Şimdi Ara

Araç Aux Kablosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Araba icin aux kablolar fark eder mi? 5-10 Liralik bir urunle 25-30 liralik urunler var. Aralarinda ciddi fark var midir ? Ben 2 kablo denedim pek fark hissedemedim ama suan yeni bir aux kabloya ihtiyacimiz var. Tavsiyeniz nedir? Konuyu yanlis yere actiysam affedin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • ses kablosu ses sinyali taşıdığı için,, sağ ve sol ses uçları olur.. vede şase yani eksi için bir kablo daha bulunur. ucuz kabloda sessinyal ve eksi kablosuna dikkat edilmez, seste eksiklik ve dış etkenlerden parazit yapma ve ses kaynağı ile tam verimli iletişim saglamama sorunu olur.. daha pahalı kabloda sessinyal ve şase ucuna dikkat edilir, dahada kaliteli kablolarda ise eksi uç, sinyal uçlarına adeta dışarıdan örülmüştür ve bu sayede sinyal uçlarına dışarıdan parazit gelmez, ses kablolarida kaliteli olduğu için iletişim sağlam olur. 5tl lik kablo yerine 20tl lik kablo daha iyi bir seçim olur.. kablo yapısından belli eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler hocam iyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aux kablosunda fiyat çok fark eder yani 5 liralık kablo kullanım ömrü kısadır jack larda çok kırılma olur ama 20 liralık kablonun jacklara bağlanımı farklıdır kırılma yapmaz sağlamdır ses de fark erder
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.