Şimdi Ara

AQUASIS Deluxe Resort & Spa (Didim) İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
14
Favori
38.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben de bugün 17 eylül - 24 eylül 7 gece için rezervasyon yaptım. inşallah güzel olur
  • Merhaba,

    Bizde 4 kişi için Temmuz ayında satın aldık (2 yetişkin, 2 cocuk (3 ve 6 yas)). Aldığımız oda Deniz manzaralı olan. Odada 4 kişinin kalabileceğini söylediler. Söylediklerine göre 1 adet çift kişilik yatak, 1 adet tek kişilik yatak ve birde yatak haline gelen kanepe varmış.

    Sizce bir risk var mı, oraya gidince 4 kişinin kalamayacağı sadece 1 çift kişilik yatak olan bir oda ile karşılaşır mıyız?

    İyi çalışmalar.
  • Hem otelin web sayfasinda hemde ets tur sayfasinda delux kara yada deniz manzarali odalarda 1 cift kisilik yatak bir tanese tek kisilik yatak gorunuyor. ben rezervasyon esnasinda tum odalarin ozelliklerini sordum ve resimlerdeki gibi oldugunu soylediler. bir sikinti olacagini sanmıyorum. iyi tatiller

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşim gereği şantiyesini ziyaret etmiştim. Geniş bir yayılıma sahip olan otel. Ana binadaki odalar tercih edilmeli bana göre. Diğer odalar biraz uzak kalabilir. Ekim ayındaki ziyaretimizde farkettiğimiz konu otelin 2016 yaz sezonuna yetişmesinin zor olduğuydu. Şu anki durumu nasıldır bilemiyorum tabii. Günümüz Türkiye'sinde o otel 9 ayda sıfırdan yapılır eğer istenirse. Kişisel görüşüm bir otel için en ideal konaklama süreci 2. Hizmet yılı. İlk yıl sezona yetiştirme telaşıyla daha şantiye devam ederken hizmete sokuluyor oteller. Bunu tatil sitelerindeki müşteri yorumlarında farkedebiliyorsunuz. İmbat koyu adını rüzgardan almıştır. Haliyle yaz sezonunda bile kısmen serin bir tatil sizleri bekliyor. Otel sahibinin Didim'de Esra Apart adımda bir oteli daha var. Müşteri memnuniyeti açısından bir referans arıyorsanız orayı kullanabilirsiniz. Herkese şimdiden iyi tatiller.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extraordinaryman45 -- 13 Ocak 2016; 7:49:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ogdurmaz1974 O kullanıcısına yanıt
    Emin olun odanız görsellerde gördüğünüzden kısmen de olsa farklı olacak. Şantiye ziyaretimde 4 farklı oda dizaynı yaptırmışlar ve birini seçeceklerdi. Genel olarak oda tasarımlarını beğenmiştim birkaç ufak detay dışında. Fotoğraftaki odayı bulamazsanız şaşırmayın diye söylüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burdan görerek ben de aldım 19 Mayıs haftasına inşallah o zaman açılır :)
  • 19 mayısta Didimde denize girmek sıkıntı olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en uygun o zamanaydı Hocam napalım aldık artık :) havuza talim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: extraordinaryman45

    19 mayısta Didimde denize girmek sıkıntı olabilir.

    Ben de 17 Eylül 24 Eylül arası aldım o zaman nasıl olur hava deniz


    Ben enez liyim bizim enez de eylülde denize giriliyor, didim de çok soğuk olmaz diye tahmin ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslına bakarsanız birkaç sene evveline kadar 19 mayıslarda sezonu Didim'de açıyorduk. Birkaç sefer yağmura yakalandık birkaç sefer de soğuk oldu. Biraz alkol herşeyi çözer hale gelebiliyor. Biraz şans meselesi diyebiliriz. Eylül ve Haziran Didim'in en güzel zamanları. Aquasis bulunduğu konum itibariyle çok rüzgar alan bir yerde. O yüzden denize girmek için Altınkum tercih edilebilir. 19 mayısta alan arkadaş da rezervasyonunu eylüle alabilir. Otelin mayısa tam anlamıyla yetişmesi sıkıntı gibi duruyordu en son ziyaretimizde.
  • Siz öyle deyince şimdi oteli aradım, telefona gayet düzgün bir üslupla cevap veren görevli çıktı.
    Otelin mobilyalarının dahi yerleştirildiğini şuan bahçe düzenlemesi yaptıklarını söylediler. Aldığımız tarih için de sıkıntı olmayacağını dile getirdiler.
    Açıkcası hem otelin yeni açılmasının fiyat ve ilgi avantajından faydalanmak için hem de belki Eylül sonrası için de başka bir otel düşünebileceğimiz için o tarihleri tercih ettik :)
    hayırlısı artık ilk gidenlerden olacağız gibi yorumları yazarım :)
  • Discotronic D kullanıcısına yanıt
    Aynı tarihlerde rezervasyon yaptırdık, 2 yetişkin 2 çocuk :) Sunset Beach Oda hakkında bilginiz varmıdır acaba?
  • Selamlar, öncelikle hayırlı olsun.

