Şimdi Ara

Araç Arıza Tanılama Cihazı ve Gizli Özellik Cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam. Kullandığım araçlarda ara ara motor arıza lambası, airbag arıza lambası gibi lambalar yanıyor. Yeni model ya da eski model olması farketmiyor. Bazen kötü yakıttan, bazen kronik sorunlardan dolayı oluyor. Son zamanlarda ağırlıklı VW kullanıyorum. Bu ve diğer markalar için kullanabileceğim, fazla pahalı olmayan fakat ömür boyu güncelleme desteği alabileceğim bir cihaz önerir misiniz? Amazon Almanya’dan cihazı sipariş vereceğim. Obdeleven alayım dedim fakat pro sürümünü yıllık yenilemek gerekiyor. O yüzden çok hoşuma gitmedi. En baş ağrısız cihaz hangisi olabilir?


    Teşekkürler, iyi akşamlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Gizli özellik olayı yok ama arıza tespit ve araca göre silme de yapabilen cihazlar var çok ucuz. 100 lira civarı.

    Lamassu Elm 327 Obd2 Süper Mini Bluetoothlu V2.1 Arıza Tespit Cihazı

    Buna benzer bir cihaz aldım ben n11 den, bir araçta sadece arıza kodlarını gösterdi, diğer araçta, fiesta, sildi de kodları.

    Dediğiniz cihaza baktım yıllık 3 bin lira üyelik istiyormuş. Bu işten para kazananlar için mantıklı olabilir ama kullanıcı için pahalı bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim cevabınız için. Ancel VD700pro veya Launch Cre VW için olanlar var ama bir türlü güvenip alamadım. 100€-150€ civarı. Yoksa Aliexpress’te dediğiniz uygun yollu cihazlar var ama bazıları hatayı tespit edip silemiyor malesef.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vcds cihazı var bende vw için onu kullanıyorum nadiren ışık yakıyor kontrol ediyorum. Elm327 cihazı var reno ford içinde onu kullanıyorum Tek bi cihaz alıp hepsinin tüm özelliklerini desteklemesi aşırı pahalı olacaktır. Ayrıca her markanın kendine ait destekli cihazı ile tam özelliklere erişim yapılıyor ve daha sağlıklı oluyor. Tavsiyem çok pahalı cihazlara boşuna girme

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sağolasın hocam güzel bir bakış açısı kazandırdınız bana. Vcds aslında tam aradığım cihaz ama cidden çok pahalı. Piyasada sanırım klon olanları da var. Onlarda da bir süre sonra kullanılamaz hale geliyormuş. Ne kadar doğru bir araştırmam lazım. Önerebileceğiniz bir site varsa duymak isterim. Teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vag grubu icin obdeleven en mantiklisi. hergun kodlama yapmayan icin pro olmasi sart degil, gerektiginde kredi alip kullanmakta mumkun. ayrica zirt pirt indirim yapiyorlar, su an 50dolar pro ancak 30 filan gormustum yanlis hatirlamiyorsam. alirsaniz sadece cihaz alin, pro paketi sonra alirsiniz boylece gumruk vergisini az odersiniz.

    bmw tarafida gelisiyor ancak bmwde kullanmadim hic.

    ucuz cihazlarin yazilim destegi yok veya kotu, kucuk bir ihtimalde olsa araca zarar verme ihtimalleri var.


    asagidaki aletide fordda kullanmak uzere aldim, elm327 olarak da calisip diger araclarda da kullanilabiliyor ariza veri vs okumak icin (uygun yazilim ile)

    obdeleven ile diger markalarda da ariza okuma silme yapilabildigini simdi gordum, keske daha once gorseydim, yukaridakini almazdim. sadece motormus.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 13 Temmuz 2023; 7:44:29 >




  • OBD Eleven basic olanı alsak pro ya ilk başta girmesek, yine de hataları okuyup sildirebiliyor muyuz? Eğer öyleyse zaten işimi gayet görür. Kodlama falan için de gerektiğinde pro ya yükseltirim. Ben sanki basic olan üyelikte hataları sildiremiyoruz sadece okuyabiliyoruz gibi hatırlıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isosem19 İ kullanıcısına yanıt

    VAG icin evet.


  • Tamamdır hocam. Ben VW de kullanacağım. O zaman işimi görüyor gayet. Teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.mycarly.com/



    VW için cihaz + lisans ömür boyu 90$

    Tüm markalar için cihaz + lisans yaklaşık 140$

  • Bu bahsettiğinizde iyiymiş ama sitesinde şöyle bir yazı var:


    *The Carly licenses are an annual subscription. Keep in mind, every car is unique, so specific features will vary with every model.


    Premium olanı aldığımızda da sanırım yıllık üyeliği uzatmak gerekiyor. Şimdilik denemelik OBD Eleven siparişi verdim. Baktım hoşuma gitmezse satar bir de bunu denerim. Sağolun tekrardan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel bir cihaz istiyorsaniz arizalar icin vs launch. Sadece vag grubu icin ariza ve gizli ozellik icin vcds

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba tamirhanesi olan bir arkadaşım var. Dün yanına uğradım, o da launch tavsiye etti. X431 Pro diye bir model kullanıyordu kendisi. Bunu al, her işini çözer dedi. Tabi bu işten para kazananlar için alınabilecek cihaz ama amatör, benim gibi birisi için 800-900€ vermek pek akıl karı değil. Çok teşekkürler herkese, gayet güzel öneriler geldi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isosem19 İ kullanıcısına yanıt
    300 dolar civarina thinkdiag(donanim) + diagzone(yazilim) alabilirsiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.