Şimdi Ara

Apple Vision Pro şikayetleri bitmiyor: Ön camı çatlıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple Vision Pro şikayetleri bitmiyor: Ön camı çatlıyor!
    Apple Vision Pro’yu deneyimleyenlerden bazıları ağır olması, baş ağrısı yapması vb. sorunlarla cihazı iade ederken, bazıları kullanmaya devam ediyor. Apple’ın ilk karma gerçeklik gözlüğünü kullananların yeni şikayeti; ön camda çatlak oluşması. Kullanıcıların bildirdiğine göre, hiç düşürülmemesi veya yanlış kullanılmamasına rağmen Vision Pro’nun ön koruyucu camının ortasında ince bir çatlak oluşuyor.



    Ayrıca Bkz.Çok sayıda kişi Apple Vision Pro’yu iade ediyor: Peki neden?



    Apple Vision Pro, sıfır köşeye ve her yerinde özel parçalara sahip, hassas bir şekilde üretilmiş bir cihaz. Ön cam, takip kameraları için lens görevi görecek şekilde kesilmiş tek bir tabaka. Paylaşılan tüm görsellerde belirgin bir biçimde burun köprüsü bölümünde dikey kılcal çatlak oluştuğu görülüyor. Bu sorunu yaşayan kullanıcılar, Vision Pro’yu harici bataryaya bağlayıp (yumuşak ön koruyucu takılı olarak) gece boyunca bırakmalarının ardından çatlağın aniden ve görünürde bir neden olmaksızın oluştuğunu belirtiyor.



    Apple’ın dokümanlarına göre, Apple Vision Pro, kullanılmadığı zamanlarda e-posta, fotoğraf ve diğer verileri senkronize etmek için harici bataryadan güç almaya devam ediyor. Gözlük, 24 saat boyunca takılmazsa otomatik olarak kapanıyor.



    Onarım ücreti 800 dolar!



    AppleCare kapsamında, koruyucu camın onarımı için Apple’ın istediği ücret 300 dolar. AppleCare kapsamı dışında 800 dolar. Apple, donanım sorunu olduğu bilinen ürünler için özel onarım programları açar ancak şu anda bu sorun çok yaygın olmadığından Apple’ın üretimden kaynaklanıp kaylanmadığını incelemesi pek olası görünmüyor.




    Kaynak:https://appleinsider.com/articles/24/02/22/reports-are-spreading-about-a-very-specific-apple-vision-pro-front-glass-crack







  • O cam nasıl çatlıyor lan, şaka mı bu

    Bardak camı koysan bile bu kadar sürede çatlamaz :) :)

  • Cam çatlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bakmasını bilmiyorlar. Bi kere nazardan o, nazarsız bakamıyorsan nazar boncuğu takacaksın aletin kenarına küçük bi tane. Neyse apple ceo su açıklar zaten.

  • Stabilleşmesini beklemeden cam gibi yeni bir teknolojiyi kullanmanın cezası :)

  • porsche911gt2 kullanıcısına yanıt
    akıllıca bir ironi

  • BlacKartal78 kullanıcısına yanıt

    🙏


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazın kasası kafa bandından dolayı kafaya takıldığında esnemeye maruz kalıyor, ön cam için esneme gerilme payı bırakılmamış veya esnek bir cam kullanılmamış. Bu durum kronik ve maalesef tüm cihazların basına gelecek.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.