    Sunset Beach odaları hakkında detaylı bilgim yok. Ama ilk başta biz de bu odaları düşündük.
    Sonra bu odaların ana binaya uzak olduğunu düşünerek, çocuklu olduğumuzdan ana binayı tercih ettik.

    Bilgi almak için aradığımız otel görevlisi de bize göl evlerini önerdi. Fakat çocuk var, ana bina daha kolaylık olur dediğimizde "haklısınız" cevabını aldık.

    Yine de Sunset odalar benim içimde kaldı. Gündüzleri sahilden çok ses gelebilir ama, akşamları tam keyif yapılacak odalar bence. :)
  • ...... Mükerrer yazılmış mesaj.....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Discotronic -- 26 Ocak 2016; 8:06:20 >
  • ...... Mükerrer yazılmış mesaj.....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Discotronic -- 26 Ocak 2016; 8:06:41 >
  • arkadaşlar bende buradan aldığım olumlu izlenimle 11-17 temmuz tarihlerinde 6 gecelik 2 yetişkin + 2 çocuk reservasyon yaptırdım. 3250 tl.ana binadaki odalardan. Eşim ve benim tatil kültürümüz yok diyebilirim.. ilk defa tatil yapıcaz.6 yaşında oğlum ve 3 yaşında kızım var onlar için gidicez gibi birşey yani. inşallah memnun kalırız. ücretide açıkçası bütçeyi zorladı. ama ilk defa olduğu için iyisi olsun dedik. tatil esnasında çok ekstra bir şey yapmayız diye düşünüyorum ama bu ücrete oradan çıkışta bir şeyler daha yansırmı ?yani merak ettiğim bu her şey dahil sisteme herşey dahil mi? mesela araştırıken başka otellerde gördüm ultra herşey dahil diyor ama kapalı satılan içecekler ücretli demiş,bu yüzden suda ücretli demiş. yada odadaki minibar ücretsiz yenilenir diyor buna neler dahil oluyor?biz alkol kullanmıyoruz zaten, kola falan da içmeyiz pek. çocukların istedikleri olsun yeter kısacası. neyse biraz uzun oldu ama durumum anlaşıldı sanırım tavsiyelerinizi bekliyorum. teşekkürler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: almost

    arkadaşlar bende buradan aldığım olumlu izlenimle 11-17 temmuz tarihlerinde 6 gecelik 2 yetişkin + 2 çocuk reservasyon yaptırdım. 3250 tl.ana binadaki odalardan. Eşim ve benim tatil kültürümüz yok diyebilirim.. ilk defa tatil yapıcaz.6 yaşında oğlum ve 3 yaşında kızım var onlar için gidicez gibi birşey yani. inşallah memnun kalırız. ücretide açıkçası bütçeyi zorladı. ama ilk defa olduğu için iyisi olsun dedik. tatil esnasında çok ekstra bir şey yapmayız diye düşünüyorum ama bu ücrete oradan çıkışta bir şeyler daha yansırmı ?yani merak ettiğim bu her şey dahil sisteme herşey dahil mi? mesela araştırıken başka otellerde gördüm ultra herşey dahil diyor ama kapalı satılan içecekler ücretli demiş,bu yüzden suda ücretli demiş. yada odadaki minibar ücretsiz yenilenir diyor buna neler dahil oluyor?biz alkol kullanmıyoruz zaten, kola falan da içmeyiz pek. çocukların istedikleri olsun yeter kısacası. neyse biraz uzun oldu ama durumum anlaşıldı sanırım tavsiyelerinizi bekliyorum. teşekkürler

    Tereddütlerinizi anlıyorum. Ben de ilk 5* otel tatilimi 2009'da balayı maksatlı yapmadan önce benzer sorular vardı kafamda. En çok karşılaştırılan HD ve UHD konseptler arasındaki temel fark (oteline göre küçük farklılıklar olmakla birlikte) UHD konseptteki ücretsiz yabancı içecekler ve ücretsiz her gün yenilenen odadaki minibar. Bunun dışındaki 3 öğün açık büfe yemek, 24 saat muhtelif aperatifler, yerli alkollü/alkolsüz içecekler vb. bildiğim kadarıyla her iki konseptte de standart olarak var zaten.

