Şimdi Ara

Arabamdaki arıza...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün izmit e gitmek üzere istanbuldan yola çıktık.Tuzla civarında motor arıza lambası yanmaya başladı.Servisi aradım araba çalışıyorsa yavaş yavaş maltepedeki servise gelin güvenliğe teslim edin aracı dediler.Yavaş yavaş maltepedeki şahsuvaroğluna geldik.Biz taksiyle eve döndük.sabah servise gittik,ateşleme bilmemnesi ölmüş 140 ytl dediler.tamam dedim.arka disk ve balata ölmüş 300 ytl dediler.tamam dedik.90000 bakımını da yapalım mı dediler tamam dedik:350 ytl.yaptılar 5,5 saat sürdü tab i triger falan da değişti işçilik v.s. derken 1000 ytl ödedik.Ama araba tekler gibi çalışıyor,sesi dizel gibi..birgün daha kalacak daha büyük bir problem olabilir araştıralım dediler.sizce ne olabilir?araç 99000de..bu arada arabayı değiştirmeyi düşünüyordum sanırım bu bakımlardan sonra bir müddet daha binerim.(ford focus 1.6 ghia hb 2001)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 303c -- 10 Eylül 2006; 19:18:22 >



  • şimdi servisi aradım henüz çözülmemiş problem..bulamamışlar daha..bakalım hayırlısı..
  • sakın benzinden olmasın
  • Valla arac ın teklemesi benzindende olabilir yakıt sistemindende buji kablosundanda yada baska birseydende...ama sunu soylemeden gecemeycegim servisin yaklasımını ve tutumunu hiç begenmedim.kardesim bi arac servise bi sorunla getirildiginde iş bitince hiç mi teset surusune cıkıp acaba olmusmu yaa baska bi sorun varmı diye balmazsın bu ne biçim hizmek ne biçim ahlak bence cok ac goz bi yaklasım paramızı alalım ve sonra basımızdan savalım... ben olsam o servise bi daha gitmezdim hatta onlara inat 90000 bakımını balataları vs. de onlara yaptırmazdım sadece acil sorunun cozumunu isterdim aslında onuda yaptırmazdım arac gidebilecek durumda olsa ama gitmedende boyle davranacaklarını bilemezsin haklı olarak sonucta gecmiş olsun ustadım




  • Valla ilginiz için çok teşekkür ederim.Anlamadığım bir konu olduğu için yetkili servise götürdüm zaten.Araba bir garip çalışıyor sibop falan yemişse çok masraf çıkarır dediler.Ama dediğiniz gibi olduğunu anlarsam burunlarından getiririm valla hemen dava açarım.Pişman olurlar benim gibi bir müşterileri olduğu için.bakalım hemen arayacaklar beni.öğrenir öğrenmez yazarım.Sağolun tekrar.
  • inşallah araban eski sağlığına en kısa zamanda kavuşur sağlıcakla o serviste bencede fazla kalma derim
  • Çok teşekkür ederim.Şimdi aradılar servisten beyine giden kablolarda problem vardı değiştirdik ekstra ödeme yapmanıza gerek yok arabanız hazır alabilirsiniz dediler. şıkır şıkır olmuş araba..herneyse tekrar teşekkürler.
  • Bence çok rahat birisin, sana biraz olmayan arızaları gazlamışlar gibi geldi..Esas sorunu da bulamamışlar bence güvenme bu akda rçok...
  • Bana çıkan masraf çok fazla geldi... Bi iş var ama...
  • Ama şahsuvaroğlu adı yeter bence..bir de 5,5 saat arabanın başındaydım disk balata değişti,triger,bujiler,yağ,filtreler,ateşleme bobini, v.s. değişti faturayı arabayı alırken alacağım gerekirse yazarım tam olarak yapılanları..Umarım dediğiniz gibi değildir.. Gece yazarım arabayı alınca tekrar.saygılarımla..
  • yaw ne servisi, sana bence ekstra malzeme çıkarmışlar, paranız bol herhalde, serviste iş yapılırmı ya çok para çok servis işi....problem çözüldüyse bişey demiyorum ama çok para gitmiş yaw, sanayide 1/3ünü öderdin yaa.. neyse sizin bileceğiniz iş..
  • geçmiş olsun

    Bence araban 4 yerine 3 silindir çalışıyor.

    sebebini şahsuvarın ustaları mutlaka bulur.

    umarım büyük masraf çıkmaz.
  • Akincl süpersin teşekkürler evet asıl problem oydu halloldu zaten.Arabamı aldım herşey yolunda yenilenmiş sanki..yapılan işlemler;
    -90000 bakımı
    -eksantrik kayışı,
    -arka fren balatalar,
    -karter havalandırma subabı,
    -arka disk(2),
    -braketi ile bobin ateşleme,
    -fren aynası(2),
    -zamanlama kayışı,bilya gergisi,
    -buji,yağ,filtreler v.s.
    -işçilik:172 ytl
    -parça toplamı:722 ytl:

    kdv dahil:978,03 ytl..(65 ytl indirimli)

    neyse artık sağlık olsun diyorum..herkese kazasız,belasız,arızasız günler diliyorum.Lütfedip cevap yazan herkese ayrıyeten teşekkür ederim.
  • Bence yapılan şeylere göre fiyat makul.Özel serviste biraz daha ucuz olabilirdi ama öyle 3 te biri değil.Önemli olan içine sinmesi..
    Saygılarımla...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 303c

    Akincl süpersin teşekkürler evet asıl problem oydu halloldu zaten.Arabamı aldım herşey yolunda yenilenmiş sanki..yapılan işlemler;
    -90000 bakımı
    -eksantrik kayışı,
    -arka fren balatalar,
    -karter havalandırma subabı,
    -arka disk(2),
    -braketi ile bobin ateşleme,
    -fren aynası(2),
    -zamanlama kayışı,bilya gergisi,
    -buji,yağ,filtreler v.s.
    -işçilik:172 ytl
    -parça toplamı:722 ytl:

    kdv dahil:978,03 ytl..(65 ytl indirimli)

    neyse artık sağlık olsun diyorum..herkese kazasız,belasız,arızasız günler diliyorum.Lütfedip cevap yazan herkese ayrıyeten teşekkür ederim.


    Biliyorum öyleyimdir

    sorununun çözülmesine çok sevindim.

    iyi dileklerine de aynen katılıyorum.




  • bujileri deiştir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.