Şimdi Ara

araç lpg de iken benzin de yakar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • aracımda sıralı sistem brc var.merak ettiğim araç benzinde çalıştıktan sonra tüpe geçtiğinde, sadece lpg mi yakar yoksa benzin de kullanır mı?lpg yi her fullediğimde 50 tl civarında da benzin alıyorum.bu normal mi sizce?



  • barislr117 kullanıcısına yanıt
    Bir gariplik var o işte hocam epey fazla geldi bana sıkıntını söyleyip ayarlarını kontrol ettir derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inanırmısın hocam artık lpg servisine gitmeye korkuyorum.aracım daha önce lpg ye geçerken stop ediyordu.sorun bulunamadı.1 sene kadar ayda bir gittim servise.deneme yanılma yoluyla sürekli parça değiştirdiler.ondan değilmiş bundandır.yok ondan değilse kesin şundandır.öyle ve ya böyle bi şekilde stop sorunu ortadan kalktı.şimdi ayara bile girmeye çekiniyorum.anlamak istediğim olay benzinde çalışıp lpg ye geçtikten sonra benzin tüketimi azda olsa devam ediyormu? yoksa tamamen kesiliyor mu?
  • barislr117 kullanıcısına yanıt
    Hocam sana öncelikle tavsiyem 2a brc ye şikayetini detaylıca anlattığın bir mail at. Teknik destek müdürü tarık bey direk olaya dahil oluyor. Benimde 1 sene çözülmeyen tekleme problemimi genel merkez servise davet ederek çözdüler. Enjektör kabloları eşitsizliğinden meydana geliyormuş. Benzin konusunda ise 39 derecede gaza geçer aracım ve benzin yemeyi keser. Şöyle bir ince ayar var ani yüklenmeler için %17 benzin desteği var tabi bu sakin kullanımda devreye girmiyor. Kullanıma göre değişir tabi ben 7-8 depo ful gaz tükettikten sonra 50 tl lik alım yapıyorum. Umarım sorununuz çözülür can sıkıcı bir durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla hocam inanirmisin isin maddi boyutunu bile 2.plana attiriyor fiziki ve ruhi yorgunluk.tavsiyen icin tesekkur ederim.umarim yardimci olunur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brc nin çalışma prensibi ve ayarlara ne durumda bilmiyorum ama benim kullandığım lavato da yüksek devirde LPG yetmeyince benzin kullanıyor diye biliyorum. Brcde de vardır böyle bişey ama Dediğiniz kadar yakmaması Lazım. Çok yüksek devirde mi kullanıyorsunuz. Benim yarım depo benzini bitirmem 3 ay alıyor ki yaz aylarında değiliz daha yazın daha da azalır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brc de vsr özelliği var ama bu kadar benzin olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.