Şimdi Ara

Arabayı Duvara Çarptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Pazartesi günü kendi dikkatsizliğimden kaynaklanan bir şekilde-geri viteste unutarak- arabayı (Seat Ibiza 1.2 tsi dsg) duvara sürttüm‚Arka Tampon da boya kalktı ve hafif de Göçük var.Bugün Maslak AutoKing e gittim ve Kasko Mini Onarım haklarımdan hepsini kullanarak (4 Hak) kaskoyu bozmadan onarıcaklarını söylediler.
    Bu işlerden pek anlamayan biri olarak sizce Autoking de yaptırmalı mıyım yoksa başka opsiyonum da var mı(Autoking de çalışan arkadaş 3 hakkımı kulanarak ve 75tl vererek de halledebileceklerini söyledi).
    Kısacası görüşlerinizi bekliyorum...
    Yardımcı olursanız çok sevinirim...

    http://i54.tinypic.com/34si3uu.jpg







  • konu güncel
  • ben 2 sene önce maslakdaki autoking'e yaptırdım gayet memnun kaldım ki sizde maslakdaki autoking'e gitmişsiniz galiba benim zamanımda tugay bey vardı gayet ilgilenmişdi benle. eğer kalitelerini bozmadılarsa memnun kalcağınızdan eminim. büyük geçmiş olsun


    bu arada bence bütün haklarınızı kullanın veya diğer hakkınızı kullanmanız gerektirren bir yer mi var ? zaten böyle mini onarımlar her sene yenilenir kasko poliçeniz yenilenmesine yakın gidin yaptırın kaskonuzu yenilediğiniz zaman tekrar hak sahibi olursunuz :)
  • çok teşekkürler cevap için başka bir noktada da çok önemli olmayan bir çizik var kaskoyu yeniletmeye 9 ay var daha eğer bir kaza gelmezse başımıza onu da 8 ay 29 gün sonra yaptırtmayı düşünüyorum=)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.