Şimdi Ara

Aquaman ve Kayıp Krallık (2023)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • film berbat sinemaya gidip bosuna para ve vakit kaybetmeyin.


    gisede cakilmis





  • Aquaman ve Kayıp Krallık (2023)Filmografyoutube
    Dc'nin son filmi Aquamen ve Kayıp Krallık filminin Spoiler'sız İncelemesi ile karşınızdayım. Dilerim video hoşunuza gider. Metin Yazarı: Ali YAŞAR Seslendirmen: Burçin DİRENCİ Kurgu: Mert Esen Beni buradan takip edebilirsiniz. https://www.instagram.com/filmograf https://www.twitch.tv/filmografmedia https://twitter.com/Filmografmedia https://discord.gg/Tv7zetKEg7
    https://www.youtube.com/watch?v=hu2aeBovP30
  • Gişede çakılması normal bence süper kahraman filmlerinin altın çağı resmen kapandı. İnsanlar artık süper kahraman filmlerinden - birkaç ikonik karakter hariç - tiksiniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortamlara düşmüş

  • Herkes Zack Snyder'e sövüyor da adam Aquaman'i resmen bi şekilde karizmatik hale getirmeyi başarabilmişti Justice League'de. Meğerse herifi kendi dünyasında görmememiz gerekiyomuş. Bu mankenleri filan evde pijamayla görmek gibi bişey. Bu yapım şirketleri artık "madem telifi bizde çekin koyun vizyona" mantığı ile çalışıyorlar ben onu anladım. Çekebilecekleri her şeyi çekip bi şekilde vizyona koyuyorlar ve sanırım en dandik en izlenmeyen filmden bile bi şekilde para kazanıyorlar. Bu da demektir ki bu filmlerin açıklanan "bütçeleri" tamamen palavra.


    Filmde aquaman'in oğlu yüzüne işiyor ve bizden buna gülmemiz bekleniyor. Su altında geçen sahneler tamamen bitse de gitsek sahneleri. Filmde Aquaman'in aile hayatına dair şeyler filan var. İşte kardeşi ile olan muhabbeti, anası ile olan muhabbeti, karısı ve babası filan derken, bi de işte bi yerlere gidip bi takım görevleri yerine getirme filan. Bilgisayar oyunu gibi. James Wan bildiğim kadarı ile dandik korku filmleri filan çekiyordu.


    Ya siz yine Zack Snyder'a sövmeye devam edin kardeşim de elimizde azcık ele avuca gelir iş yapan bi o kaldı.





  • quote:

    James Wan bildiğim kadarıyla dandik korku filmleri filan çekiyordu.


    Yanlış biliyorsun. James Wan ortalama işler çıkarsa da iyi yaptığı şeyler de var. Evet genellikle korku filmi ve gerilim filmleri çeker. Ve genellikle de işinde başarılıdır. Ortalama bir işinde bile izlediğin filmi akar gider, seyirciyi sıkmaz. Keşke şu Testere'yi bu kadar uzatmasalardı ve özellikle şu Spiral saçmalığını çekmeselerdi. Bu da yapımcı açgözlülüğü ve Hollywood kısırlığı işte naparsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 25 Ocak 2024; 14:5:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Şimdi baktım ve doğru biliyormuşum kardeş. IMDB portöyü dandik korku filmleri ile dolu. Yine şişirilip önümüze "bak bu süper" diye konulan bir başka boş adam. Holivud balonu.

  • Altyazı yok lakin hiçbir yerde.

