Şimdi Ara

ARABA ALACAĞIM YARDIM !!!(12000 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 12000TL civarında param var. Verdiğim paraya değecek,konforlu, beni yolda bırakmayacak, çok sık arıza vermeyecek(yani arabayı aldığıma pişman ettirmeyecek) hangi aracı tavsiye edersiniz? Baktığım birkaç model var fiyatları üç aşağı beş yukarı aynı. bunlar hakkındaki görüşlerinizi ve sizin başka eklemek istediğiniz modeller varsa bilgilendirirseniz çok memnun olurum.

    -Renault laguna 96-99 model arası
    -Mitsubishi Carizma 97-2000 model arası
    -Opel Vectra 97-200 arası(balina kasa)
    -Mazda 626 94-97 arası hb kasa
    -Ford Mondeo 96-2000 arası
    -Toyota avensis 96 üstü( gerçi diğerlerine göre biraz daha pahalı)

    Dikkat ettiyseniz seçtiğim modeller D segmentinde olan modeller. ama yaşlarının büyük olması itibariyle arıza ve servis sıkıntısını hangi modelde daha çok çekerim o konuda bir bilgim yok. Bu araçlardan birini alsam beni çok üzer mi? Bastığım zaman hakkını verecek bir otomobil istiyorum. Lütfen yardımcı olurn.Şİmdiden çok teşekkür ederim.







  • fiat marea düşünmezmiydiniz?
  • Listenize Nissan Primera 97-99 ekleyebilirsiniz. Bütün bu araçların içerisinde piyasası en canlı olan Vectradır ama aynı zamanda size en çok sorun çıkarma ihtimali olan da Vectradır. En temiz hangisi denk gelirse onu almak lazım.
  • vectralar kasa olarak çok sevdiğim bir model ama "engişdene"nin dediği gibi çok sorun çıkaran bir araç olduğunu duydum. Fiat Marelara gelince donanım olarak ve fiyatı olarak gerçekten tatmin edici ancak adının fiat olması soğuk geliyor bana yoksa pek bir bilgim yok araç hkkında. evet nissanda düşünülebilir. dediğiniz gibi temizini bulmak sorun. maksimum 12bin liram var bu paraya temizini bulmak mümkünmüdür sizce?
  • Bence bu arabaların hangisini alırsan al ne yakıtı az olur ne yedek parçası ucuz olur ne de sorunsuz olur.Ne yapacaksın 13-14 yaşındaki arabaları.Konforu olsa ne olur sorunsuz ve ekonomik olmadıkça.Yerinde olsam bu fiyata ya albea ya da clio alırım.Kafam rahat binerim hiç değilse.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: psk.selman

    vectralar kasa olarak çok sevdiğim bir model ama "engişdene"nin dediği gibi çok sorun çıkaran bir araç olduğunu duydum. Fiat Marelara gelince donanım olarak ve fiyatı olarak gerçekten tatmin edici ancak adının fiat olması soğuk geliyor bana yoksa pek bir bilgim yok araç hkkında. evet nissanda düşünülebilir. dediğiniz gibi temizini bulmak sorun. maksimum 12bin liram var bu paraya temizini bulmak mümkünmüdür sizce?


    bu paraya bulabileceğin en temiz araçlardan biridir marea ve cok rahat bir araçtır 2005 yılından beri 2001 model marea kullanıyorum hiçte bir sorun çıkartmadı fiat olmasına gelince marealar italyan yapımıdır çoğu araçta bulamayacağın rahatlığı ve sorunszluğu mareada bulursunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fsenokur

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-acil-satilik-toyota-avensis-46404690/detay/

    bu araba nasıldır acaba baya makul fiyatı??


    evet bu arabayı gördüm duruşuna ve rengine vuruldum. ama fiyatı artana göre arattığınızda ilklerde bunun çıkması acaba hangi sorunu varki böyle ucuz dedirtiyor insana




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ykaya1983

    Bence bu arabaların hangisini alırsan al ne yakıtı az olur ne yedek parçası ucuz olur ne de sorunsuz olur.Ne yapacaksın 13-14 yaşındaki arabaları.Konforu olsa ne olur sorunsuz ve ekonomik olmadıkça.Yerinde olsam bu fiyata ya albea ya da clio alırım.Kafam rahat binerim hiç değilse.


    aracın yakıtını çok dert etmiyorum açıkcası, sorunsuz bir araç olduktan sonra yedek parçası varsın pahalı olsun. Albea ve Clioları hiç düşünmüyorum uzun yolda hem şöförü yoruyor hemde yolcuları. Bir yakınım bu araçlardan biriyle 100kmlik bir yola gitmişti rahat gittiniz mi dediğimde sanki elma kasasında gittik demişti o yüzden hiç düşünmüyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: psk.selman


    quote:

    Orijinalden alıntı: fsenokur

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-acil-satilik-toyota-avensis-46404690/detay/

    bu araba nasıldır acaba baya makul fiyatı??


    evet bu arabayı gördüm duruşuna ve rengine vuruldum. ama fiyatı artana göre arattığınızda ilklerde bunun çıkması acaba hangi sorunu varki böyle ucuz dedirtiyor insana


    Bir de 2.0 motor var çok yakmaz mı bu ? Konforu da öyle aham şaham bir özellik yazmamış.




  • aracı ş.içinde çok için kullanmayacağın sorun değil.zaten lpgli olunca uzun yolda 2.0 ile 1.6 arasında yakıt konusunda büyük bir uçurum yok. modeli düşük olacağı için yıllık vergileride 550 lira felan.yokuşta bayılmayacak birşey olması önemli
  • başka yardımcı olacak kimse yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.