Şimdi Ara

Arabada titreme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba
    Focus 1 otomatik sedan aracim var.
    Bayramda izmir bursa yol yaptim. 100.km den sonra aracta titreme oldu. Balans bozuk gibi. Bursada ayar yaptim sifir hata cikti. Bursa ici sorunsuz kullandim. Donuste yine 100km sonrasi ayni titresim oldu. Hiz 80i gecince oluyor. Izmirde usta test surusu yapti saat gibi hersey dedi. Su an 130 140 km hiza cikiyom hic sorun yok. Uzun yolda oluyor. Ne olabilir?
    Balans degil
    Triger seti yeni degisti o da degil
    Lastik ve jantlar sorunsuz.
    Motor aksami da degil gibi. Titreme olunca yolda benzinlige cekip gaza bastim ses yok. Hareket halinde oluyor. Lutfen care bulun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • akslara baktır
  • Tesekkurler. Bide ona baktirayim. Ama on aks ta sorun olsa ilk bastada veya simdi sehir ici kullanimda da yapmazmi ses

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazar gunu esim arabayi kullanirken eve 200 m kala arka teker patlamis gibi ses duymus. Aradi gittim baktim bisey yok. Direksiyona ben gectim. Sanki arka tekerleri tutan birsey var. Birsey dolanmis gibi. Bariz surtunme sesi geliyor ve arka yalpaliyor. Sorunu cozemeden dahada buyudu. Ne olabilir? Elle ve gozle kontrol yaptim gorunen bisey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımlarınız (!) için çok teşekkür ederim. İlerde birisi görürse yardımcı olur diye yazıyorum. Titreme sağ tekerde zannediyordum ancak sol tekermiş. O yüzden geç buldum. Teker bilyası değişince sorun çözüldü.
  • Hocam bende de Renault Megane 3 HB 2013 model 1.6 cvt var. Sizin durumu yaşıyorum arabada hız olarak 100 km yı geçince araba titriyor. Ve kasislere çukurlara girince takır tukur ediyor. Siz de de bu saydıklarım oldu mu acaba? Dayımın bizden eski ve modeli düşük 2009 model clio 3 ü var. Onda da hız 160 i geçince çok hafif titreme yapıyor. Bizim arabanın yapmasına çok moralim bozuldu. Çok da masraf çıkaracak korkusu ile yaptıramıyoruz. Bizim sorun nedir acaba.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mgokhan1985

    Yardımlarınız (!) için çok teşekkür ederim. İlerde birisi görürse yardımcı olur diye yazıyorum. Titreme sağ tekerde zannediyordum ancak sol tekermiş. O yüzden geç buldum. Teker bilyası değişince sorun çözüldü.

    Geçmiş olsun. Bilgilendirme için teşekkürler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.