv başta iyi hoş ama sonradan boş geliyor. Al Disney ve Beini kafan rahat olsun. Apple Tv akışı kullanışı çok rahat seni uzun süre götürür. Xiaomi Mi Box da aldım hevesten, attım bir yerlerde duruyor bir süre sonra ciddi anlamda seni rahatsız edecek android sistemin kasması vs yüzünden. Apple Tv de asla öyle birşey yaşamadım. Ayrıca sürekli güncelleme gelmeside gayet güzel. Umarım fikir verebilmişimdir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.