Şimdi Ara

araba akmıyor sorunu çözemiyorum yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    aracı sürerken gaza yükleniyorum araba sanki bir yere bağlıda bir şeyi çekiyormuşum gibi hızlanma olmuyor. bazen o bağlı olduğu yerden kurtuluyormuş gibi hızlanıyor sonra yine bağlanmış gibi öne doğru hafif bi yığılma yapıyor sanki frene basmışım gibi bu sorunu düşük hızlarda daha çok hissediyorum haliyle.
    bu sıkıntıyla ilgili fren testine girdim bir şey çıkmadı balata pistonuna baktırdım bir şey yok balataları değiştirdim (zaten bitmişti) katalizör tıkanmışi erimiş olabilirler araba boğuluyor olabilir diye düşündük hiç bi sıkıntı yok ama yinede katalizör temizleyici kullandım yine aynı sıkıntı var.
    buna benzer bir şeyle karşılaşan varmıdır.



  • Rot ayarlarına ve porya bilyalarınada bakmakta fayda var. Araçta yüksek hızlarda normal sesinin dışında uğultu oluyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır bi ses yada uğultu yok. Porya bilyası ne bilmiyorum o nedir nerdedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de var , 1.6 Hb plus benzinde daha az hissediliyor ancak Lpg de bariz olarak hissediliyor 60 000 i geçtikten sonra başladı sadece fark olarak trigeri değişti ancak daha önce de olmuş olabilir ,ayrıca ilk kalkışta da gaz yememe ve silkeleme problemi ile birlikte ayağımı debriyajdan dikkatli çekiyorum biraz hızlı çekince giderken dahi vurdurmuş gibi silkeleniyor araç.. baskı balatadan da şüpheleniyorum ve ya gaz kelebeği , akünün zayıflaması .Bariz bir başka ayrıntı da kalorifer sisteminin daha sıcak üflemesi (antifiriz sıvısı dolu eksilme yok) . Araştırıyorum ilk önce LPG sistemini (filtre yazılım vs) kontrol ettireceğim .İhitmal olaraktrigeri sentesini atlatmış olabilirler mi bilmiyorum veya lpg filtreleri tıkalı olabilir , bulgular eski deneyimlerime göre zayıf karışım veya bir tık erken ateşleme olabilir. frenler vs problemsiz aracı boşa alınca az meyilde dahi rahatça kayıyor ancak motor çekişte bi sıkıntı var ..




  • Büyük ihtimal baskı balata. LPG'den dolayı subaplar gitmiş olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.