Şimdi Ara

Araç Değerleme Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1) Aracın benden önceki sahibi LPG takip sökmüş bu işlem neden yapılmış bilgi sahibi değilim ruhsata islenmemis.Hicbir bilgim yok neden yapıldığı hakkında.

    2)Aracı aldığımda daha eve gelmeden yolda kaldık.Conta yanikmis hikayeyi özet geçeyim kapak açıldı sorun yok denildi sadece conta değişti araca sorunsuz binmeye devam ettim.Fakat yazın aracın yağ soğutucu patladı üzerine yol gitmedik ama yine contaya sirayet etmiş pompayı orijinal aldım kapak açıldı bukez usta kapak sağlam ama motor blok yüzeyi ve kapakta milimetrik eğrilik var sadece yuzey duzelecek denildi söküldü komple toplandı ( özetle motorda hicbirsey degismedi sadece yuzey ve kapak yüzeyi düzeltildi ve yeni Conta ile toplandı.

    3) Geçen de araçta volant arıza yaptı araç çalışmadi degistirdim.

    Sırasıyla bu işlemler araç satisinda ne kadar değer kaybı oluşturur? Not; Araçtaki diger kozmetik küçük çizikleri vs yok sayıyorum araçta kaza vs yok boya yok ben sadece bu mekanik arızaların ve islemlerin değer kaybı oranını merak ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gibigibi1985 -- 21 Haziran 2020; 19:27:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Eğer arızaları yaptırdıysanız hiç değer kaybettirmez, aksine arabanın yaşı yüksekse yeni sahibi için daha sorunsuz bir araç olur, bu arada araç nedir?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam araç nispeten genç o nedenle sordum 2012 fiesta otomatik.Km 67.000 km ve yaşı daha fazla olsa bakış açınıza tamamen katılacaktım ama deneyimli arkadaşlardan bir fikir alayım dedim.Birşey daha sormak istiyorum emsal araçların ilanlarını kontrol ediyorum ve bir araçta bile motor arızası tamiratı parça değişimi yazmıyorlar satma durumum söz konusu olursa azdan zye bilgi vereceğim için makul bir değerleme fikri oturtmak istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.