Şimdi Ara

Arabamın üzeri reçine dolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam,

    3 gün boyunca -tam bir aptallık örneği- arabamı bir çam ağacının altına park etmişim..Geldiğimde arabamın üzeri ve tüm camlar minik minik o yapışkan sıvıdan doluydu..Sanırım reçine...Bunu nasıl çıkartabilirim bilgi verebilir misiniz? 3 gündür de kurudu üzerinde tabi ki...



  • Off.

    Ben sadece 3-4 saat arabayı çam ağacının altnda bırakmıştım. Çok zor çıkan bişey. Bide 3 gün kurumuş. Bi yıkatmayı deneyin.
  • Elle de uygulayabileceğiniz pasta işlemiyle bu durumdan kurtulabilirsiniz fakat biraz zahmetli olacaktır. Bildiğiniz ve güvendiğiniz bir boya korumacı ya da pasta-cila işlemi uygulayan oto yıkamacı varsa polisaj makinesi ile de yaptırabilirsiniz. Fakat bu biraz pahalıya mal olur.

    Sözün özü; vaktiniz varsa, büyük marketlede ve oto aksesuarcılarda bulunan herhangi bir pasta cilal alın. Marka ismi vermeme gerek yok çünkü profesyonel bir uygulama yapmayacaksınız. Onların içerisinde süngerleri de var. Üzerinde yazdığı gibi aracınız uygulayın. Sorun çözülecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi israfilyilmaz -- 9 Mayıs 2009; 13:16:44 >
  • meguiarsın smoot surface clean seti sanırım işini görecektir,bunun üzerinede paint cleaner kullanırsan sonuca ulaşırsın. Bu setin içinde clay bar,ultimate detailer ve supreme shine mikrofiber bez mevcuttur
  • yaw bizim apartmanın bahçesi çam ağacı hep. biz arabayı hep kenara koyuyoz. az buçuk çam ağacının dalları arabanın üstüne doğru duruyo bazı zamanlar. kardeşim çok geçmiş olsun. bende dikkat edem bari.
  • Mazotlu fırçayla reçineleri yumuşatıp bol köpükle yıkayın aracı...

    Çıkmazsa tek ve etkin yol kille temizlik...

    Kil hakkında bilgi....

    http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=79



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lrfan -- 13 Mayıs 2009; 8:41:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.