    HD otellerin çoğunda minibara ilk gün muhtelif su, meşrubat ve bira konulur ve diğer günler genellikle su takviyesi yapılır. Ancak UHD konspette her gün oda temizliği sırasında minibardaki eksiklikle yenilenir. Örneğin daha önce tatil yaptığım Limak Atlantis otelde minibara her gün 2 ad 0,5 lt su, 2 ad Efes kutu bira, 2 ad Coca Cola, 2 ad Fanta, 2 ad Sprite ve 2 ad şişe soda konuluyordu.

    Ancak her iki konseptte de yemeklerde içecekler minibardaki gibi kutu ile getirilmiyor. Siz yemeğinizi alıp masanıza geçiyorsunuz ve sonrasında masanıza gelen garsona içeceklerinizi sipariş ediyorsunuz. Onlar da cam bardaklara konulmuş olarak masanıza servis yapıyor. Su ise şu ana kadar tatil yaptığım tüm otellerde her zaman kapalı şişelerde ve otelin hemen her yerinde bulabileceğiniz noktalarda zaten mevcuttu.

    Rezervasyon yaptırdığınız bu otelin de konsepti Luxury All Inclusive olarak geçen ve UHD olarak çevirebileceğimiz bir konseptte. Dolayısıyla otele giriş anınızdan çıkışınıza kadar otelin marketinde satılan ürünler, kuaför, masaj, çamaşırhane vb. hizmetler dışında hemen hemen hiçbirşeye ücret ödemezsiniz. Ayrıca luxury konseptte olması nedeniyle bazı otellerden farklı olarak özel karşılama (şampanya, soğuk havlu, vale hizmeti) ve otel çıkışta araca soğuk su konulması vb. gibi imkanlar mevcut.

    Güzel bir tatil geçirmeniz dileğiyle...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gone With The Wind

    quote:

    Orijinalden alıntı: almost

    arkadaşlar bende buradan aldığım olumlu izlenimle 11-17 temmuz tarihlerinde 6 gecelik 2 yetişkin + 2 çocuk reservasyon yaptırdım. 3250 tl.ana binadaki odalardan. Eşim ve benim tatil kültürümüz yok diyebilirim.. ilk defa tatil yapıcaz.6 yaşında oğlum ve 3 yaşında kızım var onlar için gidicez gibi birşey yani. inşallah memnun kalırız. ücretide açıkçası bütçeyi zorladı. ama ilk defa olduğu için iyisi olsun dedik. tatil esnasında çok ekstra bir şey yapmayız diye düşünüyorum ama bu ücrete oradan çıkışta bir şeyler daha yansırmı ?yani merak ettiğim bu her şey dahil sisteme herşey dahil mi? mesela araştırıken başka otellerde gördüm ultra herşey dahil diyor ama kapalı satılan içecekler ücretli demiş,bu yüzden suda ücretli demiş. yada odadaki minibar ücretsiz yenilenir diyor buna neler dahil oluyor?biz alkol kullanmıyoruz zaten, kola falan da içmeyiz pek. çocukların istedikleri olsun yeter kısacası. neyse biraz uzun oldu ama durumum anlaşıldı sanırım tavsiyelerinizi bekliyorum. teşekkürler

    Tereddütlerinizi anlıyorum. Ben de ilk 5* otel tatilimi 2009'da balayı maksatlı yapmadan önce benzer sorular vardı kafamda. En çok karşılaştırılan HD ve UHD konseptler arasındaki temel fark (oteline göre küçük farklılıklar olmakla birlikte) UHD konseptteki ücretsiz yabancı içecekler ve ücretsiz her gün yenilenen odadaki minibar. Bunun dışındaki 3 öğün açık büfe yemek, 24 saat muhtelif aperatifler, yerli alkollü/alkolsüz içecekler vb. bildiğim kadarıyla her iki konseptte de standart olarak var zaten.

    HD otellerin çoğunda minibara ilk gün muhtelif su, meşrubat ve bira konulur ve diğer günler genellikle su takviyesi yapılır. Ancak UHD konspette her gün oda temizliği sırasında minibardaki eksiklikle yenilenir. Örneğin daha önce tatil yaptığım Limak Atlantis otelde minibara her gün 2 ad 0,5 lt su, 2 ad Efes kutu bira, 2 ad Coca Cola, 2 ad Fanta, 2 ad Sprite ve 2 ad şişe soda konuluyordu.

    Ancak her iki konseptte de yemeklerde içecekler minibardaki gibi kutu ile getirilmiyor. Siz yemeğinizi alıp masanıza geçiyorsunuz ve sonrasında masanıza gelen garsona içeceklerinizi sipariş ediyorsunuz. Onlar da cam bardaklara konulmuş olarak masanıza servis yapıyor. Su ise şu ana kadar tatil yaptığım tüm otellerde her zaman kapalı şişelerde ve otelin hemen her yerinde bulabileceğiniz noktalarda zaten mevcuttu.