  • Dandiklikten kastın IMDb puanlarıysa IMDb puanları genel olarak korku filmlerinde düşüktür. Bunun James Wan ile ilgisi yok. Millet korku filmlerini sevmiyor düşük puan basıyor. Kendi klasmanı içinde James Wan iyi işler çıkarıyor. Gerilim serisi olan Testere serisi mesela. Genel olarak başarılı bir seri ama işte gereğinden fazla uzatıldığı dolayısıyla yapmacıklaşıp kabak tadı verdiği için beğenmiyoruz. Ama ben 6 filme kadar tamamım. Ama mesela portföyünde Hızlı ve Öfkeli'nin 6. mı 7. filmi ne var. Bu film kötü yani vasat ama seri zaten genel olarak ciddiye alınacak bir seri değil en azından belli bir yerden sonrası. Kötü işleri yok mu var, Mortal Kombat filmini yönetmiş 2021 yılının. Berbat bir uyarlamaydı mesela. Aquaman'ın ilk filmini James Wan'ın yönettiğini bilmiyordum mesela. Filmi fena bulmamıştım ki ben çizgiroman filmlerini sevmem. Ama bu film için yorumlar kötü, muhtemelen izleyeceğimi düşünmüyorum. Ben bir yapımı izlediğimde beğenirsem ya da beğenmezsem adam kayırmam. İyiye iyi kötüye kötü derim. Mesela Nolan'ın Inception'ına bayılırken aynı adamın yönettiği Dunkirk'ü yerin dibine sokarım. Ama öte yandan sektörün klişesini kırmak için cesaret gösterip -iyi veya kötü- farklı bir şeyler yapmaya, risk almaya çalıştığı için (Tenet gibi) ve tabii ki önceki sağlam işlerinden dolayı da Nolan'a saygı duyarım. (Oppenheirmer'ı izlemedim izlemeyi de düşünmüyorum)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben izlemediğim şeye dandik demem. İzledik o filmleri. Saw hariç çoğu korku filmini izledim o adamın. Sıkılarak. Ki korku/gerilim fanı olduğumu da söyleyebilirim.


    Bu arada Aquaman'in evinde akvaryum ve japon balıkları vardı lan Aquaman ve Kayıp Krallık (2023) Bu nası bi senaryo. Bu aquaman olayını "The Boys" çok harika yapmıştır. İzlemeyenler izlesin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AAB90F4D -- 25 Ocak 2024; 20:14:49 >
  • aquaman 1 dcnin en çok para kazandıran tekli filmi olarak bence üstüne düşeni yaptı, çok byük beklentileri olanlar yenilmezler masalı bittikten sonra artık beklentilerini dibe çekse iyi olur deadpool xmen vs dışında heyecanlanan çıkar mı?

  • Kesinlikle 1080p altı seyredilmemeli. Çizgi roman filmlerinde çığır açmıyor ama kötüde değil. Görevini yerine getiriyor, 2 saat keyifle izliyoruz. Aquaman ÇR'lerini az-çok okumuştum. Zaten bütün olaylar böyle. Doomsday gibi bir düşmanı yok, Batman gibi bir senaryosu yok (kötü ÇR'sini okumadım)


    Fakat bu ve The Flash filmlerinden bayağı sahne kesilmiş diye sıklıkla haberler duyduk. Mera'nın fazlaca sahnesi kesilmiş. Zaten çok belliydi, Komple çıkartacaklarmışta, senaryoda olabilecek en maksimum düzeyde sahnesini kesmişler. Kesilmiş versiyon çıkartsalar çok iyi olur.

  • Aquaman ve Kayıp Krallık (2023)

    Öz Hakiki Aquaman budur :) The Boys izleyin. Pişman olmazsınız. Marvel ve DC'nin son 5 yılda yaptıklarını toplasanız bir "The Boys" etmez. O kadar harika bir iş.

  • Boys sağlam dizi ama 2. sezonda mıydı neydi biraz yalpaladılar. Bu arada izlememiş olanlar aile içinde filan izlemeye kalkmasın. Ağır cinsellik, çıplaklık sapıklık mevcut. Ayrıca şiddetin, vahşetin dozu da çok yüksek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film duygular üzerinden gidiyor, oldukça başarılı olmuş, Momoa da rolü çok iyi taşımış.


    Patrick Wilson çok iyi bir yardımcı oyuncu rolünde, ikisi birbirini tamamladılar.


    Ben filmin yerden yere vurulmasını anlamlı bulmadım.


    Amber Heard'ü kovmamaları iyi bir karar olmuş çünkü devam filminde tekrar görmek


    bütünlüğü bozmamış çok iyi olmuş. Gerçi sonraki filme koymamaları lazım artık, toplum


    onu sevmiyor.


    Filmi yerden yere vuranlara anlam veremedim, sanki 480p korsan izleyip bokluyorlar gibi.

  • Bahsettiğim gibi konjonktür değiştiği içindir. Ben de son yıllarda çıkan muadillerine nazaran o kadar kötü olmadığını duydum.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.