Şimdi Ara

Apple Zorlu Center Telefonumu bozdu sorumluluk almadı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    2019 Kasım ayında garanti süresi dolacak olan iphone 8 telefonumu pil devrinin yüzde 80'in altına inmesinden dolayı zorlu center'a götürdüm telefonumu çok dikkatli kullandığım için en ufak kılcal bir çizik bile bulunmamaktaydı, servis cihazın çok temiz olduğunu ve hiçbir probleminin olmadığı pil devrinin 500ü geçtiği için ücretli değişebileceğini söyledi. Yinede ücretsiz istiyorsam onarım merkezine gönderebileceklerini söylediler onayladım. Onarım merkezide cihaza ücretli işlem çıkardı ancak bana dönüş yapmadıkları için 10 gün sonra hiçbir işlem yapmadan zorlu center'a geri gönderdi. Bana dönüş yapamayan zorlu center'a defalarca aramama rağmen ulaşamadım. İş yerinden izin alıp gittiğimde telefonun hiç işlem görmeden zorluda oldugunu öğrendim. Hemen ücretli işlem yapabilceklerini söylediler lanet olsun dedim ve 2saat bekledikten sonra 319 tl ödeyerek işlemi yaptırdım. Telefonu teslim aldıktan sonra ios güncellemesi geldi. güncellemeyi yaptıktan sonra telefonda kapanma sorunu oluştu yazılımsal diyip önemsemedim. Kapanma sorunu çok fazla tekrarlanmaya başlayınca tekrar zorlu center'a götürdüm. Şimdi bana cihazın garanti süresinin dolduğunu ve anakartın arızalı olduğunu ve pil değişimi ile ilgili olmadığını söylüyorlar. Hiçbir sorunu olmayan telefon başımdan geçen bu olay sonrasında kullanılamaz hale geldi verdikleri cevap mahkemeye başvurabilirsiniz, telefonumu küçük yiğenime oyun oynasın diye verdim. birdahada asla bu firmanın ürünlerine bulaşmam almam ve kimseyede önermem yaşadıklarımı teknoloji formu olduğu için sizlerle paylaşmak istedim. takdiri sizlere bırakıyorum







  • KSCND kullanıcısına yanıt
    Ödediğiniz 319TL'nin yapılan işlemin detayı görülecek şekilde bir faturasını alın ardından THH'ye, cihazınızı servise vermeden önce sorun olmadığını verdikten sonra sorunlar oluştuğunu belirten bir şikayet yazın ve cihazı bozduklarını belirtin ve değişim ya da ücret iadesi (telefonun) istediğinizi belirtin.

    Davalar ortalama 3-4 ayda sonuca bağlanıyor hiçbir şey yapmamaktansa bence internetten hızlıca şikayette bulunun ve bir an önce davacı olun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zorlu center apple gerçekten çok sorunlu olmaya başladı . Thh da hakkınızı kesinliklr arayın .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.