Şimdi Ara

Araç Lpg'ye geçmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2000 model mitsubishi carisma arabamda "ekogaz" lpg sistemi döşeli. arabamda kontağı çevirdiğimde yani henüz marşa basmadan lpg'nin göstergesinde hem kırmızı hem de yeşil ışık sık aralıklarla yanıp sönüyor ve araç lpg'ye geçmiyor. bu durum 5 çalıştırmanın 4'ünde gerçekleşiyor. daha önce de oldu lpg ustasına gittim. kontak kapalı iken bu göstergeye basarak arabayı çalıştırdı ve düzeldiğini söyledi. aradan 2 ay geçti aynı sorun yine meydana geldi. ancak şöyle bir durumda var aracın 4 gün evvel yağ değişimi ve buji bakımını yaptırdım o sırada acaba bağlantı kablolarına bir müdahale oldu da arızamı yaptı anlamadım. şimdi yine lpg ustasına gideceğim ama beyin değişecek deyip kazık yemekten de çekiniyorum. benzer sorun yaşayıp çözdüren veya bilgisi olan bir üstadım var ise değerli önerilerini bekliyorum. teşekkürler....



  • merhaba fahri51,

    benim de geçen gün arabam gaza geçiyor diye ses veriyor ama gaza geçmiyordu. aküyle olan bağlantısında problem varmış onu hallettiler. şu an araba gaza geçiyor. bir de o kısma baktır istersen.
  • kardeşim aynı şey bi ara benimde başıma gelmişti ara ara aracım lpg ye geçmiyordu ustaya gittim ve durumu anlattım bana 3 liralık birşeyle başlar arabayı satmaya kadar gidebilir dedi ancak o anı görmemiz lazım dedi bigün yine lpg ye geçmedi ve direk ustanın yanına gittim lpg nin elektrik tesisatı ve anahtarım arzalanmış onları değiştirdik ve hiç bi sorun kalmadı senin sorununda elektrik sisteminden gibi görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.