Şimdi Ara

Araç değer kaybım ne kadar gelebilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2022 model KİA RİO ile kaza yaptım. Sol ön çamurluk, ön tampon, sol ön far değişecek ve kaputada hafif bir ezik var. Bu arabaya ne kadar hasar kaydı ve değer kaybı çıkabilir?




  • Geçmiş olsun...

    Hasara ilişkin tamirat süreci bitmeden fatura kesilmeden bilinemez ki.

    Parçaların orijinal olup olmadığına göre yazdıklarınızdan başka işlem yapılıp yapılmayacağı vs göre minimum 20-25 bin fatura/hasar kaydı çıkar. Değer kaybının nasıl hesaplandığını bilemiyorum.


    Ocak ayında gece yarısı park yerinde yanındaki başka bir araçla birlikte benim araca da çarpıp kaçmışlar polis yakalamış kaza mahallinde tutanak tutulmuş çarpan %100 kusurlu. Evraklarla özel anlaşmalı serviste dosya açıldı, kaskom üzerinden hızlıca tamirat süreci başlatıldı.Kasko karşı tarafın sigortasına rücu ederek hasar bedelini alacak.


    Bilgi olması açısından benim aracın (2006 era) sol arka çamurluk, bagaj kapağı, arka tampon, sol arka lambalar sigortanın gönderdiği orijinal parçalarla değişti. Arka panelde biraz düzeltme vs işlem yapıldı. 11.033 tl işçilik ücreti olmak üzere sigorta şirketinde 35.705 tl ödemeniz yapılmıştır görünüyor. Değer kaybı için işlemleri başlattığımda avukat 25-28 bin civarı değer kaybı çıkar demişti, bekliyorum...





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.