Şimdi Ara

Araç kiralama sonucu yanlış fotoğraflarla fatura kestiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Yaklaşık üç ay önce mobil bir uygulama üzerinden araç kiraladık ve maalesef tek taraflı bir kaza geçirdik. Benim tarafımdan sorun aracı kiralayanla kaza esnasında kullanan kişilerin farklı olması olduğu için hasarı benim ödemem gerektiğini biliyorum. Fakat aracın sadece kartel ve ön tampon kısmı zarar gördüğü halde önce aracın pert olduğuna dair ve 140bin lira ödeme yapmamız gerektiğine dair mesaj geldi. Aracın pert olmayacağını, hasarın ne kadar olduğunu az çok bildiğimi söyleyip aracın fotoğraflarını istedim. Gönderdikleri fotoğraflarda aracın koltuk, direksiyon ve yan yolcu airbaglerinin patlak olduğunu ve aracın daha da hasarlı olduğunu gördüm. Kaza sonrası elimde üç tane fotoğraf var ve aynı zamanda kaza tespit tutanağındaki fotoğraflar var ve bunlarda airbaglerin sağlam olduğu belli oluyor. Ayrıca bana gönderdikleri fotoğraflarla kaza sonrası fotoğrafları kıyaslayınca da hasar farkı belli oluyor.


    Kısacası kaza sonrası fotoğraflar ve firmanın bana gönderdiği rapor fotoğrafları ve hasar çok farklı. Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Bir yol gösterirseniz çok sevinirim.








  • Bu tarz durumlarda acilen bir avukata vekalet verip kendisine de konuyu nokta eksiksiz anlatın. Yapacağınız başka bir şey yok bu aşamada. İlgili fotoğrafların ilgili araca ait olup olmadığına dair tespitleri avukatınız talep eder zaten. Bu arada 140bin tl ödemeyi sizden icra ile mi talep ediyorlar? Elinize ulaşan icra tebligatı var mı?


    Avukat için maddi durumunuz yetersiz ise;



    adliyardim.adalet.gov.tr
    Adli Yardım - Avrupa Birliği Eşleştirme Projesi
    https://adliyardim.adalet.gov.tr
  • Ödeme yapılmadığı ya da yapılmayacağı belirtilirse veya itiraz edilirse hukuki işlem başlatıl icra işlemlerine başlayacaklarını söylediler.

  • katana53 K kullanıcısına yanıt

    Geç kalmadan bir avukata vekalet verin. İnternetten çare bulamazsınız bu tarz bir konuya. Kendiniz de uğraşmayın, muhatap olmayın avukatımı arayın diyin firmaya eğer size ulaşırlarsa.


    Bu arada bu konuyu sürekli güncellerseniz benzer durum başına gelenler bilgi sahibi olurlar sayenizde.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.