Şimdi Ara

Apple, yapay zeka sağlık koçu geliştiriyor ama bedava olmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple, yapay zeka sağlık koçu geliştiriyor ama bedava olmayacak
    Yapay zeka alanında çalışmayan herhangi bir firma yok ve Apple’ın bu gündemden uzak kalmasını beklemek de doğal olarak yanlış olurdu. Yeni raporlara göre Apple, egzersiz, uyku ve yeme alışkanlıklarınızı iyileştirmenize yardımcı olabilecek, yapay zeka destekli  bir sağlık koçu üzerinde çalışıyor.



    Apple'dan AI sağlık koçu



    Apple, yapay zeka sağlık koçu geliştiriyor ama bedava olmayacak
    Bloomberg'in haberine göre, kod adı "Quartz" olan bu hizmet, "yapay zekayı ve Apple Watch'tan alınan verileri kullanarak önerilerde bulunacak ve belirli kullanıcılara özel koçluk programları oluşturacak". Ancak Quartz bu yıl duyurulmayacak ve bunun yerine önümüzdeki yıl çıkması planlanıyor. Öte yandan Apple AI sağlık koçu hizmeti ise ücretsiz olmayacak. Apple’ın aylık bir ücret talep etmeyi planladığı belirtiliyor.



    Ayrıca Bkz.Yenilenmiş telefon pazarı 2022'de büyüdü: Lider değişmedi



    Bununla birlikte Apple, sağlık alanına daha fazla eğilecek. Aktarılanlara göre iPadOS 17 ile beraber “Sağlıkuygulaması ilk defa iPad’lere getirilecek. Bilindiği üzere Apple Sağlık uygulaması şimdilik sadece iPhone’larda bulunuyor. Apple'ın ayrıca bir duygu takipçisi uygulaması üzerinde çalıştığı belirtiliyor. iOS 17 ile gelmesi beklenen bu “Jurassic” kod adlı özellik günlük faaliyetler ve düşünceleri takip ederek kişinin “ruh sağlığına” odaklanacak. Doğrudan cihaz içinde çalışan özellik, mesajlar, bildirimler ve istatistiksel verilere erişip analiz ederek önerilerde bulunacak.




    Kaynak:https://www.theverge.com/2023/4/25/23697955/apple-quartz-paid-ai-health-coach-health-app-ipad







  • Artık her uygulamanın aylık ücretler ile kullanıcıya sunulacağı döneme girmiş bulunmaktayız . Daha onceleri bedavaya kullandığımız tüm uygulama , hizmetler ücretli olacak gibi duruyor.
    Hepimize geçmiş olsun . Şirketlerin gözünde sütü sağılacak inek gibiyiz demek ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin içinde apple varsa bedava bişey yok zati :)

  • Apple bedavaya günahını bile vermez zaten. Aksini bekleyenin yolu Apple'a hiç düşmemiş demektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim ülkedeki insanlarda böyle her şeyi ücretsiz bekleme huyu var şirket niye ücretsiz hizmet sunsun ki ? sanki kendi olsa para kazanmaya bakmayacak.

  • Ben apple'ın yerinde olsam telefonun ekran kilidini 1 cent karşılığında açacak şekilde düzenleme yapardım. Apple boylar nasılsa öderler. Hatta bırak ekranı sensörler sayesinde telefonu her ele alışta hesaptan 1 cent keserdim. Slogan da şu olurdu "Apple boş beleş işlerin telefonu değildir. Değer görmek istiyorsan değerini vereceksin"

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.