    Rezervasyon yaptırdığınız bu otelin de konsepti Luxury All Inclusive olarak geçen ve UHD olarak çevirebileceğimiz bir konseptte. Dolayısıyla otele giriş anınızdan çıkışınıza kadar otelin marketinde satılan ürünler, kuaför, masaj, çamaşırhane vb. hizmetler dışında hemen hemen hiçbirşeye ücret ödemezsiniz. Ayrıca luxury konseptte olması nedeniyle bazı otellerden farklı olarak özel karşılama (şampanya, soğuk havlu, vale hizmeti) ve otel çıkışta araca soğuk su konulması vb. gibi imkanlar mevcut.

    Güzel bir tatil geçirmeniz dileğiyle...

    cevabınız için teşekkürler. birşey daha sormak istiyorum. oda seçimini ana binadan deniz manzaralı diye yaptık. bu odanın hangi katta olduğunu falan sorsakmı yani zemin falan vermesinler bize.üst katlar olsun isterim. gelip geçenin gürültüsü çocukları rahatsız eder.




  • almost A kullanıcısına yanıt
    öncelikle rezervasyon yapan herkese iyi tatiller diliyorum ben de 17 aralık tarihinde temmuz ayı için rezarvasyon yaptırdım. otelin açılışının ilk yıl olması nedeniyle biraz şüphem yok değil ama inşallah iyi olacağını tahmin ediyorum
    yıllardır didim altınkum akbük mavişehirde tatilimi geçiriyorum şimdiye kadar hiç pişmanlığım olmadı 5 yıl önce başladığım otelde tatil macerama 2011 yılında alanya delphin botanikte başladım ultra herşey dahil konsepti ve hiç bir hizmete ektra ücret ödemedim + alacart resteronlar hergün ücretsizdi harika bir tatildi
    fakat daha sonra Antalya da ramada kuşadasında fantasia delüx didim akbük ramada otellerinde konakladım fakat hiçbiri delphin botanik kadar mükemmel değildi aquasis oteli seçme nedenim ultra herşey dahil olması ve nevarlant mini clup olması sunset beach odalar çocuk havuzunun yanında e malum bizim ufaklık çocuk havuzundan çıkmıyor
    oda seçimini çocuğumuza göre yaptık ama orada çocuk havuzuna en yakın odayı istedim fakat otel görevlisi bunu ek açıklama olarak belirteceklerini göz önünde bulunduracaklarını belirtti oda seçiminin tatilimize başladığımızda müsaitlik durumuna göre belirlendiğini söyledi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: klc640

    öncelikle rezervasyon yapan herkese iyi tatiller diliyorum ben de 17 aralık tarihinde temmuz ayı için rezarvasyon yaptırdım. otelin açılışının ilk yıl olması nedeniyle biraz şüphem yok değil ama inşallah iyi olacağını tahmin ediyorum
    yıllardır didim altınkum akbük mavişehirde tatilimi geçiriyorum şimdiye kadar hiç pişmanlığım olmadı 5 yıl önce başladığım otelde tatil macerama 2011 yılında alanya delphin botanikte başladım ultra herşey dahil konsepti ve hiç bir hizmete ektra ücret ödemedim + alacart resteronlar hergün ücretsizdi harika bir tatildi
    fakat daha sonra Antalya da ramada kuşadasında fantasia delüx didim akbük ramada otellerinde konakladım fakat hiçbiri delphin botanik kadar mükemmel değildi aquasis oteli seçme nedenim ultra herşey dahil olması ve nevarlant mini clup olması sunset beach odalar çocuk havuzunun yanında e malum bizim ufaklık çocuk havuzundan çıkmıyor
    oda seçimini çocuğumuza göre yaptık ama orada çocuk havuzuna en yakın odayı istedim fakat otel görevlisi bunu ek açıklama olarak belirteceklerini göz önünde bulunduracaklarını belirtti oda seçiminin tatilimize başladığımızda müsaitlik durumuna göre belirlendiğini söyledi


    teşekkürler, inşaallah hepimiz güzel vakit geçiririz. bahsettiğiniz neverland mini club nasıl bir şeydir ? benim 3 ve 6 yaşında kızım ve oğlum var. onlara hitap ediyormu? kreş gibi çocukları burayamı bırakıyoruz? işleyişi nasıldır yani? bilginiz varmı acaba
    birde otelin görsellerinde etrafı ıssız halde. öylemi gerçekten yoksa etrafında birşeyler var mıdır?




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.