Şimdi Ara

Araç kapı boyatma ve sonrası !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar aracımın kapısında bir kaza sonucu derin çizikler oluştu.. Servise götürdük adamlar kapının komple boyanması gerektiğini söylediler bende kapıyı boyattım aracı teslim aldığım zaman kapıya şöyle bir baktım gayet iyi olmuştu renk uyumu ve işçilik süper diyebilirim. Yalnız tam giderken adam bana 15 gün sonra gel bir daha bir cila yapalım dedi. Şimdi arkadaşlar öğrenmek istediğim konu ben 15 gün sonra burada yokum yurtdışına gidiyorum arabayı alıp cilaya götürecekte kimse yok. Acaba bu cilayı vurdurmasam aracın boyası için ilerde sorun yaratırmı. bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz lütfen.



  • bir süre sonra güneş görmesinden ve sıcaklardan dolayı renk açılması olacaktır. cilayı bunun için söylemiştir diye düşünüyorum.fabrikada yapılan işçilikle ustanın işçiliği bir olamaz. yurtdışına giderken güneş almayan bir yere parketmenizi öneririm. gelince cila attırırsınız.
  • anladım hocam. gelmem baya geç olacak ama yaptırmayıda hiç istemiyorum sence hiç yaptırmasam gerçekten sorun yaratırmı. başka boyatan arkadaşlarıma böyle tekrar gel fln dememişlerdi acaba bu biraz ekstradan bir iş mi fln diyorum hani para almak için flnda yani..?
  • biraz ciladan versin, sen kendin yaparsın olmaz mı? Parası neyse verirsin. Cila yapmak zor birşey değil tabi fazla ustalık gerektirmiyorsa...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.