Şimdi Ara

Araba ile Türkiye Turu Tatil Rotaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ülkemizin her bölgesine Araba ile Türkiye Turu tatil rotaları planlayarak gezdim. Rota üzerinde gezilecek yerler, Tarihi, Doğa güzellikleri, aralarındaki km. mesafalerine kadar gezi rehberi tarzında haritalı olarak hazırladım.

    Türkiye turuna çıkarken çizdiğim rotalar. Marmara turu rotası, ege turu rotası, akdeniz turu rotası, ege-akdeniz turu rotası, karadeniz rotası, karadeniz-doğu anadolu rotası, güneydoğu turu rotası, iç anadolu gezi rotası, iç anadolu-akdeniz rotası ile gezilen yerlerde neler yaplılır?, nerelere gidilir?, tarihi yerleri nelerdir, Doğal güzellikler nerededir? mesafe zaman ve km lerine kadar gezi rehberi tarzında haritalı olarak hazırladım.

    https://turluyorum.net/karadeniz-doguanadolu-turu/


    Araba ile Türkiye Turu Tatil Rotaları







  • Merhaba. Bende yıllardır Araba ile Türkiye turları yapıyorum. Bunun ile ilgili tecrübelerimi kendi web sitemde de yazmıştım. Size ve bu postu takip edenyere faydalı olması için linkini paylaşıyorum. Bu yazım da zaten google da 1 numara olarak çıkıyor.


    Araba ile Türkiye turu nasıl yapılır, Nelere dikkat edilir?, yanınıza almanız gerekenler?, Dikkat edeceğiniz ayrıntılara kadar hepsini yazdım.

    https://turluyorum.net/araba-ile-turkiye-turu/


    Araba ile Türkiye Turu Tatil RotalarıAraba ile Türkiye Turu Tatil Rotaları




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.