Şimdi Ara

Araç Değiştirme Mantığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba;


    2011 model, dizel otomatik, 130.000 kmde bir lineam var. Evet bildiğiniz linea. 2018'de çok çekimser olarak gittim aldım. Ben linea 301 c elysee egea clio gibi takoz arabaları çok severim, çok temiz kullanırım.


    Şimdi düşünüyorum, arabam dizel otomatik, yağmur/far/park sensörleri, hız sabitleyicisi vs hepsi var, dijital klimam var, abs esp var. Hasar kaydımız, değişenimiz, boyamız yok (tamam tamam çiziklerimiz var tabi ki). Vites geçişleri hariç arabamdan nokta şikayetim de yok. (Ki 2015-2016'de şirketimize alınmış sıfır Corollalarda bile bir hayli hissettirme mevcut)


    İşin garibi artık bir pejo 301 şirket aracım var. 32 yaşındayım ve artık bu arabalardan sıkıldım, düşünsene şahsi aracım linea, şirket aracım 301 :) yeter!


    Lineayı satsam diyorum, arabam.com vs 160.000 TL üstüne çıktı fiyatlar. Ama param da yok ki üzerine en az 100000 koyup değiştirdiğime değecek bir şey belki alabilirim. Yoksa araba evin önünde yatıyor.


    Sizce ne yapmalı?

    Satsam ne eder?

    Sattığımla alabilecek bir şey var mı?

    Yoksa araba evin arkasında yatmaya devam mı etmeli?








  • hemen 160 a okut

    hemen devlet bankalarından güzel 1.20 lik bir kredi ile 300-400 e 1+0 veya 1+1 yatırımlık bir ev kap ,

  • İşiniz ve şireket aracınız garanti gibiyse, şahsi aracın bir dakikası bile zarar, satıp kurtulmak lazım yatırma masraflarından.

    Para da üstteki arkadaşın dediği gibi ufak bir eve veya dövize geçerse güzel olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç yatıyorsa fakat kapıda bulunması da gerekiyorsa linea ideal araçtır. Yok şirkette pozisyon sağlam ise, şirket aracının tatil vb. zamanlarda kullanımında sıkıntı yoksa, evde başkaları araca ihtiyaç duymuyorsa duran araba masraf, satıp yatırım yapmak daha mantıklı, bu yatırım kişinin tecrübesine göre konut-arsa da olur döviz de borsa da.


    Şanzıman mevzuuna gelince araca özgü bir sıkıntı yok, tüm tek kavrama yarı otomatikler geçişi hissettirir. Alt viteslerde vitesin yükseleceği an gazı sakince keserseniz, dik rampalarda da manuel moda alırsanız bu hissiyat ortadan kalkar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.