Şimdi Ara

Apple Vision Pro'yu alanların önemli bir kısmı kurulumu yapamadığından iade ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple Vision Pro'yu alanların önemli bir kısmı kurulumu yapamadığından iade ediyor
    Apple, Vision Pro’nun insanların yaşama ve çalışma şeklini değiştireceğini söylüyor ancak gerçek deneyim çok farklı. Apple Vision Pro’yu alanlar deneyimlemek bir yana ilk kurulum aşamasını geçmekte zorlanıyorlar ve gözlüğü iade ediyorlar.



    Ayrıca Bkz.Çok sayıda kişi Apple Vision Pro’yu iade ediyor: Peki neden?



    Vision Pro’nun onarım ve yenileme üretim hattını araştırdığını söyleyen yüksek profilli bir analiste göre, Vision Pro iadelerinin önemli bir yüzdesi, gözlüğü ilk aldıklarında nasıl çalıştıracaklarını çözemeyen kullanıcılardan geliyor. Apple’ın tedarik zinciri hakkında sık sık rapor veren analist Kuo, Apple Vision Pro iadelerinin yüzde 20 - 30’unun karma gerçeklik gözlüğünün nasıl kurulduğunun bilinmemesinden kaynaklandığını tahmin ediyor.



    Kullanıcıların kurulum sırasında nasıl bir zorlukta karşılaştığı tam olarak belli değil. Cihazın kullanım kılavuzuna göre Apple Vision Pro’yu kurmak için birkaç adımı geçmek gerekiyor. Bataryasını şarj edip bağladıktan ve gözlüğün yüze rahatça oturmasını sağladıktan sonra elle ya da iOS 17/iPadOS 17 yüklü bir cihazla kurulum başlatılıyor. Sonrasında göz ve el girişi ayarlarının yapılması, Apple kimliğiyle giriş yapılması gerekiyor.



    Apple Vision Pro’yu hantal tasarımı, yüksek fiyat etiketi ve çeşitli sağlık sorunları yaratması gibi nedenlerle iade edenler de var.




    Kaynak:https://www.businessinsider.com/apple-vision-pro-returns-set-up-confusion-analyst-2024-2







  • Apple kitlesi için kolay olmasa gerek :)

  • İnsanlar parasını nereye harcadığını bilmiyor. Para hep yanlış ellerde. Bunu almak hayatında neyi kolaylaştırıyor? Ciddi baş ağrısı, göz tansiyonu, mide bulantısı, ileriki zamanlarda miyop olma ihtimali. Aklı başında birisinin alacağı bir şey değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 4 Mart 2024; 12:2:42 >
  • Alıp video çekip sonra iade ediyorlar çeşitli bahanelerle

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sanarsın atomu parçalayacaklar, ne kadar zor olabilir acaba :) :)

    Kitlenin kalitesi "göster telefonunu" kitle ile yarışıyor maşallah

  • Hiç şaşırmadım. Apple kullanan kesim ne donanımdan anlar nede yazılımdan. Ekrandaki simgeye basayım kullanayım modunda olan tipler :)

  • İşlerine gelince hiçbir şeyden anlamayan Apple kullanıcıları, nedense daha fazla para kazananlar da Apple kullanıcıları. Ne yaptı bu Apple kullanıcıları size :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Apple son kullanici ürünlerini kullanici dostu olarak üretebilmeyi başardığı için bu kadar tutuluyor. Ürünü problemli olarak ürettiklerinden dolayı yaşadıkları başarısızlığı kullanıcılarına aptal muamelesi yaparak perdelemeye çalışmak çok büyük terbiyesizlik. PR yapacaklarsa adam gibi yapmalılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cermeh -- 4 Mart 2024; 18:58:57 >
  • cermeh kullanıcısına yanıt
    Bu ilk vaka değil hocam. iPhone 4 çıktığında anten kaynaklı sorunlardan dolayı çekim problemi yaşayan cihazlar için Jobbs'ın bizzat çıkıp "kullanıcılar telefonu tutmayı bilmiyor" demişliği de var.

  • Sony PlayStation VR veya VR 2 varken, gidip Apple vision pro alanlarda zerre kadar akıl yok. Şu bilinsin ki Sony markası bu ürünlerde yıllardır üretim yaptığı için kalite ve tasarım hep ön plana çıkıyor. Vision pro olduğu gibi apple hiç bir ürününde bunu göremezsiniz. Türkiye de kullanıcılar hemen bir Apple yeni ürünü çıktımı onu alıyorlar. Bu durum teknolojiden anlamadıklarını gösteriyor.

  • Kurulumu bile yapamayacaksan niye harcıyorsun paranı...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.